...σχετικούς με το "σπορ"
Παίζει να είναι αλήθεια;![]()
...σχετικούς με το "σπορ"
Παίζει να είναι αλήθεια;![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ναι είναι αλήθεια...
2.707 yards η αποσταση, (κοντά στα 2.300μ) με .338 lapua βληθέν από L115 της Accuracy Intl. (όχι Μagnum L115), όχι 900μ που λεει το αρθρο. Επίσης δεν έκαναν περιπολία, σιγά μην γυριζαν κι απο καφέ. Στημένοι ήταν με κάτι κιάλια σαν τηλεσκόπια.
Έναν πέτυχε ο οποίος κουβαλαγε γιλέκο μ εκρηκτικά. Πέτυχε την "σκανδάλη"των εκρηκτικών και τους έκανε κιμά, δεν πέτυχε 6 μ' ενα βλήμα.
Είναι όντως ρεκόρ καταγεγραμμένης βολής (με θάνατο). Αγγλοι και Καναδοί είναι από τους καλύτερους στο είδος.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ναι το εχω ακουσει
+10000 για τους καναδους και αγγλους
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
L115 - τα παραξενα λουριά στο κεφάλι τους είναι ακουστικά και μικρόφωνο του ασύρματου.
Συνημμένο 313456
Τελευταία τροποποίηση από sniper; 03/04/2014 στις 15:57.
Αναλόγως τι θες να πετύχεις... με .338 lapua δεν εχω ριξει ποτέ. Με 50ρι σημαδεύεις στο περίπου (το περίπου είναι 3-5πόντοι διαφορά, όχι παραπάνω) έτσι κι αλλιως σε τέτοιες αποστάσεις αφού δεν σημαδεύεις ανθρώπους (συνήθως) με τέτοιο διαμέτρημα.
Mε .300 ή 7.62 ναι.
Κωλόφαρδος δεν ξέρω αν ηταν.. τα εκρηκτικά είναι συνήθως απο σεμτεξ και δεν εκρήγνυνται από την τριβή αλλά με ηλεκτρικούς πυροκτροτητές...
Ισως να επαιξε κανενα<ιδιατερο>πυρομαχικο-σφαιρα
παγκόσμια πρωτιά στην ιστορία"σπορ"Και γαμώ τα High Score.από τους καλύτερους στο είδος
Κουλαδια...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais