Πανω στην συζήτηση επεσε η ιδεα για μια κοντινη βολτα γυρω στο 1 τεποζιτο. Ητοι 400 χλμ. Αυριο το πρωι λοιπον 9 η ωρα ραντεβού στο περίπτερο. Αναχωρηση 9 κ 15.
Πανω στην συζήτηση επεσε η ιδεα για μια κοντινη βολτα γυρω στο 1 τεποζιτο. Ητοι 400 χλμ. Αυριο το πρωι λοιπον 9 η ωρα ραντεβού στο περίπτερο. Αναχωρηση 9 κ 15.
Ευχάριστη έκπληξη για μένα που σας άκουσα και μετά σας είδα έξω από το μαγαζί μου σήμερα.
Χάρηκα που τα είπαμε από κοντά ρεμάλια ακα theofilos888, ggs και amyroukai. Μπήκατε μέσα κι έγινε σαματάς λέμε.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Έτσι. Φιλοξενία άψογη, Μπέργκερ κόλαση. Θα καουμε... Ποιόν να ενοχλησουμε τώρα δεν ξέρουμε. Τόσοι πολλοί δρόμοι, τόσοι πολλοί μοταιοι...
Μιλ μερσι και σε ζουζουΝιο, Άκη, Λουκία και μιλφ για τους καφέδες.
χαρηκα που ξαναειδα ggs μεσα σε 2 μερεςκαι γνωρισα αμυρουκαι και θεοφιλο εστω και στο 10λεπτο...να στε καλα ρε παιδες,στην επομενη να τα πουμε περισσοτερο!!!
![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Πείτε ρε οτι σας έταξε πορτοκάλια ο Άκης και πήγατε Πατρα.......![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Ολα τα καλα γινονται οταν λειπω γαμω το φελεκι μου???![]()
Αυτα τα παιδια....Ειναι τα λεγομενα παιδια για υοθεσια!!!!!!Γιατι μετα την Πατρα ειπαν να περασουν και μια βολτα απο Λιβαδεια που βρισκομαι εγω λογω των γιορτινων ημερων.Χαρηκα που σας ειδα τρελοκομεια![]()
Here I am,on the road again.......
Γιαννη,Θεοφιλε,Σωτο κτλ...η προβατινα στην Φωκιδα σας περιμενει...