Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: ΠΡΩΤΑΡΗΣ ΑΓΟΡΑ KAWASAKI ER6N Ή Z750S Ή HONDA CBF600; ΓΝΩΜΕΣ;

ΠΡΩΤΑΡΗΣ ΑΓΟΡΑ KAWASAKI ER6N Ή Z750S Ή HONDA CBF600; ΓΝΩΜΕΣ;

Καλησπέρα, είμαι πρωτάρης έχει λίγο καιρό που πήρα το διπλωματάκι. οδηγούσα απο μικρός μηχανάκια στην πόλη και μεγάλου κυβισμού μόνο στη ζούλα και μόνο αν μου έδινε κανας φίλος για καμια βόλτα.
    Την er6n την είχε ο δάσκαλος στην σχολή οδηγών και μου άρεσε γιατι είναι και naked και μουράτη και γενικά καλή για κάποιον πρωτάρη.
    Όμως προβλέπω οτι σε κανα ταξιδάκι αν κάνω κανα 2-3 φορές το χρόνο θα έχω θέμα και θα κουράζομαι πολύ και εγώ και ο συνοδηγός.
    Έτσι είδα και μου αρέσουν και η z750 s και η cbf600 και οι δυο με το φαιρινγκ μπροστα.
    Τo budget μου ειναι μικρό οπότε ό,τι κι αν πάρω θα το πάρω μεταχειρισμένο.
    Πείτε μου γνώμες παρακαλώ

ευχαριστω πολυ

er ... αφού το έχεις καβαλήσει και σου έκανε ...

εξάλλου είναι και πιο ελαφριά η αίσθηση που σου δίνει και αυτό είναι σίγουρα καλό

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    er ... αφού το έχεις καβαλήσει και σου έκανε ...

εξάλλου είναι και πιο ελαφριά η αίσθηση που σου δίνει και αυτό είναι σίγουρα καλό
    Σε κανα ταξιδάκι όμως αδερφέ δε θα είναι κουραστική; Μη φάνταστείς οτι κάνω πολύ συχνά άλλα στις 2-3 φορές το χρόνο που θα θέλω να κάνω να μη μου βγαίνει η πίστη και εμένα και του συνοδηγού....
    Κανα 200άρι χιλιόμετρα ταξίδι θα κάνω, όχι παραπάνω, αλλά φοβάμαι μη με ψωφήσει...

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από freezakos Προβολή μηνύματος
    Σε κανα ταξιδάκι όμως αδερφέ δε θα είναι κουραστική; Μη φάνταστείς οτι κάνω πολύ συχνά άλλα στις 2-3 φορές το χρόνο που θα θέλω να κάνω να μη μου βγαίνει η πίστη και εμένα και του συνοδηγού....
    Κανα 200άρι χιλιόμετρα ταξίδι θα κάνω, όχι παραπάνω, αλλά φοβάμαι μη με ψωφήσει...
    Sorry ρε φίλε αλλα 200 χιλιόμετρα μόνο θα είναι,ας φας και λίγο αέρα παραπάνω και ας σε κουράσει που λες απτη στιγμή που θα κάνεις
    μόνο 2-3 ταξίδια και η υπόλοιπη χρήση θα είναι εντός πόλης εσύ θα κοιτάξεις που θα κάνεις τα πιο πολλά χιλιόμετρα και που θα σου
    ειναι πιο χρήσιμη η μηχανή. Οπότε πάρε αυτη που σου αρέσει... Για το cbf θα είσαι πιο άνετος στα ταξίδια και ειναι πιο ισσορποπημένη μηχανή
    και για εντός και εκτός πόλης...
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος
    όρμα σε CBF600 που δίνουν,και μάλιστα αν θες έχω και φίλο καλό που δίνει CBF λόγω παιδιού και μπορείς να βολευτείς,δεν υπάρχει καλύτερο πιστεύω .

Από την μια το er6 βγαίνει και σε ντυμένο αλλά από την άλλη 200χλμ δεν είναι ταξίδι. Εγώ θα έπαιρνα το γυμνό.

Παλαιό μέλος
    Ετσι λες τωρα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Από την μια το er6 βγαίνει και σε ντυμένο αλλά από την άλλη 200χλμ δεν είναι ταξίδι. Εγώ θα έπαιρνα το γυμνό.
    Αδερφέ το ντυμένο δε μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά. Κοίτα είμαι απο Ξάνθη και πηγαίνω κάθε δίμηνο περίπου Θεσσαλονίκη. Η απόσταση είναι 215χμ και επιστρέφω μετά απο κανα 2 μέρες λόγω δουλειών οπότε ανάμεσα στο πάνε και στο έλα θα ξεκουράζομαι καλά... Βάλε τις μισές φορές να πηγαίνω με το αμάξι λόγω καιρού οπότε 3-4 φορές το χρόνο. Ελπίζω να μη με κουράζει. Φίλε Pan (dvs) γιατί έτσι λέω τώρα;

Βαρύ το cbf σαν αίσθηση για αρχάριο ... αναλόγως και το ύψος του βέβαια

εδώ που τα λέμε αν κάνεις μόνο διαδρομές στην πόλη πολλά είναι και τα 600 κυβικά ... κάνεις συμβιβασμό στα έξω και όχι στα μέσα ... το εξακοσάρι θα βράζει και θα καίει ...

τώρα αν δεν σε νοιάζει αυτό και γουστάρεις τέτοια μηχανή δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα σε λίγα χιλιόμετρα έξω (τα 200 χλμ είναι διαπεραίωση ... ούτε ρεζερβουάρ δεν θα προλάβεις να αδειάσεις καλά καλα )

πάντως το μπουρδέλο η Αθήνα δεν παλεύεται με μεγάλες μηχανές ειδικά σε ώρα αιχμής - απεργία - έργα
    προχτές για μια δουλειά από Πυροσβεστική - μετά σε Νομαρχία και μετά σε εφορία έκανα τόσες ώρες που θα είχα φτάσει στην Πάτρα(από Ιτέα πάντα) ...

edit πάσο τώρα είδα ότι δεν είσαι Αθήνα ... παίρνεις ότι γουστάρεις μάγκα

Παλαιό μέλος
    Αδερφέ το ντυμένο δε μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά. Κοίτα είμαι απο Ξάνθη και πηγαίνω κάθε δίμηνο περίπου Θεσσαλονίκη. Η απόσταση είναι 215χμ και επιστρέφω μετά απο κανα 2 μέρες λόγω δουλειών οπότε ανάμεσα στο πάνε και στο έλα θα ξεκουράζομαι καλά... Βάλε τις μισές φορές να πηγαίνω με το αμάξι λόγω καιρού οπότε 3-4 φορές το χρόνο. Ελπίζω να μη με κουράζει. Φίλε Pan (dvs) γιατί έτσι λέω τώρα;
    Ετσι σκεφτεσαι τωρα.Αν σε πιασουνε τα μερακια και γλυκαθεις και αρχισεις τα ταξιδια μετα θα ψαχνεις για φεριγκ.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αμόλα για το Ζ παλικάρι, το ER θα το βαρεθείς στο τρίμηνο.το σεμπεεφ είναι πιο βαρετό και απο βραδιά ποίησης του Μαέβιου Παχατουρίδη.
    είσαι για το Ζ σούμπιτος.και το γκαζάκι του το έχει (σε λογικά πλαίσια),και ροπή σε όλο το φάσμα για να μπορείς να χαίρεσαι τις στριφτερές διαδρομές και φέρινγκ για να μην εχεις θέμα με τον αέρα.
    έχει φυσικά κι αυτό τα μειονεκτήματα του αλλά αν είναι η πρώτη σου μηχανή,θα αργήσεις πολύ για να τα διαπιστωσεις/ξεπεράσεις.

Α, και όπως είπαν κι οι απο πανω, 200χλμ δεν είναι ταξίδι,χαλαρή βολτα θεωρείται.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Δεν ειναι τπτ τραγική απόσταση το Ξανθη-Θεσ/νικη
    Περισσότερο θα βαρεθεις στη Εγνατία και θα κυκλοφορείς απο το παλιό δρόμο, να χαζευεις και κανα δέντρο

Το er μια χαρά ειναι γιασενανε

Απαράδεκτο Μέλος Το avatar του/της Black Diamond
    και τα τρία μια χαρά είναι.αν ήσουν άνετος στο ER και "κούμπωνες" όπως θέλεις πάρε αυτό. Το Ζ είναι λίγο πιο "βαρύ" και θα είναι πιο άνετο σε μεγαλύτερα ταξίδια. Το cbf υπερτερεί και σε αξιοποιήσημους χώρους αποσκευών που τα άλλα δυσκολεύονται. Απο ανταλλακτικά βρίσκεις τα πάντα και απο προβλήματα ελάχιστα, είναι αρκετά αξιόπιστα.
    Οτι προτιμάς να αντικρίζεις στο γκαράζ σου..
    bike away your everyday routine

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Επειδή είχα το Z750S εχω να σου πω πως είναι παρα πολύ καλό. Πανέυκολο στην οδήγηση(εγω απο cbf 250 πήγα εκεί), άπλετο γκάζι όποτε το θές, απροβληματίστο, πολύ καλή προστασία απο αέρα. Μπορείς να βάλεις μπαγκαζιέρα και υπάρχουν και βάσεις για σαμάρια οπότε καλύπτει και το θέμα "ταξίδι". Η σελα θέλει μια μετατροπή για να γίνει πιο ταξιδιάρικη για τον πίσω πιο πολύ και μια ζελατίνα των 20-30€ για καλύτερη προστασία απο αέρα.
    Το ER6 θα το βαρεθείς και το CBF είναι λίγο παπουδιέρα κατα την γνώμη μου. Το Ζ είναι πιο αλήτικο και θα βγάζεις και τα γούστα σου όποτε γουστάρεις. Απλά να ξέρεις οτι θέλει προσοχή στο γκάζι γιατί λόγω του φερινγκ(αεροδυναμική) πιάνει μεγαλύτερες ταχύτητες(προσωπικά είχα πάει μέχρι 255 κοντερίσια πάντα και είχε και λίγο ακόμα γκάζι το άτιμο).
    Μειονεκτεί στα φρένα και στο αμορτισερ αλλά υπάρχουν λύσεις.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Επειδή είχα το Z750S εχω να σου πω πως είναι παρα πολύ καλό. Πανέυκολο στην οδήγηση(εγω απο cbf 250 πήγα εκεί), άπλετο γκάζι όποτε το θές, απροβληματίστο, πολύ καλή προστασία απο αέρα. Μπορείς να βάλεις μπαγκαζιέρα και υπάρχουν και βάσεις για σαμάρια οπότε καλύπτει και το θέμα "ταξίδι". Η σελα θέλει μια μετατροπή για να γίνει πιο ταξιδιάρικη για τον πίσω πιο πολύ και μια ζελατίνα των 20-30€ για καλύτερη προστασία απο αέρα.
    Το ER6 θα το βαρεθείς και το CBF είναι λίγο παπουδιέρα κατα την γνώμη μου. Το Ζ είναι πιο αλήτικο και θα βγάζεις και τα γούστα σου όποτε γουστάρεις. Απλά να ξέρεις οτι θέλει προσοχή στο γκάζι γιατί λόγω του φερινγκ(αεροδυναμική) πιάνει μεγαλύτερες ταχύτητες(προσωπικά είχα πάει μέχρι 255 κοντερίσια πάντα και είχε και λίγο ακόμα γκάζι το άτιμο).
    Μειονεκτεί στα φρένα και στο αμορτισερ αλλά υπάρχουν λύσεις.

Επική περιγραφή του χοντα!!!

πες μου κάτι ρε φίλε,βάσεις για σαμάρια απο που είχες πάρει,γιατί έχω φάει τον κόσμο να βρω (σε λογική πάντα τιμή).
    Τελευταία είχα δει μια αγγελία στο καρ απο το μπαζαρ της Νταινεζε στην Πετρου Ράλλη αλλα μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους έφαγα άκυρο.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά Kawasaki ER6n και απορίες.
    από looperx στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2014, 16:42
  2. kawasaki ER6n or honda cbf600
    από joker29888 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2013, 22:34
  3. KAWASAKI ER-6f ABS OR HONDA CBF 600S
    από Ichigo στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 95
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2007, 14:58
  4. Αγορα kawasaki kle 400 98 αξιζει?
    από linkas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2007, 13:13
  5. kawasaki er-6f vs honda cbf600s
    από WILDCAT_mmm στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2006, 08:48

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ