Να μαζευτουμε εδω να δωσουμε την λιστα μας και να συζητησουμε απο που θα παμε,που θα συναντηθουμε,που θα γυρισουμε και λοιπα αναπαντητα ερωτηματα
Να μαζευτουμε εδω να δωσουμε την λιστα μας και να συζητησουμε απο που θα παμε,που θα συναντηθουμε,που θα γυρισουμε και λοιπα αναπαντητα ερωτηματα
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Λεω να ερθω αν μου το επιτρεψει η τσεπη μου.οπως και να χει πρεπει να το σκεφτουμε λιγο για την διαδρομη.νομιζω οτι δεν συμφερει να ανεβουμε αθηνα να τους βρουμε στο περιπτερο.
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
+++++ Oτι γουστάρεται.............................................
Μέσα σ' όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Όπως βλέπετε δεν ασχολούμαι καθόλου. Έχω ήδη χαράξει το δικό μου ξεχωριστό δρομολόγιο που περιλαμβάνει και καταρράκτες Εδέσσης.
Σοβαρολογώντας τώρα, ακολουθώ όπου πάτε, count me in λοιπόν.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
εγω με διαδρομες κλπ φανταζομαι οτι θα κανουμε ενα μερος αυτης που καναμε στην βολτα την πρωτομαγια.αν θελει καποιος ας βαλει 1-2 εναλλακτικες να ψηφισουμε.
οσον αφορα το φαγητο εκει,αποτι διαβασα στο αλλο θρεντ παιζει χωρος για ταπερ.θα το προτιμουσα.αν παλι ψηφισουν οι περισσοτεροι πατρινοι οτι ταβερνα,δεν θα το χαλασω..δεν σπαει το μιναρογκρουπ λεμε!!!!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Μη χαίρεσαι ακόμα. Χλωμό το βλέπω αλλά θα προσπαθήσω.
Πάντως μέσα στον Ιούνιο μια βόλτα προς τα εκεί θα την κάνω.
Sent from me using a computer.