Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 35

Θέμα: είναι δυνατόν έξω απο νοσοκομείο;

Παλαιό μέλος

Thumbs down είναι δυνατόν έξω απο νοσοκομείο;

καλησπέρα,

Έτυχε φίλη μου να είναι μπροστά σε ένα τροχαίο - δυστήχημα εχθές στην Θεσσαλονίκη :

Σύνδεσμος : http://www.thestival.gr/society/poli...se-motosikleta

Έγινε έξω απο νοσοκομείο και παρακαλώ...

όπως μου το έστειλε :

"μαλωνα με τους γιατρους στο γεννηματα που δεν ερχονταν για τις πρωτες βοηθειες αφου ηταν διπλα, μεχρι να ερθει ασθενοφορο
    ακου ΑΤΑΚΑ γιατρου ! "ε κ τι να κανουμε εμεις?δεν εφημερευουμε!κ αφου δεν απανταει το εκαβ γιατι δεν καλειτε ενα ταξι?"
    ταξι????????
    ειναι ποτε δυνατον!!!!!!!"

και η συνέχεια :
    "σκεψου οτι εμεις πηγαμε να βρουμε σακουλα κ παγο κ μαζεψαμε το ποδι, μπας κ το σωσουν στο χειρουργειο,νοσοκομοι κ γιατροι απ το γεννηματα στα τετοια τους,και οι αστυνομια το ιδιο ουτε σημασια δεν εδωσε,παλι καλα που βρεθηκε εκει ενας μαλλον τουριστας γιατρος κ σταματησε καπως την αιμορραγια του παιδιου.."

Εν συνέχεια οι άνθρωποι κάνανε ανώνυμη καταγγελία στο νοσοκομείο,με κάτι δημοσιογράφους που είχε εκεί...

Η κοπέλα ,που ήταν στην μηχανή τελικά κατέληξε το παλικάρι έχασε το πόδι του τελικά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι,ο οδηγός ΙΧ συνελήφθη ,και η 1η μηχανή απο οτι έμαθα "έτρεχε" λίγο παραπάνω αλλά ο γέρος πήγε να ξεπαρκάρει για αναστροφή ; κάτι τέτοιο.

Ο λόγος που το ανοίγω σαν θέμα δεν είναι για το τροχαίο μόνο ,κάθε μέρα γινόνται τόσα.

Αλλά για τον διάλογο ΕΞΩ απο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,είναι δυνατόν; ΤΑΞΙ ; Δεν εφυμερεύουμε;;;;

Πάμε καλά;

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Δυστυχως η πραγματικοτητα στην Ελλαδα αυτο λεει. Δεν μου κανει καμμια εντυπωση. Το συστημα υγειας ειναι ετσι. Κριμα για τα παιδια....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Δυστυχως η πραγματικοτητα στην Ελλαδα αυτο λεει. Δεν μου κανει καμμια εντυπωση. Το συστημα υγειας ειναι ετσι. Κριμα για τα παιδια....
    Αυτο.

...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Αυτο.

...
    έχω αηδιάσει,η φίλη μου δεν μπόρεσε να κοιμηθεί λόγω οτι έβλεπε κομμένα πόδια κτλ,γιατί εκείνη το μάζεψε με άλλα άτομα,και δεν είναι οτι πιο ωραίο να το βλέπεις αυτό το πράγμα,αλλά έχω αηδιάσει με το σύστημα μας ,άντε να πώ στην άλλη μεριά της πόλης οκ, 1/10 ... αλλά έξω απο νοσοκομείο;;;;;;;!!!!!!!!! και οι γιατροί να λένε να πάρει ταξι γιατί δεν εφημερεύει αυτό το νοσοκομείο;

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    έχω αηδιάσει,η φίλη μου δεν μπόρεσε να κοιμηθεί λόγω οτι έβλεπε κομμένα πόδια κτλ,γιατί εκείνη το μάζεψε με άλλα άτομα,και δεν είναι οτι πιο ωραίο να το βλέπεις αυτό το πράγμα,αλλά έχω αηδιάσει με το σύστημα μας ,άντε να πώ στην άλλη μεριά της πόλης οκ, 1/10 ... αλλά έξω απο νοσοκομείο;;;;;;;!!!!!!!!! και οι γιατροί να λένε να πάρει ταξι γιατί δεν εφημερεύει αυτό το νοσοκομείο;
    Να παρακαλας στη ζωη σου να μην χρειαστεις ποτε γιατρο ή δικηγορο. Σοφα λογια του παππου μου. Τωρα που εγινα κολλητος με τα νοσοκομεια και τους γιατρους (οχι απο επιλογη) καταλαβα ποσο δικιο ειχε.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    για το μπουτσο ανθρωποι απλα οι συγκεκριμενοι γιατροι...δεν ειναι παντου ετσι...απλα οι συγκεκριμενοι ηταν καθικια αν εγινε οπως περιγραφεται το συμβαν...και επειδη νομιζουν πως η ιατρικη ειναι καριερα για να βγαζεις τα μαυρα με το ιατρειο, ενω ειναι λειτουργημα, θα επρεπε στην καλυτερη να τους παρουν τις αδειες...ηταν υποχρεωμενοι να βοηθησουν αν ηταν μπροστα

Παλαιό μέλος
    Να παρακαλας στη ζωη σου να μην χρειαστεις ποτε γιατρο ή δικηγορο. Σοφα λογια του παππου μου. Τωρα που εγινα κολλητος με τα νοσοκομεια και τους γιατρους (οχι απο επιλογη) καταλαβα ποσο δικιο ειχε.
    δεν μπόρεσα να την γλυτώσω και εγώ,και χρειάστηκα...άσε!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    για το μπουτσο ανθρωποι απλα οι συγκεκριμενοι γιατροι...δεν ειναι παντου ετσι...απλα οι συγκεκριμενοι ηταν καθικια αν εγινε οπως περιγραφεται το συμβαν...και επειδη νομιζουν πως η ιατρικη ειναι καριερα για να βγαζεις τα μαυρα με το ιατρειο, ενω ειναι λειτουργημα, θα επρεπε στην καλυτερη να τους παρουν τις αδειες...ηταν υποχρεωμενοι να βοηθησουν αν ηταν μπροστα
    ακριβώς έτσι έγινε, απο έξω έγινε και τους είπαν αυτά τα πράγματα επί λέξη,για αυτό τρελάθηκε και μάλωνε μαζί τους.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Ποιο συστημα υγειας κ μλκς λετε, δηλαδη δεν μπορουσαν να βγουν να βοηθησουν τον τραυματια μεχρι να ερθει το ασθενοφορο απο το νοσοκομειο που εφημερευει; Ανθρωπια ειναι αυτο οχι "το κακο συστημα". Να ξεχωριζουμε καποια πραγματα. Δηλαδη ο γιατρος τουριστας που σταθηκε να βοηθησει πρωτα τσεκαρε οτι το νοσοκομειο που δουλευει εφημερευει κ μετα πηγε να βοηθησει;

Αν ηταν τα παιδια τους στη θεση του οδηγου της μοτο φανταζομαι το ιδιο θα εκαναν ε;

ερε ξυλο που θελουν...
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αηδια και απεχθεια...

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΧΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.............

ΑΝΘΡΩΠΟΣ.........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παιδιά εγώ θα το πω, σε τέτοιες περιπτώσεις ξύλο, πολύ ξύλο και μετά ακόμα λίγο περισσότερο ξύλο.

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    περα απο ανθρωπια , ευαισθησιες κτλ , υποχρεωμενα ειναι τα μουν@πανα , τουλαχιστον να προσφερουν τις πρωτες βοηθειες , δεν λεμε να κανουν επεμβαση στο πεζοδρομιο , μαλιστα αν χρειαστει σε καποια περιπτωση & δεν γνωστοποιησουν την ιδιοτητα τους εχεις δικαιωμα να τους καταγγειλεις , ομως πολυ κριμα για τα παιδια τι να πεις ρε π@υστη , αλλα πως στα κομματια εγινε ολο αυτο ? ειναι να τρελενεσαι
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Ποιο συστημα υγειας κ μλκς λετε, δηλαδη δεν μπορουσαν να βγουν να βοηθησουν τον τραυματια μεχρι να ερθει το ασθενοφορο απο το νοσοκομειο που εφημερευει; Ανθρωπια ειναι αυτο οχι "το κακο συστημα". Να ξεχωριζουμε καποια πραγματα. Δηλαδη ο γιατρος τουριστας που σταθηκε να βοηθησει πρωτα τσεκαρε οτι το νοσοκομειο που δουλευει εφημερευει κ μετα πηγε να βοηθησει;
    Αν ηταν τα παιδια τους στη θεση του οδηγου της μοτο φανταζομαι το ιδιο θα εκαναν ε;

ερε ξυλο που θελουν...
    δεν θα έφταναν καν στην θέση αν ήταν τα παιδιά τους απλά θα είχαν κολλήσει όπως και τώρα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αηδια και απεχθεια...
    2 λέξεις και τα λες όλα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΧΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.............
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ.........
    δυσεύρετο εγώ λέω..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Παιδιά εγώ θα το πω, σε τέτοιες περιπτώσεις ξύλο, πολύ ξύλο και μετά ακόμα λίγο περισσότερο ξύλο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KAWAMANRIDER Προβολή μηνύματος
    περα απο ανθρωπια , ευαισθησιες κτλ , υποχρεωμενα ειναι τα μουν@πανα , τουλαχιστον να προσφερουν τις πρωτες βοηθειες , δεν λεμε να κανουν επεμβαση στο πεζοδρομιο , μαλιστα αν χρειαστει σε καποια περιπτωση & δεν γνωστοποιησουν την ιδιοτητα τους εχεις δικαιωμα να τους καταγγειλεις , ομως πολυ κριμα για τα παιδια τι να πεις ρε π@υστη , αλλα πως στα κομματια εγινε ολο αυτο ? ειναι να τρελενεσαι
    ενας γερος πηγε να ξεπαρκαρει μαλλον για αναστροφη ενα tdm κατεβαινε δεν τον ειδε γιατι το εκανε τελευταια στιγμη τον χτυπησε,και μετα αντιθετο ρευμα ερχοταν αλλο μηχανακι πιο μικρο,τωρα σκεψου tdm πανω σε μικρη μηχανη ; και χτυπησε τα παιδια η κοπελα εχασε την ζωη της τελικα και το παλικαρι το ποδι του επι τοπου.

Τι δουλεια εχει το συστημα υγειας εδω ρε παιδες (το οποιο ειναι μπουρδελο αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα). Γιατρος σπουδαζεις για να βοηθας σε ΚΑΘΕ περιπτωση.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Απλά τραγικοί .....αλλα δεν φταίει κανένας άλλος ....εμείς

Οι γιατροί ΣΕ όλο τον κόσμο έχουν τον όρκο του Ιπποκράτη τον οποίο μερικοί τον έχουν κάνει κουρελοχαρτο

Και ναι βάση νόμου υποχρεουταν να βοηθήσει και οχι να πει δεν εφημερευουν
    Και για να γίνω πιο κακός κάθε γιατρός τέτοιας νοοτροπίας ...ξουτ
    Ποδι απο το σύστημα υγείας άμα είναι μάγκας να κάνει ιδιωτικό γιατρειο να δούμε ποσα πιδια βανει ο σάκος αλλά τότε θα σέβεται τους ασθενείς
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. εαν ειναι δυνατον!!!!!
    από GTZ750 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2006, 09:41
  2. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕ...
    από NAKANO-1100 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2006, 17:23
  3. Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2005, 10:57