Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 40

Θέμα: VFR800 VS CBF1000F VS FAZER 1000

VFR800 VS CBF1000F VS FAZER 1000

Καλημέρα κι από εμένα!
    Σκέφτομαι να κάνω το μεγάλο βήμα: Από Yamaha XJ6 Diversion του 2009 να πάω σε VFR800 του 2008

Η μηχανή χρησιμοποιείται για
    -τη δουλειά (τελευταία παίρνω και το αυτοκίνητο)
    -Βόλτες εντός Αττικής (αρκετές)
    -ΜΙΑ εκδρομή το χρόνο (πχ Φοινικούντα Μεσσηνίας ή νησί)

Το diversion είναι all around με κοντές σχέσεις και μέχρι τα 110-120 νομίζεις ότι έχεις μεγαλύτερη μηχανή. Από εκεί και πάνω θέλεις κι άλλο!
    Σε νησί είναι μια χαρά, στην πόλη ακόμα καλύτερα, στο ταξίδι όμως με δύο άτομα και πράγματα πέρα ότι ΔΕΝ πάει πάνω από 110 (!!), εννοώ με αξιοπρεπή ρυθμό επιτάχυνσης, είναι ΠΟΛΥ κουραστική.
    Λογικά λοιπόν δεν δικαιολογεί η χρήση που της κάνω την αγορά μιας κυρίως τουριστικής moto όπως η VFR, έστω κι αν αυξήσω λίγο της ετήσιες εκδρομές.
    Πόσο μάλλον που παίρνω μια μηχανή πιο δυσκίνητη από την δικιά μου, πιο παλιά και με χιλιόμετρα που είναι τα ίδια μεν, αλλά τα έχει κάνει άλλος (για να είναι εντός budget)

Πέρα όμως από εκδρομές, επειδή πιστεύω ότι στην μηχανή πρέπει να ανεβαίνεις και να μην θέλεις να κατέβεις και στην diversion δεν το νιώθω αυτό πια, νομίζω ότι η VFR είναι σωστή κίνηση.
    Ποια η γνώμη σας;

Κώστας

Σαν λογικη για αλλαγη μοτο καλα το πας....

Σαν λογικη χρησης το χανεις
    πουτσ@@@@@@@@@

Καραμελωμένο Μέλος Το avatar του/της Translatoras
    Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες!

Στη θέση σου θα κοίταζα και Fazer 1000 ABS (The best of both worlds!)
    -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 39 θύματααααα! -Δώσε μια εφημερίδα πιτσιρίκο.-Ορίστε κύριε. -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 40 θύματααααα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hornettrela
    Μηχανακι 600κ 4κυλ. με 80 αλογα κοντα δεν παει ικανοποιητικα 2καβαλο πανω απο 110?
    Παμε για αλλα!

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kkobits Προβολή μηνύματος
    μιας κυρίως τουριστικής moto όπως η VFR
    Φίλε το VFR δεν είναι turing μηχανάκι, είναι sport turing με το sport μάλιστα να υπερισχύει του Turing.
    Αν σκέφτεσαι ταχύτητες λίγο πάνω απο αυτό που έχεις στις διαδρομές που ανέφερες δεν κάνει.
    Αν δεν το έχεις απωθημένο ώστε να ανεχτείς τον χαρακτήρα του που έτσι όπως τα λες είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα σου ταιριάξει, κοίτα το καταπληκτικό πανεύκολο και απίθανα προσαρμοστικό fazer 600.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Translatoras Προβολή μηνύματος
    Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες!
    Σωστός... να ξερες πόσο χρειάζομαι αυτό το ρητό ΤΩΡΑ στη ζωή μου (σε άλλο τομέα...)!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Translatoras Προβολή μηνύματος
    Στη θέση σου θα κοίταζα και Fazer 1000 ABS (The best of both worlds!)
    Έχω βρεί ένα 1000 Fazer, μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ, αλλά... μήπως είναι ΠΟΛΥ για μένα, θελω να πω μήπως να φοβάμαι τόσο γκάζι;

Η μηχανή χρησιμοποιείται για
    -τη δουλειά (τελευταία παίρνω και το αυτοκίνητο)
    -Βόλτες εντός Αττικής (αρκετές)

-ΜΙΑ εκδρομή το χρόνο (πχ Φοινικούντα Μεσσηνίας ή νησί)
    Έχω βρεί ένα 1000 Fazer, μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ, αλλά... μήπως είναι ΠΟΛΥ για μένα, θελω να πω μήπως να φοβάμαι τόσο γκάζι;
    φίλε,
    πάρε ενα 1000 RR καλύτερα για να κάνεις βόλτες κολλιάτσου - πατήσια
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Φίλε το VFR δεν είναι turing μηχανάκι, είναι sport turing με το sport μάλιστα να υπερισχύει του Turing.
    Αν σκέφτεσαι ταχύτητες λίγο πάνω απο αυτό που έχεις στις διαδρομές που ανέφερες δεν κάνει. Αν δεν το έχεις απωθημένο ώστε να ανεχτείς τον χαρακτήρα του που έτσι όπως τα λες είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα σου ταιριάξει,
    Αν ήθελα κάτι λίγο παραπάνω θα πήγαινα πχ σε FAZER8. To VFR ήταν wallpaper στον η/υ μου (αυτό και το gsxr750, για άλλους λόγους!). Απλά ΠΟΣΟ δύσχρηστο είναι; Δηλαδή θα χρειαστώ 2η μηχανή (κανένα 250άρι) για να περνάω πχ την Αλεξάνδρας με κίνηση κάθε μέρα;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    κοίτα το καταπληκτικό πανεύκολο και απίθανα προσαρμοστικό fazer 600.
    Το είχε φίλος μου πριν πάρω το diversion και το έπαιρνα (σχετικά) συχνά. Δεν είναι το ίδιο, αλλά είναι μικρή η αλλαγή. Αν πήγαινα προς τα εκεί θα πήγαινα σε FAZER8

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    φίλε,
    πάρε ενα 1000 RR καλύτερα για να κάνεις βόλτες κολλιάτσου - πατήσια

Τό πιασα, το ξεχνάω το 1000. Απλά μεγάλωσα με Παπακωνσταντίνου: "...πλάι στα 1000 κυβικά σου" και... καταλαβαίνεις, άστο! Αν κάποια στιγμή μπορούσα να έχω δύο πχ και το Ζ300 τότε ίσως έπαιρνα το 1000.
    Πάντως αυτό που ψάχνω είναι κατι λίγο πιο δυνατό και διαφορετικό σε εμφάνιση από το DIVERSION.

cbf 600 (παναγια μου πρότεινα εγώ χονΔα, μπρρρρρ )
    bandit 650

αν θες σε ον οφ
    βε στρομ 650
    βερσυς 650
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από hornettrela Προβολή μηνύματος
    Μηχανακι 600κ 4κυλ. με 80 αλογα κοντα δεν παει ικανοποιητικα 2καβαλο πανω απο 110?
    Πραγματικά. Δεν έχει τίποτα η μηχανή, είναι το βάρος και η αεροδυναμική. Είμαι 90κγ, η κυρά μου 55, αλλά είχαμε μαζί μας 60 (ναι εξήντα μαζί με τις μπαγκαζιέρες, τα ζύγισα!!!!) kg πράγματα: δύο βαλίτσες πάνινες/ Μπαγκαζιέρα/ τεράστιο tankbag και κάποια ακόμα στερεωμένα... πρωτότυπα!! Τέρμα γκάζι άντε να έδειχνε 122-123 (ψηφιακό) από Τρίπολη πρός Αθήνα! Μόνος μου έχω πάει με το ίδιο μηχανάκι 210 km/h για 3-4 λεπτά (Εγνατία) και πήγαινε κι άλλο, όμως κότεψα!

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    To VFR ήταν wallpaper στον η/υ μου Απλά ΠΟΣΟ δύσχρηστο είναι; Δηλαδή θα χρειαστώ 2η μηχανή (κανένα 250άρι) για να περνάω πχ την Αλεξάνδρας με κίνηση κάθε μέρα;

Οχι δεν θα χρειαστείς δεύτερο μηχανάκι. Αν το έχεις τόσο κάψα μην ρωτάς ζητώντας ορθολογικές απαντήσεις. Αυτές τις πήρες... Η κάψα υπερτερεί, κάνε το κέφι σου σήμερα...
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

cbf 600 (παναγια μου πρότεινα εγώ χονΔα, μπρρρρρ )
    bandit 650
    bandit 650-abs είχα το 2008-10. Καλύτερο σε επιδόσεις απο το τωρινό (κυρίως πάνω από 110-120 km/h), αλλά έκαιγε αρκετά και (κυρίως) βαρέθηκα την εμφάνισή του. CBF 650 αξιόπιστο αλλά χειρότερο σε εμφάνιση. θα κοίταζα ας πούμε το CBF1000 με τα ψηφιακά κοντέρ, αλλά 1000 δεν είναι πολλά;

αν θες σε ον οφ
    βε στρομ 650
    βερσυς 650
    Για on/off είμαι κοντός μάλλον (1.73) και μάλλον μου αρέσουν περισσότερο τα street

Καραμελωμένο Μέλος Το avatar του/της Translatoras
    Αν δεν είσαι 20χρονος να σε κυριεύει το γκάζι και όχι να το κυριεύεις εσύ, τότε δεν έχεις πρόβλημα.

Νομίζω ότι είναι μια καλή αλλαγή που θα την καταλάβεις, χωρίς να αποχωριστείς τα καλά που έχεις ήδη.
    Επίσης, νομίζω ότι δεν βγαίνεις πολύ έξω από το budget.

Το VFR το λατρεύω (ακόμα θυμάμαι τη διαφήμιση της Nestle με την ασπροντυμένη τύπισσα πάνω στο άσπρο VFR750F της δεκαετίας του '80) αλλά κάτι μου λέει ότι περισσότερες φορές θα βλαστημάς και λιγότερες θα χαμογελάς.
    -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 39 θύματααααα! -Δώσε μια εφημερίδα πιτσιρίκο.-Ορίστε κύριε. -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 40 θύματααααα!

VFR800 VS CBF1000F VS FAZER 1000

Μια και το ανέφερε ο φίλος παραπάνω, τί λέτε για τά δύο 1000άρια;
    Σαν ισχύ βάρος και τιμή είναι περίπου σαν το VFR. Ειδικά το Honda μήπως είναι πιο καλό μηχανάκι; Πιό εύχρηστο;
    Ευχαριστώ!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. fazer 1000 Vs multistrada
    από madball26 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2010, 15:28
  2. Fazer 1000 01-05 vs Sv 1000.
    από zephyr1 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2007, 11:00
  3. Fazer 1000 Vs Vtr F !!!!!!!
    από panjimnakos στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2007, 09:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •