Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: Λυών-Ολυμπιακός

Λυών-Ολυμπιακός

Ρε τον φούστη τον Ζουνίνιο!!!

Τι είναι αυτός ρε?Αυτός είναι μεγάλος παίχτης.Να τα βλέπει αυτά το @@ρι ο Ριβάλντο ή βλέπει καμια βραζιλιάνικη σαπουνόπερα?
    -Έτσι είναι οι μεγάλοι παίχτες.

Να ναι καλά ο Κωστούλας το παληκάρι ξεσκίστηκε.Πάντως παίζουνε πολύ ψαρωμένα.
    Για να δούμε...

Υ.Γ άλλο ένα 1ο ημίχρονο χαμένο στην μετριότητα και στις φοβίες του Σόλιντ.Κρίμα.
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλ λλλλλλλλλλ!!!!!!!!!!!!

Τι έκανε πάλι ο Καφές???
    Και μόλις του έγραφα επικήδειο για τις μαλακίες που έκανε!!!

Τώρα οι άχρηστοι πρέπει να δώσουν το 150% των δυνάμεων.Σε όλο το παιχνίδι σέρνονται.
    Για να δούμε...

@@ είδαμε.Ω ρε ύπνοι...ομαδικοί.Μην φωνάζετε μπορεί να τους ξυπνήσετε.Βελτιώνετε ο Σόλιντ.Πρώτοι αλλαγή στο 84!!!!!

Που ναι ο Μπάγεβιτς ρεεεεεεεεεεεε.Που ναι η προπονητάρα γαμώτο

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Ολυμπιακός: Ομάδα που επιτελεί κοινωνικό λειτούργημα.

Κατευνάζει τις κοινωνικές διαμάχες.
    Αφήνει άνεργους τους ψυχολόγους (Ποιός αντιολυμπιακός χρειάζεται ψυχολόγο όταν υπάρχει ο ολυμπιακός).
    Συμβάλει στην κοινωνική συνοχή και στη "ομοψυχία" των αντιολυμπιακών.
    Το όνομα Του "ταΐζει" τους μισούς αθλητικογράφους που γράφουν υπέρ του και τους μισούς αθλητικογράφους που πουλούν όταν χάνει.

Για να ακούσω τώρα τους ασθενείς(μισή Ελλάδα) να εκδηλώνονται ... για να ακούσω.

Θέλω αμέσως να αρχίσετε να τα χώνετε. Η ώρα της ψυχοθεραπία σας μόλις άρχισε (Ωρα: 23.45).
    Επόμενη ημέρα ψυχοθεραπείας δέκα λεπτά πριν τον επόμενο αγώνα εκτός έδρας του Ολυμπιακού.

to allo to goal den to eides???
    re paidia den thelw na sxoliasw to paixnidi
    Mia erwtisi - quiz mono:
    Aytos o malakas o okas, poses fores epaise simera katw:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: re karagiozakia pou nomizete oti paizete reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    George..... τι να σχολιάσεις;

θα το σχολιάσει σε λίγο ο Τάκης....

να το γράψω στο βίντεο; Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί......

Πως το λένε στη Eurovision;

Ολυμπιακός : Νιλ πουάντ

Ρε γιατί κατεβαίνουν στους αγώνες; για την εμπειρία;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    Ολυμπιακός: Ομάδα που επιτελεί κοινωνικό λειτούργημα.

Κατευνάζει τις κοινωνικές διαμάχες.
    Αφήνει άνεργους τους ψυχολόγους (Ποιός αντιολυμπιακός χρειάζεται ψυχολόγο όταν υπάρχει ο ολυμπιακός).
    Συμβάλει στην κοινωνική συνοχή και στη "ομοψυχία" των αντιολυμπιακών.
    Το όνομα Του "ταΐζει" τους μισούς αθλητικογράφους που γράφουν υπέρ του και τους μισούς αθλητικογράφους που πουλούν όταν χάνει.

Για να ακούσω τώρα τους ασθενείς(μισή Ελλάδα) να εκδηλώνονται ... για να ακούσω.

Θέλω αμέσως να αρχίσετε να τα χώνετε. Η ώρα της ψυχοθεραπία σας μόλις άρχισε (Ωρα: 23.45).
    Επόμενη ημέρα ψυχοθεραπείας δέκα λεπτά πριν τον επόμενο αγώνα εκτός έδρας του Ολυμπιακού.

Γ@μ@ τα.

Δεν βάζουν κανά νέο σήμα καλύτερα.Αυτό ":ZZZ: "

Αυτός ο Σόλιντ ληγμένα πέρνει ρε γαμώτο.Τι μ@λ@κιες του ξεφεύγουν στις δηλώσεις.Βρε τι πάθαμε

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Εγώ φίλε πιστεύω ότι ο Σόλιντ έστησε καλά την ομάδα. Αυτός που δεν πίστευα με τίποτα ότι θα έπαιζε ήταν ο Μπουλούτ. Σε σχέση με κάτι άλλα παιχνίδια που τον είχα δει στο Καραϊσκάκη ήταν η μέρα με τη νύχτα.

Η ουσία όμως είναι μία, δεν έχουμε υψηλού επιπέδου αριστερό μπακ. Ο Σόλιντ του την είχε πει του Φρύδια για παίχτη εκεί αλλά δεν έγινε τίποτα. Από εκείνη τη πλευρά βγήκε και η σέντρα με τη Ρεαλ.

Πριν χρόνια μας έλειπε ένας σωστός κεντρικός αμυντικός και τα τρώγαμε από το πέναλτι. Τώρα τα τρώμε γιατί δεν υπάρχει ένας καλός από αριστερά.

Ελπίζω τα κοράκια να τον αφήσουν τον Σολιντ γιατί πραγματικά πιστεύω ότι ο άνθρωπος έχει δείξει καλά δείγματα εδώ και 2-3 μήνες και θα δείξει πάρα πολλά αν βοηθήσει και η τσέπη του Φρύδια(για αγορά 2-3 καλών παικτών).

ειμαι αλλου Το avatar του/της dimitris74
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    Ελπίζω τα κοράκια να τον αφήσουν τον Σολιντ γιατί πραγματικά πιστεύω ότι ο άνθρωπος έχει δείξει καλά δείγματα εδώ και 2-3 μήνες και θα δείξει πάρα πολλά αν βοηθήσει και η τσέπη του Φρύδια(για αγορά 2-3 καλών παικτών).
    ναι αφηστε τον μπας και θυμηθει και κανει την τριτη αλλαγη τον μαρτιο,:rotflmao: :rotflmao:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...

Ναι έχει δείξει καλά αλλά έχει δείξει και πολλά άσχημα.
    Και γω είμαι κατα της αλλαγής προπονητή.(Ημουν κατα της αλλαγής του Μπάγεβιτς όμως τον οποίο θεωρώ κορυφαίο).Εξάλλου δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος να έρθει.Εδώ δεν ήρθε καλοκαιρι.

Τώρα αν στήνει καλά την ομάδα.Εξαρτάται.
    Κάτι που μου άρεσε πολύ στον Μαλεζάνι (τον οποίο επίσης θεωρώ μεγάλο προπονητή) είναι ότι δεν δίστασε να αναγνωρίσει ότι με 4-3-3 η ομάδα του δεν θα νίκαγε ούτε ομάδα Β εθνικής.Γιατί δεν έχει παίχτες γι'αυτό.Και το γύρισε σε 4-4-2.
    Ο δικός μας επειμένει σε ένα σύστημα που ούτε να το παίξουμε μπορούμε αλλά ούτε παίχτες έχουμε να το στηρίξουμε.Αλλά αυτός εκεί.Και τέλος δεν φτάνει που το παίζει βάζει μεσα και τον Ριβάλντο.Καλός,χρυσός μεγάλος παίχτης κ.α αλλά στο 4-3-3 δεν χωράει μένοντας πάγκο ο Στολτίδης.
    Αποτέλεσμα: με ΑΕΚ γλυτώσαμε και πέρασε στο ντούκου αλλα με τον ΠΑΟΚ στοίχησε.
    Του χρόνου (για μια ακόμα χρονιά) πάλι ευρώπη.Και εννοείται δεν θέλω UEFA (εδώ και 3-4 χρόνια).
    Όχι ότι είναι μικρή διοργάνωση αλλά ο φρυδάκιας δεν πρέπει να βγάζει λεφτά κάνοντας του κεφαλιού του στις μεταγραφές.Τουλάχιστον να χάνει χρήματα.
    Καλά για το πότε κάνει τις αλλαγές ας το αφήσουμε.Και έβριζαν οι κάφροι τις "7" τον Μπάγεβιτς ότι είναι ύπνος.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    πότε επιτέλους θα το καταλάβετε ρε παιδιά;...
    Το πρόβλημα του Ολυμπιακού δεν είναι ο προπονητής του... έχετε αλλάξει πάνω απο 10 μέχρι τώρα και το αποτέλεσμα , παραμένει ίδιο.
    Το πρόβλημα είναι η νοοτροπία των παικτών. Όταν κυνηγάς ενα παιχνίδι , στο 89 δεν παίζεις για να τελειώσει , αλλά για να το πάρεις. Ο παίκτης που σκοράρει , παίρνει την μπάλα 2 μέτρα πριν τον Νικοπολίδη, ενώ έρχεται 10-15 μέτρα πίσω απο την άμυνα!!!!... ακόμα τώρα και αν υποθέσουμε οτι δεν υπάρχει σωστός αριστερός αμυντικός, μια τέτοια διαδρομή , θα την έβλεπα και εγώ... κάποιος έπρεπε να παέι πάνω του... τι να λέμε τώρα...

Κρίμα μόνο , γιατί πραγματικά ήταν στα χέρια του χθες το ποντάκι της ισοπαλίας...

Καλλιτεχνικό , το goal του Καφέ πάντως.

Το άσχημο είναι οτι τώρα ούτε UEFA δεν περνάει ο Κόκκινος και αυτό σημαίνει μειωμένα έσοδα, οπότε και δικαιολογίες για την μη ύπαρξη ΣΩΣΤΩΝ μεταγραφών το Δεκέμβριο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    εγω γουσταρω καλυτερα που χανει στο τελος φετος ο GAY :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ακουω τους γείτονες να πανηγυρίζουν και μετα να σπανε ποτηρια

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

πολυ γελιο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τουλάχιστον παίζει η ομάδα τους και τα σπάνε.Κι αυτό είναι μεγάλο γούστο.Δεν βλέπουν άλλες ομάδες στο C.L.Άλλοι βλέπουν σεντόνι κάθε 5 χρόνια κι άμα.Πίκρα δηλαδή.

Σίγουρα η λύση δεν είναι ο προπονητης όπως δεν ήταν και το καλοκαίρι εξάλλου.

Hasta Siempre Comandante Το avatar του/της whiteran
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    to allo to goal den to eides???
    re paidia den thelw na sxoliasw to paixnidi
    Mia erwtisi - quiz mono:
    Aytos o malakas o okas, poses fores epaise simera katw:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: re karagiozakia pou nomizete oti paizete reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kala poy yparxoun kai kapoies omades pou mporoun na nikhsoun ton Olympiako .... gia na xareite kai eseis oi Bazeloi giati an perimenate apo thn Omada sas na nikhsei .....
    Κατέβηκε χθες βράδυ από τον τοίχο μου πέταξε στα μούτρα τον μπερέ
    μου μίλησε σκληρά, μου είπε:
    "Ρε έχω πεθάνει, είμαι καλά άλλη αφίσα βρείτε κι άλλο μύθο"

Hasta Siempre Comandante...

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    Τουλάχιστον παίζει η ομάδα τους και τα σπάνε.Κι αυτό είναι μεγάλο γούστο.Δεν βλέπουν άλλες ομάδες στο C.L.Άλλοι βλέπουν σεντόνι κάθε 5 χρόνια κι άμα.Πίκρα δηλαδή.

Σίγουρα η λύση δεν είναι ο προπονητης όπως δεν ήταν και το καλοκαίρι εξάλλου.

gia rixte mia matia

http://www.sportfm.gr/news.jsp?newsID=27547

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ΑΦΙΕΡΩΜΑ από τον σημερινό τύπο.....

Κουράγιο Τάκη....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	oles2.jpg 
Προβολές:	80 
Μέγεθος:	60,8 KB 
ID:	26595
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παρόμοια θέματα

1. ολυμπιακός - νέα φανέλα
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2006, 12:21
  2. Ολυμπιακος - Παναθηναικος: 1-0
    από kakofonixx στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2006, 09:08
  3. 2-3-4 κλάσεις ανώτερος ο Ολυμπιακός...ΑΛΛΑ....
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2005, 06:47
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2005, 22:49
  5. Ολυμπιακός Εθελοντισμός
    από filippos_hornet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2003, 20:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε