Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: ΚΛΟΠΗ Hayabusa K8

ΚΛΟΠΗ Hayabusa K8

ΕΚΛΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΗΝ 24-4-2014 ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΡΙΝΑΣ ΖΕΑΣ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΟΜΗΡΙΔΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΩΡΑΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΗΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ...HAYABUSA K8 ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΧΥΒ 0429 ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ JS1CK111100104901 ΚΙΝΗΤΗΡΑ E4*2002/24*1618*00
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων DSC_0014.jpg‎  
    Τελευταία τροποποίηση από HARIS DUKE; 27/05/2014 στις 09:53. Αιτία: ΚΑΠΟΥ,,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ..ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ lol

Banned
    Ρώτα εκεί γύρω για κάμερες με καταγραφικα μήπως και κράτησαν κατι

Kαλησπερα κ ευχαριστω πολυ για την συμβουλη...αλλα απο εκει που την πηραν,,,δεν υπηρχαν καμερες!!Ο κοσμος φοβαται τοσο πολυ που οτι κ να ακουσει δεν βγαινει εξω οπως καποτε,Ρωτησα ολοι την γειτονια,,,Δεν ξερω,,μαλλων ειναι σημεια των,,,καιρων που ζουμε,,...?? !!Ευχαριστω παντως κ καλο βραδυ.Χ.
    Τελευταία τροποποίηση από HARIS DUKE; 27/05/2014 στις 09:41.

Κρίμα ρε φιλαράκι! Μακάρι να την βρεις, που να τους κοπούν τα χέρια!
    Μια συμβουλή: αυτά περί αμοιβών μην τα λες γιατί 9 στις 10 κάποιοι άσχετοι θα εμφανιστούν για να την πάρουν και θα μπλέξεις περισσότερο!

Κοίτα και στο car.gr για πρόσφατα ανταλλακτικά busa μήπως και αναγνωρίσεις κάποιο δικό σου
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Δες τι λέει και ο φίλος σε διπλανό θένα επί του θέματος:

http://www.moto.gr/forums/showthread...ll=1#post68730
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

κλοπη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Viper4 Προβολή μηνύματος
    Δες τι λέει και ο φίλος σε διπλανό θένα επί του θέματος:

http://www.moto.gr/forums/showthread...ll=1#post68730
    Καλημερα κ ευχαριστω πολυ,τα εχω διαβασει απο εχτες ολα οσα γραφουν εδω τα παιδια...πριν απο λιγο με καλεσαν με αποκρυψη,,οπως το λες,,η φωνη του μοιαζει με του Γεωργιου που λεει τα ποδοσφαιρικα,λεει να τους δωσω χατζηλικη..500-1000 ευρω ,,κ μεσα στην ημερα θα την εχω,,,, Τελος παντων,,ευχαριστω για την βοηθεια ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Κ ΣΟΦΟ ΝΑ ΜΠΛΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ..!!! δεν μπορω να αναγνωρισω,,,ανταλακτικα,,το μηχανακι ηταν χαρτι..κ να το δω στο δρομο,,δεν εχω κανενα τροπο να το αναγνωρισω,,Το τι μπινελικια κ καταρες τους εχω ριξει,,,αλλα δεν τους πιανουν τιποτα αυτους,,εχουν ανοσια!! ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..!!ΚΑΛΟ ΚΑΚΟ,,ΔΕΝ ΞΕΡΩ,,ΤΕς ΠΑ
    Τελευταία τροποποίηση από VANDA; 27/05/2014 στις 09:45.

Καλημερα κ ευχαριστω πολυ για την συμβουλη...δεν μπορω να αναγνωρισω,,,ανταλακτικα,,το μηχανακι ηταν χαρτι..κ να το δω στο δρομο,,δεν εχω κανενα τροπο να το αναγνωρισω,,Το τι μπινελικια κ καταρες τους εχω ριξει,,,αλλα δεν τους πιανουν τιποτα αυτους,,εχουν ανοσια!! ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..!!ΚΑΛΟ ΚΑΚΟ,,ΔΕΝ ΞΕΡΩ,,ΤΕς ΠΑ

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HARIS DUKE Προβολή μηνύματος
    Καλημερα κ ευχαριστω πολυ για την συμβουλη...δεν μπορω να αναγνωρισω,,,ανταλακτικα,,το μηχανακι ηταν χαρτι..κ να το δω στο δρομο,,δεν εχω κανενα τροπο να το αναγνωρισω,,Το τι μπινελικια κ καταρες τους εχω ριξει,,,αλλα δεν τους πιανουν τιποτα αυτους,,εχουν ανοσια!! ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..!!ΚΑΛΟ ΚΑΚΟ,,ΔΕΝ ΞΕΡΩ,,ΤΕς ΠΑ
    ευχομαι με το καλο να την βρεις!!φιλε μου..
    καλα ξεμπερδεματα..προσεχε!!

Στεναχωρεθηκα πολλυ γιατι λιγες ημερες πριν την ειχα παει στην Σουζουκι στον Ταυρο κ την εκανα σερβις για το καλοκαιρι ,κ εχασα κ την εκδρομη που ειχα προγαμματισει γιατο Σ/κ...!!..

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    ότι της είχες κάνει και σέρβις ε;

κοίτα κάτι συμπτώσεις ρε παιδί μου ώρες ώρες.....

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΣΕΝΑ ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΑΡΑ...ΛΑΜΟΓΙΟ ,ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΣ..ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ..,ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ Κ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΛΑΣΣΩΜΕ..ΑΠΛΑ ΠΡΙΝ ΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΡΟΝΤΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ,,,ΕΤΣΙ,,ΜΠΑΣ Κ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ!!ΚΛΕΦΤΑΡΑ..Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΣΕΣ ΕΠΙΜΟΝΑ..ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΜΕ ΑΥΤΟ,,ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Κ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ..ΟΠΩΣ Κ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΕΣ,,,ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ,,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ,,ΡΕ ΠΑΛΙΟ ΚΑΘΙΚΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ!!!!ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΒΡΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ!!!

Καλησπερα,,γιατι το λες αυτο?

κοίτα κάτι συμπτώσεις ρε παιδί μου ώρες ώρες..... >>>>>>>Καλησπερα,,,,γιατι το λες αυτο?..το εχω ακουσει κ απο αλλους να λενε οτι μετα το,,σερβις την εχασαν..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HARIS DUKE Προβολή μηνύματος
    κοίτα κάτι συμπτώσεις ρε παιδί μου ώρες ώρες..... >>>>>>>Καλησπερα,,,,γιατι το λες αυτο?..το εχω ακουσει κ απο αλλους να λενε οτι μετα το,,σερβις την εχασαν..
    Σταματα να γραφεις και αρχισε να σκεφτεσαι.

Παρόμοια θέματα

1. Κλοπη Hayabusa 2008 (K8)
    από AKIS BUSA στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2012, 10:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ