Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 67

Θέμα: People are awesome 2014

People are awesome 2014

Αυτές τις μέρες έκατσα και έφτιαξα ένα people are awesome βιντεο και θέλω πολύ να μοιραστώ το αποτέλεσμα μαζί σας!! Επειδή είναι το πρώτο βίντεο που φτιάχνω αποιαδήποτε παρατήρηση εννοείται πως είναι δεκτή!!

Επιπλέον σε όποιον αρέσει να βλέπει βίντεο από extreme sports ας κάνει Like στη σελίδα που φαίνεται στην υπογραφή μου. Postαρουμε καθημερινά φωτογραφίες και βιντεο απο extreme sports και όχι μόνο.

https://www.youtube.com/watch?v=AG1F9xvp9vY

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Πολυ μου αρεσε. Μπραβο!

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    πολλά like
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    στο κυνήγι των likes share μπας και βγει κάνα χαρτζιλίκι από τις διαφημίσεις του youtube.

googlαρετε tony19wrf και δείτε σε πόσα φορουμ έκανε εγγραφή για να τσιμπήσει το κατιτίς του.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    στο κυνήγι των likes share μπας και βγει κάνα χαρτζιλίκι από τις διαφημίσεις του youtube.

googlαρετε tony19wrf και δείτε σε πόσα φορουμ έκανε εγγραφή για να τσιμπήσει το κατιτίς του.
    Γιατί ρε φιλαρακι κακό είναι?? Δε το κατάλαβα?? μήπως χρεώνεσαι κάτι για να πατήσεις like?? έχεις δηλαδή κάποιο πρόβλημα αν εγώ βγάλω 5 ευρώ παραπάνω??
    Είμαι σίουρος πως εσύ είσαι αυτος που πατησες dislike!!

Αρε Ελλαδάρα με τους κομπλεξικούς σου ανθρώπους.. Περαστικά σου παλικάρι μου!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tony19wrf Προβολή μηνύματος
    Γιατί ρε φιλαρακι κακό είναι?? Δε το κατάλαβα?? μήπως χρεώνεσαι κάτι για να πατήσεις like?? έχεις δηλαδή κάποιο πρόβλημα αν εγώ βγάλω 5 ευρώ παραπάνω??

δώσε τόπο στην οργή.... δεν βλέπεις τι μηχανάκι εχει????

ακόμα και η μπαγκαζιέρα του είναι είναι πιο όμορφη....

πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    δώσε τόπο στην οργή.... δεν βλέπεις τι μηχανάκι εχει????

ακόμα και η μπαγκαζιέρα του είναι είναι πιο όμορφη....

Είναι κάποιες συμπεριφορές που στο δικό μου μυαλό δε βγάζουν νόημα.. Τεσπα ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει και να κάνει ότι θέλει.. Και ναι ξεκίνησα λογαριασμό στο youtube μπας και βγαλω κανα φραγκο γιατι με 450 που πέρνω το μήνα δε φτάνουν όυτε για τις βενζίνες μου.. Αν αυτό είναι τόσο κακό σταυρώστε με.

Αυτή η λογική και η νεοτροποία σαν του κυρίου απο πάνω εχει φέρει την Ελλάδα σε αυτή τη κατάσταση..

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Βιντεακια που ξεκινουν με διαφημηση απλα τα προσπερναω.
    Ειναι κατ'εμε πολυ εκνευριστικο.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp

Κακό είναι που μάθαμε όλοι στο έυκολο και πονηρό χρήμα, και ειδικά όσους στηρίζονται στην άγνοια του άλλου για να κερδίσουν λεφτά. Αν ήθελες να είσαι εντάξει θα πρεπε να βγεις εξαρχής και να πεις αυτά που λες τώρα κατόπιν εορτής και δικής μου παρατήρησης.
    Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ο τρόπος που πρέπει να διεκδικήσετε τα έξτρα χρήματα που σας λείπουν. Και μένα μου λείπουν αλλά προτιμώ να τα δουλεύω καθημερινά με τρέξιμο και ιδρώτα.

Μην ανησυχείς για το dislike. Δεν εχω μπει στο κόπο καν να ανοίξω το link.

Τα περι κόμπλεξ και περαστικά στα επιστρέφω κύριε πονηρίδη.

Την Ελλάδα και γενικά τον κόσμο την φέραμε σε αυτή τη κατάσταση επειδή μας έμαθαν να γουστάρουμε το εύκολο χρήμα και τους πλάγιους τρόπους που μπορεί αυτό να βγει.
    Αυτό που δε γίνεται γνωστό βέβαια είναι οτι για να βγάλεις εσύ το εύκολο χρήμα σου κάποιος άλλος τρώει το παπάρι 10φορές περισσότερο για να δουλέψει το σύστημα όπως εσύ το θες.

Οπότε μαθήματα ηθικολογίας αλλού.

Κακό είναι που μάθαμε όλοι στο έυκολο και πονηρό χρήμα, και ειδικά όσους στηρίζονται στην άγνοια του άλλου για να κερδίσουν λεφτά. Αν ήθελες να είσαι εντάξει θα πρεπε να βγεις εξαρχής και να πεις αυτά που λες τώρα κατόπιν εορτής και δικής μου παρατήρησης.
    Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ο τρόπος που πρέπει να διεκδικήσετε τα έξτρα χρήματα που σας λείπουν. Και μένα μου λείπουν αλλά προτιμώ να τα δουλεύω καθημερινά με τρέξιμο και ιδρώτα.

Μην ανησυχείς για το dislike. Δεν εχω μπει στο κόπο καν να ανοίξω το link.

Τα περι κόμπλεξ και περαστικά στα επιστρέφω κύριε πονηρίδη.

Την Ελλάδα και γενικά τον κόσμο την φέραμε σε αυτή τη κατάσταση επειδή μας έμαθαν να γουστάρουμε το εύκολο χρήμα και τους πλάγιους τρόπους που μπορεί αυτό να βγει.
    Αυτό που δε γίνεται γνωστό βέβαια είναι οτι για να βγάλεις εσύ το εύκολο χρήμα σου κάποιος άλλος τρώει το παπάρι 10φορές περισσότερο για να δουλέψει το σύστημα όπως εσύ το θες.

Οπότε μαθήματα ηθικολογίας αλλού.
    Ρε παλικαρι μιλας λες κι εγώ είμαι κάποιο από τα μεγάλα κεφάλια της "μηχανής" και χώνω τους άλλους να δουλέψουν για μένα με πενταροδεκάρες. Εισαι σοβαρός? Εγώ είμαι αυτός που κάθεται και δουλεύει σχεδόν 10 ώρες τη μέρα για 450 ευρώ το μήνα.

Επιπλέον θα σε παρακαλούσα αν δεν ξέρεις καθόλου τον άλλον και τη κατάσταση στην οποία βρίσκεται να μην εκφέρεις γνώμη και άποψη..

Όσο για το ''πονηρίδη'' δε νομίζω να εξαπάτησα κανέναν με του να του είπα να δει ένα βίντεο που έφτιαξα.. Πονηρός είσαι εσύ που έκατσες και έψαξες στο google το username μου να δεις σε πόσα φορουμ το έχω ποστάρει.. Ουτε οι κατίνες δε τα κάνουν αυτά..

Κατι τελευταίο..Από που και ως που, το να ανεβάζεις βίντεο στο youtube σε κάνει πονηρό και άνθρωπο του γρήγορου χρήματος.. Αστα να παν αυτες τις μέρες πήρα τοσο πολλά λεφτά απο το βιντεάκι που δεν ξέρω τι να τα κάνω.. Για σύνελθε και έλα στη πραγματικότητα.

Παρακαλώ πολύ τους συντονιστές να κλείσουν το θέμα!! Δε θέλω να δώσω αλλη συνέχεια σε αυτό το θέατρο του παραλόγου με τον Κυριο Versys..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ωραιο βιντεακι...

Νέο μέλος

Εσύ τώρα πάλι τι μιλάς; Δες πρώτα τα χάλια σου που τρως αποκλεισμούς από εδώ και από εκεί και ξαναμίλα! Άντε με τον κάθε πικραμένο! Έκανε ο αργόσχολο και αναζήτηση το όνομα του!

Νέο μέλος
    Ρε παλικαρι μιλας λες κι εγώ είμαι κάποιο από τα μεγάλα κεφάλια της "μηχανής" και χώνω τους άλλους να δουλέψουν για μένα με πενταροδεκάρες. Εισαι σοβαρός? Εγώ είμαι αυτός που κάθεται και δουλεύει σχεδόν 10 ώρες τη μέρα για 450 ευρώ το μήνα.

Επιπλέον θα σε παρακαλούσα αν δεν ξέρεις καθόλου τον άλλον και τη κατάσταση στην οποία βρίσκεται να μην εκφέρεις γνώμη και άποψη..

Όσο για το ''πονηρίδη'' δε νομίζω να εξαπάτησα κανέναν με του να του είπα να δει ένα βίντεο που έφτιαξα.. Πονηρός είσαι εσύ που έκατσες και έψαξες στο google το username μου να δεις σε πόσα φορουμ το έχω ποστάρει.. Ουτε οι κατίνες δε τα κάνουν αυτά..

Κατι τελευταίο..Από που και ως που, το να ανεβάζεις βίντεο στο youtube σε κάνει πονηρό και άνθρωπο του γρήγορου χρήματος.. Αστα να παν αυτες τις μέρες πήρα τοσο πολλά λεφτά απο το βιντεάκι που δεν ξέρω τι να τα κάνω.. Για σύνελθε και έλα στη πραγματικότητα.

Παρακαλώ πολύ τους συντονιστές να κλείσουν το θέμα!! Δε θέλω να δώσω αλλη συνέχεια σε αυτό το θέατρο του παραλόγου με τον Κυριο Versys..

Αυτός που του μιλάς τώρα είναι ο πιό πονηρός εδώ μέσα αλλά ο αποκλεισμός αποκλεισμός! Πάντα έξυπνος το παίζει και τίποτα παραπάνω! Μην του δίνεις σημασία συνέχισε με τα βίντεο σου, αν εσύ είσαι ο πονηρίδης αυτός τι είναι; ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τι διπρόσωπους ακόμα θα ξεσκεπάσουμε ωρέ;

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STARD Προβολή μηνύματος
    Εσύ τώρα πάλι τι μιλάς; Δες πρώτα τα χάλια σου που τρως αποκλεισμούς από εδώ και από εκεί και ξαναμίλα! Άντε με τον κάθε πικραμένο! Έκανε ο αργόσχολο και αναζήτηση το όνομα του!
    Eσύ υπάρχεις ακόμα εδω μέσα?
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Eσύ υπάρχεις ακόμα εδω μέσα?
    Εσύ υπάρχεις είναι το ερώτημα; Κάψιμο

Για να γράφεις βλακείες όπως συνηθίζεις μάλλων ναι

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. people are awesome
    από p@nos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2012, 13:39
  2. Blind & Deaf people
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2005, 21:32
  3. You are talking to my heart....
    από niko13g στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2004, 14:28
  4. An American,a Brit and an Iraqi are in a bar one night having a beer.
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2004, 14:21
  5. You are my sunshine..
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 16:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας