Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα!
Είμαι νέο εγγεγραμμένο μέλος αλλά αρκετά παλιός «αναγνώστης» του forum.
Σκέφτηκα να κάνω αυτό το post μήπως και μπορέσω να βρω τον φίλο με το TDM (νομίζω πως θυμάμαι καλά το μοντέλο παρόλο που ήμουν ζαλισμένος) που είδε «ζωντανά» το τροχαίο:
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΡΟΧΑΙΟΥ: 9 Απριλίου 2005 (Σάββατο γύρω στις 17:30 το απόγευμα)
ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ: η μαύρη TRANSALP μου και ένας μπούρδας με ένα επαγγελματικό φορτηγάκι του ενός τόνου (νομίζω TOYOTA HIACE)
ΤΟΠΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ: στις 3 Γέφυρες με κατεύθυνση από Λιοσίων προς Αγίους Αναργύρους (έγινε κάτω από το γεφυράκι και στο ύψος της εξόδου προς Ν. Χαλκηδόνα) – επισυνάπτω και φωτογραφία
ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ: εγώ στη δεξιά λωρίδα, αυτός στην αριστερή ώσπου αλλάζει λωρίδα – ξαφνικά – για να βγει στην έξοδο (χωρίς εγώ να προλάβω να αντιδράσω…)
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΡΟΧΑΙΟΥ: μώλωπες, διαστρέμματα, υλικές ζημιές μηχανής, κράνος, κινητό κλπ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: δεν με πληρώνουν και συνεπώς θα κάνω αγωγή
ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ: να βρω τον φίλο μοτοσικλετιστή που είδε την φάση, μου μίλησε, μίλησε στον άλλο οδηγό, είδε όλο το σκηνικό και που δυστυχώς έφυγε χωρίς να προλάβω / σκεφτώ να του ζητήσω τα στοιχεία του. Θα με βοηθούσε αφάνταστα τώρα εάν τον έβρισκα και απλά επιβεβαίωνε τις συνθήκες του ατυχήματος. Ξέρω πως εάν εμφανιζόταν σαν μάρτυρας είχε λήξει αυτόματα το θέμα με την ασφαλιστική και δεν θα χρειαστεί να περιμένω κάνα 2 χρόνια για την εκδίκαση της υπόθεσης.
![]()