Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 132

Θέμα: κατουρημα σκυλου!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider

κατουρημα σκυλου!

Ρε παιδια αφου εδω γραφουμε τα οφ τοπικ θα γραψω κατι πολυ οφ και οποιος θελει ας απαντησει!
    Αν και το συγκεκριμενο θεμα ταιριαζει σε σκυλοφορουμ θεωρω εδω θα παρω απαντηση!
    Απεναντι απο το σπιτι μου εχει ενα σχεδον παρατημενο αυτοκινητο και χθες ειδα ενα χαρτι κολλημενο απο μεσα απο το τζαμι που εγραφε οτι μην τυχον αφησει κανεις τον σκυλο του να κατουρησει στα λαστιχα του γιατι περα απο τις ςυνεπειες που θα υποστει(λειπω ζακυνθο τωρα και μολις γυρισω θα τον ρωτησω ποιες ειναι αυτες) λεει πως χαλανε τα λαστιχα του!
    Ισχυει αυτο ρε παιδια?δεν μιλαμε τωρα να χανουν ελαχιστα απο αποδοση και ελαχιστη προσφυση γιατι μιλαμε για ερειπιο αμαξι αλλα πραγματικα να χαλανε και να σαπιζουν!
    Οι εμπειροτεροι ας πουνε την αποψη τους αλλα εμενα μου ακουγετε λιγο κουφο ολο αυτο...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παλαιό μέλος
    κουφό όσο και το στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

Απειλή τεκμηριωμένη με χαρτί και στο αμάξι ; νομίζω οτι μπορεί αυτό να το κυνηγήσει και κάποιος απο εκεί ειδικα φιλόζωος, γιατί υπάρχει γραπτή αναφορά περί συνεπειών κτλ.

Επετηδες θα βαζω τον δικο μου να κατουραει εκει επιτηδες αλλα σιγουρα δεν παθαινουν τιποτα τα λαστιχα ετσι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAIK72
    τα σκυλάκια τους τα αφήνουν να κατουράνε τα δικά τους λάστιχα είναι το ερώτημα; OXI!!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MAIK72 Προβολή μηνύματος
    τα σκυλάκια τους τα αφήνουν να κατουράνε τα δικά τους λάστιχα είναι το ερώτημα; OXI!!
    Ετσιιιιι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MAIK72 Προβολή μηνύματος
    Εγω δεν εχω κανενα προβλημα να μου κατουρησει τα λαστιχα ο σκυλος μου!και τωρα που σου το διευκρινησα.πες μου αν εχουν προβλημα τα λαστιχα...
    Ενημερωτικα φυσικα και δεν αφηνω τον δικο μου να κατουρησει σε ξενες ροδες αλλα μονο για το υφος του θα το κανω να μαθω τις συνεπειες...αλλα με ενδιαφερει να μην κανω ζημια στα λαστιχα του ανθρωπου...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Πανε σε κτηνιατρικο φαρμακειο. Αγορασε θυληκη φερομονη σκυλου και ψεκασε το αυτοκινητο να δουμε τι θα γινει!
    Τα λαστιχα, πες του, χαλανε που τα αφηνει στον ηλιο και ξερενονται. Φουστη ηλιε την εκατσες!
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Πανε σε κτηνιατρικο φαρμακειο. Αγορασε θυληκη φερομονη σκυλου και ψεκασε το αυτοκινητο να δουμε τι θα γινει!
    Τα λαστιχα, πες του, χαλανε που τα αφηνει στον ηλιο και ξερενονται. Φουστη ηλιε την εκατσες!
    Χαχαχα!θα υποστει τις συνεπειες ο ηλιος να μαθει!χαχαχα!
    Αλλα για να μην γινουμε ρομπες πραγματικα δεν εχουν κινδυνο τα λαστιχα απο το κατουρημα ετσι?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Όχι δεν χαλάνε τα λάστιχα άμα τα κατουράει σκύλος. Στο δικό μου αυτοκίνητο τα έχει κατακατουρήσει ο σκύλος και είναι μια χαρά.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Έχουν...τα ούρα περιέχουν οξέα και τα οξέα σε συνδυασμο με τον ήλιο......
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Εγω προσωπικα δεν αφηνω το σκυλο μου να κατουραει λαστιχα και ροδες. Αλλα το κανω για να μην τα βρωμιζει. Δεν γνωριζω αν χαλανε ή οχι.
    Παντως για να παει να κατουρησει ο σκυλος καπου σημαινει οτι ενας αλλος σκυλος εχει κατουρησει εκει προηγουμενως. Οποτε το λαστιχο ειναι ηδη κατουρημενο.
    Ας μας διαφωτισει επι του θεματος ενας λαστιχας.
    καλο ειναι παντως να μην τα αφηνουμε να κατουρανε οπου να 'ναι. Αλλα καλο ειναι και καποιοι να μην απειλουν.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Όχι δεν χαλάνε τα λάστιχα άμα τα κατουράει σκύλος. Στο δικό μου αυτοκίνητο τα έχει κατακατουρήσει ο σκύλος και είναι μια χαρά.
    Απλα φιλε μου προσπαθω και λιγο να μπω στην θεση του τυπου και να δω μηπως πραγματικα εχει λογο να απειλει,δηλαδη το αμαξι το εχει παρατημενο σε περασμα σκυλιων γιατι ειναι διπλα σε παρκο και περνανε πολλοι που κανουν τη βολτα τους αρα δεν εχει φαει ενα κατουρημα αλλα δεκαδες!και αυτο γιατι ειναι παντα εκει!εγω νομιζα πως ηταν παρατημενο εκει μεχρι που ειδα το χαρτι!μιλαμε για ερειπιο ανω τον 20 ετων σιγουρα!αυτο για να μπουν στο κλιμα αυτοι που ρωτανε αν θα αφηνα τον σκυλο μου να κατουρησει το δικο μου καινουργιο αυτοκινητο!
    Φυσικα δεν μειωνω την περιουσια κανενος και οτι μπορει να εχει με τις δυνατοτητες του.αλλα να μιλαει για φθορα ελαστικων σε χαρχαλο παρατημενο με λαστιχα 10ετιας ειναι λιγο καπως...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Έχουν...τα ούρα περιέχουν οξέα και τα οξέα σε συνδυασμο με τον ήλιο......
    Δεν μιλαω να χανουν λιγο σε αποδοση γιατι ετσι και αλλιως αποδοση δεν εχουν αλλα σαπιζουν και χαλανε ασχημα?

Τα ουρα του υγειους σκυλου εχουν Ph μεταξυ 6 και 7. Ειναι δηλαδη ελαφρως οξινα. Σχεδον ανεπαισθητα. Το δερμα μας για παραδειγμα εχει ph 5,5. To 7 ειναι το ουδετερο ph (νερο π.χ) και απο κει και πανω θεωρουνται αλκαλικα, οχι οξεα.
    Οποτε παιζει και να κανουν και καλο στα λαστιχα, να τα δροσιζουν λιγο να μην τα παρακαιει ο ηλιος.
    MADE IN JAPAN 日本製

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Επειδή μεγάλωσα με 2 ντόμπερμαν, το κατούρημα άμα μείνει και είναι επαναλαμβανόμενο ναι δημιουργεί πρόβλημα.
    Ο μπορδόχας ο δικός μου κατούραγε σε ενα σημείο για χρόνια που δεν το είχα πάρει χαμπάρι, έξω στην αυλή, είχε ραγίσει το τσιμέντο φαντάσου.

Σε λάστιχα αυτοκινήτου (εφόσον δεν είναι σε ακινησία) δεν έχει κανένα πρόβλημα μιας και ο τροχός κινείται, περνάει απο νερά κλπ και ξεπλένεται το οξύ που έχουν τα ούρα.

Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΚΥΛΟΥ
    από symvoulos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2007, 10:18
  2. Η ρόδα μου αποχωρητήριο σκύλου
    από Tsakalaki στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2006, 16:53
  3. Εκπαίδευση σκύλου..Προσοχή..!
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ