Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 100

Θέμα: Μια καλημέρα και μια μαύρη πέτρα αφήνω....

Μια καλημέρα και μια μαύρη πέτρα αφήνω....

Λίγο η γλίτσα του πρωινού ψιλόβροχου, λίγο ότι καθυστέρησα να ξεκινήσω για δουλειά είχε ένα άγχος το πρωινό μου... Όμως είχα προγραμματίσει πριν πάω για δουλειά να περάσω από το μαγαζί που αγοράζω εργαλεία και τον έχω προτιμήσει πολλές φορές, να αγοράσω κάτι μικρής αξίας... (ένα επιτοίχιο γραμματοκιβώτιο των 10 ευρώ).
    Μετά τη σχετική καλημέρα, τον ρωτάω αν το έχει και μου λέει να δει αν έχει βγει σε κάποιο φυλλάδιο προσφορών από αυτά που στέλνουν στους εργαλειάδες οι εταιρίες. Πράγματι, υπήρχε στο φυλλάδιο αλλά δεν το χε στο μαγαζί. Κάνει και το σχετικό τηλεφώνημα στην εταιρία για να δει διαθεσιμότητα, και ήταν όλα οκ.
    ωραία μου λέει αν θες περιμένεις και στο φέρνουν σε 10 λεπτά εδώ, από τις αποθήκες του εισαγωγέα. Του λέω βιάζομαι για δουλειά, φερτο και περνάω αύριο ίδια ώρα να το πάρω. Οκ μου λέει μου αφήνεις 10 ευρώ...
    εντωμεταξύ εγώ φοράω μπουφαν καλοκαιρινό μηχανής, στριμωγμένο με το αδιάβροχο από πάνω, και τσάντα ώμου στην πλάτη όπου και βρίσκεται το πορτοφόλι, μια αληθινή οδύσεια για να τα βάλεις και να τα βγάλεις όλα αυτά... τον κοιτάω με φάτσα ικεσίας και του λέω "σε πειράζει μη βγάζω τώρα πορτοφόλι, σε πληρώνω αύριο που θα το φέρεις". Μου απαντάει ότι το αγοράζει κι αυτός και πρέπει να έχει τα λεφτά, και τη στιγμή που κατεβάζω τσάντα και κάνω να πιάσω το πορτοφόλι λέει και το απίστευτο, "άσε που μου την "έκαναν" δυο τρεις φορές και την πλήρωσα" εγώ... κι εκεί μου γυρίζει το μάτι!!!! του λέω, για 10 ευρώ μιλάμε? μου απαντάει "εδώ είμαστε επιχείρηση τι 10 τι 100"

Α καλά... βάζω ξανά μέσα το πορτοφόλι, ξανάμανα την τσάντα στον ώμο, καβάλα κι έφυγα....

Ανασύνταξη:
    -Είσαι έμπορος, και πουλάς κάτι το οποίο δεν το έχεις στο μαγαζί σου αλλά το δείχνεις από φυλλάδιο. Σου ρχεται ο πελάτης που έχει ξαναγοράσει άλλες δεξερωπόσες φορές να αγοράσει.
    -Του ζητάς τα λεφτά ΤΟΥ για να αγοράσεις κάτι το οποίο θα του το πουλήσεις μετά????? ωραιος....
    -Και μέσα σε όλα του λές ότι μου την έχουν "κάνει" δυο τρεις φορές οπότε σας παίρνει όλους η μπάλα ακόμα κι εσένα που έχεις αφήσει χιλιάρικα εδώ μέσα, γιατί μπορεί να μου την κάνεις για 10 ευρώ... ευχαριστώ για την προσβολή...
    -Αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι πριν φτάσω σε σένα, και παρ' όλο που βιαζόμουν πέρασα από το χρωματοπωλείο της γειτονιάς και βρήκα το περί ου ο λόγος γραμματοκιβώτιο στο μαγαζί, και το άφησα για να έρθω να ψωνίσω από σένα... μάντεψε που θα καταλήξω...

Δεν πειράζει όμως, όπως είπα πέρασα, σου αφήνω την καλημέρα μου και μια μαύρη πέτρα πίσω...

δεν σε κατακρίνω, αντιθέτως, στη θέση σου το ίδιο ακριβώς θα έκανα....

αλλά σαν τρίτος τώρα μιλώντας, η αλήθεια είναι οτι το δίκιο είναι κάπου στη μέση.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Ακριβός κάπου στην μέση.
    Έχεις 1002 λόγους να μην πας να το πάρεις, και κανένα λόγο να μην στο φέρει.
    Εξαρτάτε και από το αντικείμενο.
    Αν μπορεί να πουληθεί άμεσα και σε κάποιον άλλο πελάτη
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Σήμερα μου έτυχε αυτή η περίπτωση με επίσημο αντιπρόσωπο μάλιστα. Είναι δυνατόν να έχεις ένα νούμερο μόνο για δοκιμή; Ένα; Είσαι αντιπρόσωπος πανελλαδικά. Ένα νούμερο; Ένα; Για δοκιμή μόνο με παραγγελία όπου θα πρέπει να πληρώσω εγώ για να το φέρεις; Όχι φίλε. Internet και τελειώνει η υπόθεση. Επίσης είναι καλοκαίρι οκ δε λέω κάνει ζέστη. Είναι δυνατόν να θες να αγοράσω τη μπαλακλαβα που άνοιξες για να δοκιμάσω ένα κράνος; Γουατ δε φακ. Καλά έκανες φίλε και έκοψες πέρα.

Παλαιό μέλος
    Αυτοι δεν μας εχουνε εμπιστοσυνη για ενα προιον αξιας 10 ευρω,εμεις γιατι θα επρεπε να τους εχουμε και να τους αφησουμε τα ευρα μας?
    Δεν το εχεις?δεν πειραζει θα παω αλλου που θα το εχουν.

Για μενα,καλα εκανες.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Stam και εγω μαζι σου!! Δηλαδη τι διαφορα θα ειχε να το παρεις απο το Internet αν ειναι να προπληρωνεις για να παρεις κατι που δεν εχεις ουτε δει? Αυτος δεν ειναι και ο λογος που αγοραζουμε απο μαγαζια με διευθυνση?

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Σήμερα μου έτυχε αυτή η περίπτωση με επίσημο αντιπρόσωπο μάλιστα. Είναι δυνατόν να έχεις ένα νούμερο μόνο για δοκιμή; Ένα; Είσαι αντιπρόσωπος πανελλαδικά. Ένα νούμερο; Ένα; Για δοκιμή μόνο με παραγγελία όπου θα πρέπει να πληρώσω εγώ για να το φέρεις; Όχι φίλε. Internet και τελειώνει η υπόθεση. Επίσης είναι καλοκαίρι οκ δε λέω κάνει ζέστη. Είναι δυνατόν να θες να αγοράσω τη μπαλακλαβα που άνοιξες για να δοκιμάσω ένα κράνος; Γουατ δε φακ. Καλά έκανες φίλε και έκοψες πέρα.

Μόνο να γελάσω μπορώ με αυτά. Και μετά κράζουν που ψωνίζουμε από έξω...

Παλαιό μέλος
    σε λιγο καιρο δεν θα υπαρχει τιποτα στα μαγαζια και θα γινονται ολα κατοπιν παραγγελιας και προκαταβολης.δεν θα μπορει ο μαγαζατορας να στοκαρει ουτε 10ευρω.παιδια ειναι πολυ δυσκολη η κατασταση γιαυτο πρεπει να αφηνουμε αν μας το ζητανε προκαταβολη.
    ειμαι υπαλληλος σε οικογενειακη επειχηρηση 35ετων.τωρα πια ζηταμε στα παντα προκαταβολη εκτος αν ειναι κατι πολυ κινησημο και τυχαινει να μην το εχουμε
    τωρα να μου πεις για δεκα ευρω? εδω νομιζω οτι δεν τιθεται θεμα ευρω αλλα ανθρωπου!

μηπως σου ειχε παραγγειλει κατι πιο παλια και δεν πηγες ποτε να το παρεις?

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Μάλλον δεν είχατε ποτέ μαγαζί οι περισσότεροι...

αμα σου πω ότι εμένα μου αφήνανε υπόλοιπα 5 ευρώ και μετά περνάγανε από απέναντι και δεν μου λέγανε και καλημέρα? τι θα μου πεις?

Οχι φίλε μου, να προπληρώσεις.... στο σούπερ μάρκετ τους λες θα τα φέρω αύριο? Το βρήκες αλλού? πάρτο από εκεί.

Και πριν βιαστεί κανείς να μιλήσει... ναι, το μαγαζι μου έκλεισε και μάλιστα με μεγάλο φέσι... από 5ευρά και 10ευρά και 50ευρα... κι από γνωστούς και από πελάτες που ψώνιζαν και ήταν και συχνοί...

αντε γεια.
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Νέο μέλος
    Από τη στιγμή που έισαι (ήσουν) πελάτης του μαγαζιου και σε ήξερε, πολύ καλά έκανες.
    Έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από guzzistas Προβολή μηνύματος

αμα σου πω ότι εμένα μου αφήνανε υπόλοιπα 5 ευρώ και μετά περνάγανε από απέναντι και δεν μου λέγανε και καλημέρα? τι θα μου πεις?

Οχι φίλε μου, να προπληρώσεις.... στο σούπερ μάρκετ τους λες θα τα φέρω αύριο? Το βρήκες αλλού? πάρτο από εκεί.

Και πριν βιαστεί κανείς να μιλήσει... ναι, το μαγαζι μου έκλεισε και μάλιστα με μεγάλο φέσι... από 5ευρά και 10ευρά και 50ευρα... κι από γνωστούς και από πελάτες που ψώνιζαν και ήταν και συχνοί...

αντε γεια.
    Σίγουρα ξέρεις καλύτερα από εμένα, και έμαθες με άσχημο τρόπο .
    Αλλά ''εσείς'' δεν λέτε να μην προτιμάμε τα SM ? Αλλά τις τοπικές επιχειρήσεις με ''φιλικό'' χαρακτήρα? Aυτές οι πράξεις δεν είναι στα πλαίσια της ''προσωποιημένης'' εξυπηρέτησης?

Παλαιό μέλος
    η τοπικη επιχειρηση θα σου δωσει και 4 βιδουλες ΤΣΑΜΠΑ για να στερεωσεις το γραμματοκιβωτιο ενω στο σουπερ μαρκετ θα τις πλερωσεις

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    προκαταβολή 10% και είστε και οι 2 ευχαριστημένοι.

Στη προκειμένη περίπτωση είναι 1€ βέβαια αλλά δε μπορεί να ισχυρίζεται οτι το 1€ δεν έχει αξία αλλά τα 10€ έχουν. Είμαι υπερ της προκαταβολής αλλά όχι της εκ των προτέρων εξόφλησης

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από guzzistas Προβολή μηνύματος

αντε γεια.
    Είχαμε μαγαζι.Και για να το κρατήσουμε ως οικογενειακή επιχείρηση που ηταν μέχρι τη σύνταξη ΦΡΟΝΤΙΖΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΑΑΑΑΑ ωστε να έχουμε πελάτες.Τα βερεσέδια δεν τελειώνουν ποτέ και εαν ο πελάτης δεν σε πληρώσει σε ευλογο χρονικό διάστημα, πολυ απλα δεν του ξαναδίνεις.ετσι και αλλιώς και σε άλλον να πάει τα ίδια θα κάνει.Επίσης,δεν θεωρώ σωστό να πατάς το πόδι σου σε ένα μαγαζί και ο άλλος να μην αφήνει το τσιγάρο απο το χέρι του.Ειναι σα να πάω εγω σε περιστατικο και εκει που παίρνω πίεση ξερω εγω να ανάψω και ένα τσιγάρο νταξ'μαν θα ζήσεις ας καπνίσουμε.

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    ... και τη στιγμή που κατεβάζω τσάντα και κάνω να πιάσω το πορτοφόλι λέει και το απίστευτο, "άσε που μου την "έκαναν" δυο τρεις φορές και την πλήρωσα" εγώ... κι εκεί μου γυρίζει το μάτι!!!! του λέω, για 10 ευρώ μιλάμε? μου απαντάει "εδώ είμαστε επιχείρηση τι 10 τι 100"

Α καλά... βάζω ξανά μέσα το πορτοφόλι, ξανάμανα την τσάντα στον ώμο, καβάλα κι έφυγα....
    Εδώ είναι το ζουμί και ο λόγος που τα πήρες. Ότι σε τσουβάλιασε μαζί με κάποιους που ούτε τσίπα ούτε μπέσα έχουν.

Στη θέση σου θα έκανα το ίδιο. Αν μου έλεγε όμως όμως ότι θα τον διευκόλυνα προπληρώνωντας τον (με όμορφο τρόπο), μπορεί και να το έκανα.

Προσωπικά προτιμώ μαγαζιά με καλή εξυπηρέτηση και καλή διάθεση και ας μην έχουν την καλύτερη τιμή.

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αντε και μια ΚΑΛΗΜΕΡΑ 21- 5- 06
    από sotpag στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2006, 02:19
  2. Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2005, 14:04
  3. Γαιδουρεψαμε....ουτε Μια Καλημερα..??
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2004, 14:37
  4. Μια φορά και έναν καιρό στην αρχαία Αίγυπτο
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2004, 07:57
  5. Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2004, 12:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε