Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 58

Θέμα: Σεπτέμβριος 2014.... Ομαδική Λάστιχα

Σεπτέμβριος 2014.... Ομαδική Λάστιχα

Τον άλλο μήνα θα βάλω λαστιχάκια....

σκέφτηκα λοιπόν, τυχόν ενδιαφερόμενοι, να οργανωθούμε, να μετρηθούμε, να πάρουμε προσφορές για ομαδική αγορά/τοποθέτηση και να πράξουμε αναλογα....

για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται, ας ρίψει πμ με όνομα και τηλέφωνο απαραιτήτως....

στόχος να μαζευτούμε καμμιά δεκαριά νοματεοι προκειμένου να διεκδικήσουμε το δυνατό καλύτερη τιμή...

Καλημέρα μας

EDIT

Από Δευτέρα 01/09/2014 μέχρι και την Κυριακή 07/09/14 οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν πμ με τα παρακάτω στοιχεια
    Ονομα (το μικρό εεε?)
    κουνητό
    Μαρκα/Τύπος ελαστικών (πχ Bridgestone T30-GT)
    Διασταση Μπροστά
    Διασταση Πίσω

Την δεύτερη εβδομάδα του Σεπτέμβρη (08/09/14 - 14/09/14) θα έχω πάρει προσφορές

Την τρίτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη (15/09/14 - 20/09/14) θα τα βάλουμε (ελπίζω)

Εννοείται ότι:
    - στην κίνηση, μπορούν να συμμετέχουν ενδιαφερόμενοι από παντού και να τους τα στείλουμε τα λάστιχα (εφόσον στέλνει ο λαστιχάς).... απλά δεν ξέρω αν στο τέλος θα τους συμφέρει.... θα φανεί...
    - όποιος έχει λαστιχά με τον οποίο τα έχει () ή εχει καλές σχέσεις γενικότερα μπορεί στο πμ του να με ενημερώσει να πάμε μαζί να του το συζητήσουμε...
    - στην παραπάνω κίνηση καλής θέλησης μπορούν να προβούν και συμφορουμίτες που δεν θα συμμετάσχουν στην αγορά...
    - όποιος ενδιαφέρεται και στειλει πμ για συμμετοχή στην ομαδική, καλό είναι να ενδιαφέρεται πραγματικά και όχι διερευνητικά.... μην πάμε δλδ για 10 λάστιχα και στο τέλος καταλήξουμε 5 γιατί τότε και ο λαστιχάς δεν θα μπορεί να τηρήσει την συμφωνία (και με το δίκιο του) και όλο το εγχείρημα θα πάει στράφι...

Επίσης:
    ενδέχεται να υπάρξει το εξής φαινόμενο: εγώ στον λαστιχά μου τα παίρνω απο (πχ) 300 ευρά, 250. αν στην προσφορά μου τα δώσουν 260 αλλά για τους υπόλοιπους (ή τους πιο πολλούς τελος πάντων) η τιμή είναι συμφέρουσα, ε, ας πέσω και 10 ευρώ έξω, δεν θα χαλάσω το όλο εγχείρημα για 10 ευρώ που θα χάσω εγώ... το πιάνετε έτσι??
    στην παραπάνω λογική δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούν όλοι, αλλά όσοι θέλουν να συμμετέχουν, ε, ας την έχουν κατά νου πριν αποφασίσουν να συμμετάσχουν...
    Τελευταία τροποποίηση από spyrakos35; 06/08/2014 στις 05:36.
    πουτσ@@@@@@@@@

Παρών
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Και γω μεσα ειμαι.
    Μπορεις να δωσεις πληροφοριες? Περιοχη τουλαχιστον για να ξερω αν βολευει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Και γω μεσα ειμαι.
    Μπορεις να δωσεις πληροφοριες? Περιοχη τουλαχιστον για να ξερω αν βολευει.
    Τι εννοείς περιοχή?

Πανελληνίως....

Αν κάποιος θέλει από επαρχία, απλά του τα στέλνει ο λαστιχάς και τα βάζει όπου θέλει στον τόπο του.... εφόσον βέβαια τον συμφέρει κάτι τέτοιο....

όσο για εμάς τους αθηναίους/πάνω απταυλάκι/χαμουτζήδες, ε, ας πάρουμε καλή προσφορά και ας είναι και μια-δυο γειτονιές πιο πέρα....
    πουτσ@@@@@@@@@

Εχεις δικιο, απλα ρωτησα επειδη δε μπορω να μεταναστευσω με τα λαστιχα που εχω...

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Θα χρειαστει να παρουμε προσφορες;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Θα χρειαστει να παρουμε προσφορες;
    σε κλειστό φάκελο και με εγγυητική επιστολή, όπως στο δημόσιο.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Με το γραμμα του νομου...

Ναι αλλα να μην παει Γεναρης και δεν εχουμε βρει ακομα μαγαζι.... Απο Πειραια μερια μπορω και γω να παρω προσφορες αν χρειαστει!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Κι εγω ειμαι για λαστιχα! Ριπτω πουμου

Παλαιό μέλος
    παρόν και εγώ όπως δήποτε για 1 πίσω λάστιχο. Μπροστινό έχω ακόμα.

Diablo Rosso 2 - 180/55

Banned
    Θέλω τρία ζευγάρια σλινκ ένα για το Bandit, ένα για το. RD και ένα για το. RMX

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Θέλω τρία ζευγάρια σλινκ ένα για το Bandit, ένα για το. RD και ένα για το. RMX
    πέρα απο την πλάκα,εμείς οι Βόρειοι μπορούμε να δώσουμε και εμείς ένα σημείο αναφοράς να τα βάλουμε όλοι μαζί κτλ ; για να γίνει κάποιου είδους έκτπωση;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Μια τρύπα στο νερό θα κάνετε...
    Θα ταλαιπωρηθείτε και θα το παιδέψετε κανένα μήνα-2μηνο, θα υπάρχουν ασυνενοησίες και ατελείωτο chat για το τι λάστιχα θέλει ο καθένας, πως θα τα παραλάβει και πως θα τα πληρώσει, θα ζαλίσετε τον έρωτα σε μερικούς λαστιχάδες, και τελικά ακόμα και αν καταφέρετε και προχωρήσει θα ανακαλύψετε ότι πήρατε μια τιμή που σχεδόν την ίδια θα μπορούσε να πάρει και ο καθένας ξεχωριστά με λίγο ψάξιμο και παζάρι... Άσε που μπορεί και να χαλάσετε τις καρδιές σας στο ενδιάμεσο...
    Τέτοια power buy έχουν τύχη (και αν...) μόνο αν μιλάγαμε για φόρουμ συγκεκριμένης μοτοσυκλέττας και που θα μπορούσαν να αφορούν 1 συγκεκριμένο λάστιχο σε μια συγκεκριμένη διάσταση...

Να οριστεί λαστιχενιος Κρίκος για μα κανονιστουν όλα.

Προς το παρόν οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γράφουν τι θέλουν για να υπάρχει σχετική λίστα στο πρώτο ποστ; λέω μια σκέψη.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λαστιχα και συναγερμος για ΧΤ
    από nikos283 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2004, 08:04
  2. λαστιχα για cbr400-RR
    από PALADIN στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 17:29
  3. Τα φώτα σας.. (χωμάτινα λάστιχα)
    από wizard στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket