Τον άλλο μήνα θα βάλω λαστιχάκια....
σκέφτηκα λοιπόν, τυχόν ενδιαφερόμενοι, να οργανωθούμε, να μετρηθούμε, να πάρουμε προσφορές για ομαδική αγορά/τοποθέτηση και να πράξουμε αναλογα....
για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται, ας ρίψει πμ με όνομα και τηλέφωνο απαραιτήτως....
στόχος να μαζευτούμε καμμιά δεκαριά νοματεοι προκειμένου να διεκδικήσουμε το δυνατό καλύτερη τιμή...
Καλημέρα μας
EDIT
Από Δευτέρα 01/09/2014 μέχρι και την Κυριακή 07/09/14 οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν πμ με τα παρακάτω στοιχεια
Ονομα (το μικρό εεε?)
κουνητό
Μαρκα/Τύπος ελαστικών (πχ Bridgestone T30-GT)
Διασταση Μπροστά
Διασταση Πίσω
Την δεύτερη εβδομάδα του Σεπτέμβρη (08/09/14 - 14/09/14) θα έχω πάρει προσφορές
Την τρίτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη (15/09/14 - 20/09/14) θα τα βάλουμε (ελπίζω)
Εννοείται ότι:
- στην κίνηση, μπορούν να συμμετέχουν ενδιαφερόμενοι από παντού και να τους τα στείλουμε τα λάστιχα (εφόσον στέλνει ο λαστιχάς).... απλά δεν ξέρω αν στο τέλος θα τους συμφέρει.... θα φανεί...
- όποιος έχει λαστιχά με τον οποίο τα έχει () ή εχει καλές σχέσεις γενικότερα μπορεί στο πμ του να με ενημερώσει να πάμε μαζί να του το συζητήσουμε...
- στην παραπάνω κίνηση καλής θέλησης μπορούν να προβούν και συμφορουμίτες που δεν θα συμμετάσχουν στην αγορά...
- όποιος ενδιαφέρεται και στειλει πμ για συμμετοχή στην ομαδική, καλό είναι να ενδιαφέρεται πραγματικά και όχι διερευνητικά.... μην πάμε δλδ για 10 λάστιχα και στο τέλος καταλήξουμε 5 γιατί τότε και ο λαστιχάς δεν θα μπορεί να τηρήσει την συμφωνία (και με το δίκιο του) και όλο το εγχείρημα θα πάει στράφι...
Επίσης:
ενδέχεται να υπάρξει το εξής φαινόμενο: εγώ στον λαστιχά μου τα παίρνω απο (πχ) 300 ευρά, 250. αν στην προσφορά μου τα δώσουν 260 αλλά για τους υπόλοιπους (ή τους πιο πολλούς τελος πάντων) η τιμή είναι συμφέρουσα, ε, ας πέσω και 10 ευρώ έξω, δεν θα χαλάσω το όλο εγχείρημα για 10 ευρώ που θα χάσω εγώ... το πιάνετε έτσι??
στην παραπάνω λογική δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούν όλοι, αλλά όσοι θέλουν να συμμετέχουν, ε, ας την έχουν κατά νου πριν αποφασίσουν να συμμετάσχουν...