Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: KLE Μεταπώληση

KLE Μεταπώληση

Καλησπέρα σε όλους.

Ονομάζομαι Σωτήρης και είμαι 30 χρονών. Σε λίγες μέρες θα πάρω το δίπλωμα μοτοσικλέτας και σκέφτομαι για αγορά μηχανής.Οδηγούσα παπί για 1 χρόνο πριν πολλά χρόνια.Συνεπώς θα θεωρήσω τον εαυτό μου αρχάριο.Βρήκα μια KLE με 850€,όπου είναι και το budget μου.Σκέφτομαι να την πάρω για λίγους μήνες και αργότερα να την πουλήσω και να πάρω μια καλύτερη στο ίδιο στύλ για να κάνω ταξίδια.Οπότε θα μάθω σε αυτήν για κανα 6 μηνο και μετα να την πουλήσω.Αυτό που δεν γνωρίζω είναι την πεταπωλητικη αξία έχουν αυτές οι μηχανές; Γενικά στα λεφτά αυτά μιλάμε για 15ετιας μηχανάκι.

Να είστε καλά.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5770328/
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5744415/

Παλαιό μέλος
    Ρε Σωτηρη,οταν σου λεει 850 και συζητησιμη παμε στα 800.Μετα απο 6 μηνες παλι εκει κοντα θα την πουλησεις.Αν θελεις να την ξεφορτωθεις γρηγορα αντε 750.

Καλο ειναι να την βγαλεις για πωληση πριν το καλοκαιρι,ισως να πιασεις καλυτερη τιμη.Φυλαξου μονο,μην παρεις κανενα παρταλι και σου κοστισει αλλο τοσο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Να χάσεις λεφτα σχεδον απίθανο...Δηλαδή ποσο θα το δώσεις 500€???
    Το μόνο σενάριο είναι να αργήσεις λίγο να το δώσεις.Αν έχει όμως υπομονή θα το δώσεις και ίωσς και σε καλύτερα λεφτα απο οτι το πήρες.
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Ευχαριστώ για την άμεση απαντηση σας!Ο λόγος που ρωτάω είναι διότι είναι παλιο μηχανάκι και δεν ξέρω τι ζήτηση έχει γενικά.Δεν με πειράζει να χασω 100€ αρκεί να μην μου μείνει και δεν έχω τι να την κάνω.Αλλα βοηθανε τα σχόλια σας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Παντως υπαρχουν πολλα στην αγορα και γενικοτερα δεν ξερω αν δινει καποιος χρηματα για δαυτα πολλα που ειναι και κατω του χιλιαρικου ειναι χρονια και ζαμανια στις αγγελιες..
    Αν το ψηνεις παντως πολυ κοιτα για 500 μονο οχι το 400..
    Και παζαρεψε οσο δεν παιρνει στην τιμη ολο και κατι θα θελουν...
    Εγω που κοιταω για κανα 250αρι anhelo δεν παιζει να δωσω πανω απο 3-4 κατοσταρικα..

Υ.γ.Παντως απο τα 2 που εβαλες κανενα δεν θα αγοραζα..

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sotiriszegianni Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ για την άμεση απαντηση σας!Ο λόγος που ρωτάω είναι διότι είναι παλιο μηχανάκι και δεν ξέρω τι ζήτηση έχει γενικά.Δεν με πειράζει να χασω 100€ αρκεί να μην μου μείνει και δεν έχω τι να την κάνω.Αλλα βοηθανε τα σχόλια σας!
    Φιλτατε το KLE δε θα σου μεινει αλλα απο την αλλη μπορει να το βολευτεις και να μηθες να το δωσεις. Ειναι πολυ καλο μηχανακι για τη τιμη του.

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Ακριβώς όπως τα έγραψε ο zannisvel. Πάρε ακόμα και το 250 αλλά οπωσδήποτε δώσε 10 γιούρα σε έναν μηχανικό να ρίξει μια ματιά και κυρίως να το κάνει μια βόλτα.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Ο karavidas με προβληματίζει με την δήλωση του,ότι δλδ δεν θα αγόραζε κανένα απο τα δύο.Το έχω δεδομένο ότι θα το πάω σε μηχανικό δικό μου να το κοιτάξει όσο γίνεται πιο σχολαστικά.Επίσης έχετε δίκιο για την τιμή,και ότι ίσως θα πρέπει να την παζαρέψω διοτι μπορει να θέλει και άλλα στο μέλλον.Πάντως γενικά όλες οι πληροφορίες που μου δίνετε είναι πολύτιμες και με βοηθάνε αρκετά.Μεγάλη επινόηση του Forum:-)

Παλαιό μέλος
    Μην το ψειρίζεις τόσο. Το KLE είναι εμπορικό μοντέλο και τα ποσά για τα οποία συζητάς, αρκετά μικρά*.

Πάρε κάποιο καλό, μετά από έλεγχο και καλές βόλτες.

* Τόσο μικρά που δεν ξέρω αν θα βρεις κάτι αξιόλογο. Ισως πρέπει να ανέβεις λίγο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sotiriszegianni Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα σε όλους.

Ονομάζομαι Σωτήρης και είμαι 30 χρονών. Σε λίγες μέρες θα πάρω το δίπλωμα μοτοσικλέτας και σκέφτομαι για αγορά μηχανής.Οδηγούσα παπί για 1 χρόνο πριν πολλά χρόνια.Συνεπώς θα θεωρήσω τον εαυτό μου αρχάριο.Βρήκα μια KLE με 850€,όπου είναι και το budget μου.Σκέφτομαι να την πάρω για λίγους μήνες και αργότερα να την πουλήσω και να πάρω μια καλύτερη στο ίδιο στύλ για να κάνω ταξίδια.Οπότε θα μάθω σε αυτήν για κανα 6 μηνο και μετα να την πουλήσω.Αυτό που δεν γνωρίζω είναι την πεταπωλητικη αξία έχουν αυτές οι μηχανές; Γενικά στα λεφτά αυτά μιλάμε για 15ετιας μηχανάκι.

Να είστε καλά.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5770328/
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5744415/
    Καλά το δεύτερο είναι πραγματική ευκαιρία
    Ο καρμοίρης δεν φιλοτιμήθηκε να βάλει ούτε 2 λαστιχένια grips...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ενα καλο kle δεν πουλιεται τοσο λιγο προφανως τα παραπανω εχουν τα θεματακια τους
    ισως να ειναι πιο καταλληλα για καποιον που μπορει να διαθεσει αλλα τοσα για να τα συνεφερει με σκοπο να τα κρατησει καιρο για να κανει αποσβεση
    αν ψαχνεις να παρεις κατι σε πολυ χαμηλη τιμη και να το κρατησεις λιγους μηνες περισσοτερο θα ταλαιπωρηθεις παρα θα κανεις δουλεια
    ασε που θα χασεις και τα λεφτα της μεταβιβασης

Αν το παω στο συνεργείο όμως και μου πει ο μάστορας ότι είναι οκ;Πάντως ναι είναι λίγα τα χρήματα για καλό μηχανάκι το αντιλαμβάνομαι.

Παλαιό μέλος
    Ωραία, είσαι σε καλό δρόμο. Κατάλαβες δύο βασικά πράγματα.

α. Πρέπει να ανεβάσεις budget.
    β. Αυτή τη στιγμή προέχει να βρεις καλό μηχανάκι, όχι πόσο θα το πουλήσεις σε 6,12 ή 36μήνες.

Απο τα σχόλια όλων λίγο πολύ αυτό διαπιστώνω.Ευχαριστώ όλους σας για το χρόνο και τις πολυτιμες συμβουλές σας! Ως ένδειξη της εκτιμησης μου σας αφιερώνω το παρακάτω κομμάτι.Αγαπημένο...

https://www.youtube.com/watch?v=nsgHyzwmbnQ

Wellcome.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. KLE 500 ζελατίνα ?
    από THEOD στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2004, 11:00
  2. KLE 500 Ζελατίνα
    από THEOD στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 13:21