Σελίδα 1 από 14 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 210

Θέμα: Ποιο μονοκυλινδρο?

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras

Ποιο μονοκυλινδρο?

Γεια χαρα σε ολα τα παιδια του φορουμ.
    Σαν μελος ειμαι κανουργιος αλλα παρακολουθω το φορουμ καιρο.
    Θα ηθελα την αποψη σας για την επιλογη μονοκυλινδρου μεσαιας κατηγοριας.
    Το μηχανακι θα βρισκεται σε νησι (με μπολικη υγρασια και αλατι) και θα κυκλοφορει καλοκαιρι και φθινοπορο. Τον υπολοιπο καιρο σε κλειστο γκαραζ.
    Δεν θα διανυει μεγαλες αποστασεις (εθνικη κλπ) και τα service θα γινονται απο μενα (βοηθα παναγια).
    Εξαιρουνται ευρωπαικα (λογω πολυπλοκοτητας στη συντηρηση και ευπαθειας σε βλαβες) και το xt 660.
    Παλι δλδ για χτ παλιο με βλεπω αλλα τελωσπαντων...

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! Παντα καλα και ορθιοι!!

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Πες και που πριπου ειναι το μπατζετ σου.

Δες για klr 650, fmx, θα σου ελεγα και pegaso (που το θεωρω καλυτερο απο τα υπολοιπα) αλλα πληρει και τις δυο απαγορευτικες προυποθεσεις που εβαλες ευρωπαικο με μοτερ απο χτ660.

Αληθεια γιατι δεν θελεις το ΧΤ660, ισως ειναι το ιδανικοτερο.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Φιλε Βραδυπους εχεις δικο, ξεχασα το πιο σημαντικο! Το μπατζετ ειναι 2500 ευρω. Ιδανικο σεναριο θα ηταν να μου βγει τοσο μαζι με μεταβιβασεις και λοιπες χαρτουρες και ασφαλεια για εξαμηνο.
    Το 'χω το FMX στο μυαλο μου οπως και το KLR. Το KLR ομως με προβληματιζει διοτι δεν το 'χω οδηγησει ποτε και απο αυτα που διαβαζω ειναι μεν αξιοπιστο, φθηνο και απλο αλλα τα ελλατηρια στις αναρτησεις ειναι πιο μαλακα και απο αυτα στους στυλούς.
    Θα εψηνα παρα πολυ και το TTR που το ειχα και παλια και μου αρεσει το στησιμο του, αλλα μιζατο αυτη τη φορα. Δυστηχως ομως τα μιζατα ειναι λιγα, δυσευρετα και τα βαρανε πολυ στην τιμη γι'αυτο που ειναι.

Το χτ 660 οπως και τον πηγασο δεν το θελω για τους ιδιους λογους πανω κατω με τα ευρωπαικα. Δεν ειναι μεν τοσο απαιτητικο στη συντηρηση και μου αρεσει το μοτερ του αλλα ειναι φορωμενο με τοσα ηλεκτρικα και ηλεκτρονικα που θεωρω πως με την υγρασια και το αλατι που θα φανε θα την ακουσουν πολυ ασχημα και θα πρεπει να ειμαι συνεχεια με σπρει επαφων και wd40 στο χερι.
    Και αμα χαλασουν τα ηλεκτρικα... κλαφ'τα, δεν μπορω να τους βαλω χερι, πρεπει να το τρεχω Αθηνα.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    πολλα ηλεκτρονικα το χτ;
    ουτε abs δεν εχει...
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Σε κάτι τέτοιο δες (καλύτερα με μηχανικό μαζί) αλλιώς έλεγξε αναλώσιμα (λάστιχα αλυσίδα γρανάζια δισκόπλακες τσομούχες καλαμιών) αν μπορούσε να μετρηθεί και συμπίεση καλά θα ήταν,βόλτα δοκιμής σίγουρα και όχι γύρω από τετράγωνο μόνο.Καλή τύχη.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4889440/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    suzuki rm500

Παλαιό μέλος
    Δες και Dominator (NX650) ή xr600-650, σε Honda.
    Επίσης Suzuki DR650, όλες τις εκδόσεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karavidas Προβολή μηνύματος
    suzuki rm500
    Η cr500 αλλα μετα θα με ψαχνουν στις χαραδρες..

Φιλε Buckley ευχαριστω, παιζουν βεβαια και πολυ καλυτερα χτακια στο car.gr με λιγα παραπανω φραγκα βεβαια. Επισης θα προτιμουσα μοταρντακι διοτι το χωμα που θα πατησει το μηχανακι το πας και με μοταρντ ανετα (χωματοδρομοι βατοι κλπ με ποιο extreme κανενα νεροφαγωμα).

Βραδυπους, δεν εχουν abs αλλα εχουν μπολικα αλλα τσιμπλικοκονια που μπορει να χαλασουν. Επισης η βενζινη στο νησι ειναι, ας πουμε, 70% βενζινη και 30% νερο. Ποιοτητα, η χειροτερη που μπορεις να φανταστεις. Και αυτο θα ταλαιπωρει πολυ τον ψεκασμο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Μια πρόταση κάνω.. το BMW G650 XCountry σε λέει τίποτα;
    Απ'ότι είδα παίζει στα χρήματα που λες και από ποιότητα εξαρτημάτων-βαφής-υλικών θεωρώ πως είναι καλύτερο από Kawasaki KLR 650 ας πούμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Το χτ 660 ... ειναι φορωμενο με τοσα ηλεκτρικα και ηλεκτρονικα που θεωρω πως με την υγρασια και το αλατι που θα φανε θα την ακουσουν πολυ ασχημα και θα πρεπει να ειμαι συνεχεια με σπρει επαφων και wd40 στο χερι.

δεν παιζει αυτο το σεναριο...
    αν ηταν ετσι, δεν θα κυκλοφορουσε ιταλικο μηχανακι σε νησι και ουτε μηχανακι μετα το 2004-2005 που ξεκινησε να μπαινει μαζικα ψεκασμος...

αν παλι θες sony και καλα καρμπυρατερ, πας σε fmx, xr650l, dr650, xt600

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Dominator ή Freewind;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    dr 800 big ...

Φιλε hidefnick πολυ καλη ιδεα το SLR, δεν το 'χα σκεφτει. Κυριως για το μοτερ του.
    Θα προτιμουσα βεβαια xr αλλα αυτα που βλεπω ειτε ειναι φθηνα αλλα φουλ σκισμενα και πειραγμενα ειτε πανακριβα για μηχανακια τετοιας ηλικιας.
    Οσο για τα Dominator, ειχα ενος φιλου και το χρησιμοποιουσα 2 μηνες, ειπαμε, μ'αρεσει το μοτερ, πολυ καλη ροπη αλλα δεν μου αρεσει εμφανισιακα, πολυ ογκωδες, χωρις βεβαια να 'ναι βαρυ. (εεε να με φτιαχνει και λιγο οταν το βλεπω).
    Φιλε est δεν μπλεκω με ευρωπαιους. Ειδες που μας καταντησαν! χεχε. Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω τπτ για bmw.
    devil's animal πρωτον να σου πω οτι μου αρεσει πολυ το μηχανακι σου το xr650. Ειναι και γαμω και να το χαιρεσαι παντα!! Και 'γω αν καθομουν να μαζεψω παραπανω φραγκα το ιδιο θα επερνα χωρις δευτερη σκεψη. Και ας εχει και μανιβελα και 0 εξοπλισμο και ας ειχε και καρφια στη σελα που λεει ο λογος. Απλα το καλυτερο μονοκυλινδρο που εχω οδηγησει. Ενιωθα βασιλιας επανω του.
    Ειδικα μοταρντ τα σπαει! Και εντουρο καλο ειναι αλλα λιγο χαρος στο δρομο με τακουνατα λαστιχα.
    Τα ζητανε ομως ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ (και 'γω το ιδιο θα κανα, χεχε).
    Οσο για το χτ δεν ξερω, φοβαμαι πολυ. Δεν εχει θεμα ο ψεκασμος με τη ελεεινη βενζινη;; Για τα αλλα ιταλικα αστο. Εχω δει να τα φτυνουν στο μηνα κατι monster και κατι aprilia απο το αλατι (ατιμο πραγμα αυτο το αλατι!).

Σελίδα 1 από 14 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καπμπυλατέρ για μονοκύλινδρο
    από xxxristos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2005, 18:06
  2. Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2004, 20:32
  3. Βαλε εδώ την ποιο βελτιωμένη -κ#λ#φτιαγμένη μηχανή!!
    από kostasfazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2004, 23:32
  4. Ποιο Το Συμπερασμα;;
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2004, 15:29
  5. Quiz: "Ποιο είναι ποιου;;;"....
    από DEMINIO στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2004, 14:15

Κανόνες δημοσιεύσεων