Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 3 από 3

Θέμα: Βλαβη Ζητω την Βοηθεια σας

  1. #1
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της GsDakar
    Εγγραφή
    30/05/2010
    Μηνύματα
    247

    Βλαβη Ζητω την Βοηθεια σας

    Εχθες καθως γυρνουσα απο την δουλεια και ενω ειχε ζεσταθει αρκετα η μηχανη αφου αναψε το βεντιλατερ,μου εκανε κατι ρεταρισματα ,το τονιζω οταν ζεσταθηκε,κρυα δουλευε διαμαντι,τι εννοω ρεταρισματα,οταν ανοιγα λιγο πολυ λιγο το γκαζι εκανε να σβησει και αμεσως αρπαζε,οκ λεω κανα σκουπιδακι απο βενζινη θα ειναι δεν δινω σημασια και συνεχιζω τον δρομο μου,στην πορεια ομως το προβλημα εγινε πολυ ποιο αισθητο,σε κατηφορα και ενω ειχα ταχυτητα χωρις γκαζι ο θορυβος απο τις εξατμισεις ηταν σαν να εσβηνε ο μηχανη ,πατουσα τον συμπλεκτη εκανε να σβησει αλλα επανερχοταν μετα απο δευτερολεπτα,και το τελειωμα εξω απο το σπιτι μου εσβησε και αρνηθηκε να ξαναπαρει μυριζοντας ποολυ βενζινη στην προσπαθεια μου να την βαλω σε λειτουργια,την πηγα σε ενα συνεργειο σχεδον διπλα απο το σπιτι μου,δεν την εχω ξαναπαει,ο ανθρωπος την κοιταξε επιτοπου και μετα απο κανα μισαωρο μου ειπε οτι ειναι η βαλβιδα τσοκ που ειναι στο σωμα ψεκασμου διπλα απο το tps.Την πεταλουδα την εχω καθαρισει.Την εχω μεσα τωρα και περιμενω τηλ.να μου πει τελικα τι ακριβως ειναι.Εχει καμια παρομοια εμπειρια κανεις ; Ευχαριστω.

  2. #2
    Παλαιό μέλος
    Εγγραφή
    27/12/2008
    Μηνύματα
    1.004
    Αγαπητέ
    1) όσον αφορά τα σημεία στιξης εκτός από το κόμμα υπάρχει κ η τελεία. Το κείμενο σου είναι εξαιρετικα δυσνοητο θέλει 2 κ 3 φορές ανάγνωση για να καταλάβει περίπου κάνεις τι πρόβλημα έχεις.
    2) μια αναφορά στη μάρκα κ το μοντέλο της μοτό σου, ίσως κ χλμ θα βοηθήσει αρκετά
    3) τι εννοείς καθάρισες την πεταλούδα? Το έκανες μόνος σου, είχε μακα κλπ ή σε συνεργείο στο είπανε κ στο κάνανε?
    4) τα συνηθη θέματα στα ψεκαστα εντοπίζονται κυρίως σε τρόμπα βενζίνης κ αισθητήρες θέσης γκαζιού (tps κατά yamaha)τα υπόλοιπα είναι λίγο πιο σπάνια αλλά πάντα εξαρτάται από το μοντέλο. Yamaha κ τέτοια συμπτωματα είναι κατά 90%tps

  3. #3
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της GsDakar
    Εγγραφή
    30/05/2010
    Μηνύματα
    247
    Αγαπητε

    Το κειμενο σε δυο αλλα φορουμ που το εβαλα μια χαρα απαντηση πηρα.Το ονομα μου ειναι GsDakar οποτε εχω bmw f650gs dakar . Σε ευχαριστω παντως για την απαντηση σου.Οχι δεν ειναι το tps. 99% ειναι σιγουρος οτι ειναι η βαλβιδα τσοκ.Ειδωμεν..

Παρόμοια θέματα

  1. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2007, 07:25
  2. Παρακαλώ την βοήθεια σας......
    από angel-m στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2005, 17:41
  3. Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2005, 12:40
  4. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2005, 14:08
  5. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 15:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

  • Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF