Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: Enduro Ή MX ???

Νέο μέλος

Enduro Ή MX ???

Καλησπερα σε ολους τους γνωστες του αθληματος ! Δημητρης ονομαζομαι και θελω να κανω μια ερωτηση , στην οποια δεν εχω βρει την ακριβης απαντηση ( απο διαφορους που ρωτησα) . Ενδιαφερομαι για μηχανη ειτε enduro ειτε mx (απλα θελω να παρω κατι δυνατο για να μην το αλλαξω αργοτερα ), την οποια μηχανη θα την χρησιμοποιω για την δουλεια μου (αγροτης ειμαι οποτε εχω επαφη με πολυ χωμα!!) και για βολτα σε ασφαλτο ( και χαλαρα και τρεξιμο , παντα σε λογικα πλαισια που να μην ζοριζεται το μηχανακι) . Απο εκει και περα ... με χρηση σε λογικα πλαισια οπως ανεφερα το MX κανει για αυτο που θελω ?? (λαβαινοντασ υποψην οτι θα γινονται τα σερβης και πιο τακτικα αν χρειαζεται ) , Ή το Enduro ειναι πιο καταληλο ?? (το οποιο απο οσο εχω ψαξει σε σχεση με mx ιδιου κυβισμου ειναι πιο ακριβο και οχι ιδιας αποδοσης )??????

Αν μπορειτε να μου απαντησετε θα το εκτιμουσα ... επειδη δεν ασχολουμαι με το αθλημα και δεν εχω γνωση για λεπτομερειες , απλα εχω μεγαλο κολημα με τα ΜΧ

Παλαιό μέλος
    Εφόσον μιλάς και για βόλτα σε άσφαλτο ξέχασε τα ΜΧ, διότι δεν βγάζουν άδεια κυκλοφορίας και πινακίδα. Επίσης δεν έχουν φώτα κλπ ηλεκτρικά.

Νέο μέλος
    Αυτο ειναι ενα αλλο θεμα, εχω γνωστο ο οποιος σε Crf250 tou 09 εχει πινακιδα κανονικα και επισης εχω δει CR500 το οποιο ειχε φωτα μπρος πισω ( εννοειται οχι εργοστασιακα ) ... Και η ερωτηση μου εγινε με βαση αυτα τα δεδομενα οτι στο μελλον θα εχω πινακιδα και φωτα ... ειναι σιγουρο οτι δεν μπορουν να γινουν αυτα ???

Banned
    Ξέχνα τα CR 250/500
    CRM 250
    Άντε και XR 250
    Με στάνταρ εργιστασιακα φώτα
    Αν θες σκλυροπηρηνικο εντουρο CRF250/450X με φώτα πινακίδα
    Η SUZUKI DRz 400

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Enduro.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    +1 Enduro
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Εντουρο. Τα ΜΧ δεν ειναι για βολτες (αναλογα και πως το εννοει ο καθενας). Παντως ηρεμα δεν μπορεις να το πας.
    Και θα σε δυσκολευει στο χωμα το κλειστο και θα εισαι ολη την ωρα με το συμπλεκτη στο χερι μπας και βρεις προσφυση πουθενα.
    Τα ΜΧ ειναι για πιστα. Συμβιβασμος ειναι να το εχεις για εντουρο. Και εφοσον δεν σκεφτεσαι να το βαζεις πιστα και το θες για βολτες στα βουνα και στη δουλεια παρε εντουρο οπωσδηποτε.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Θα κάνεις διπλά άλματα των 10-15 μέτρων;
    Θα μπαίνεις στις στροφές με τέρμα γκάζι εκμεταλλευόμενος τα μπερμ;
    Θα περνάς σαμαράκια ''χτυπώντας'' τα μια με την μπροστινή και μια με την πίσω ρόδα;
    Αυτές είναι μερικές από τις περιπτώσεις που δουλεύουν κανονικά οι αναρτήσεις των ΜΧ..σε οτιδήποτε άλλο απλά υπολειτουργούν κουράζοντάς σε.
    Να μη μιλήσω για το μικρό ντεπόζιτο και τις κοντές σχέσεις.
    Έχω γνωρίσει αρκετούς που προσπάθησαν να φέρουν ένα ΜΧ μηχανάκι στα μέτρα τους για εντούρο.. ήταν πολλές οι παραχωρήσεις χωρίς αντίστοιχο κέρδος.

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    Enduro θές...

και καλές βόλτες...

WHO RUNS THE SHOW

Νέο μέλος
    Σας ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας ! Εχθες το σκεφτομουν και μαλλον σε Enduro θα καταληξω. Οσον αφορα
    Αν θες σκλυροπηρηνικο εντουρο CRF250/450X με φώτα πινακίδα
    το συγκεκριμενο μοντελο αν εχω καταλαβει καλα ειναι enduraki αλλα πλησιαζει σε ΜΧ σαν συμπεριφορα ??? ή ειναι απλα το Enduro (1 και μοναδιικο μοντελο) που βγαζει η Honda?

Banned
    Είναι καθαρά αγωνιστικό εντουρο με ότι αυτό συνεπάγεται, συχνότητα σέρβις κλπ
    το μόνο συγχρονο που μπορώ να υποδείξω είναι το SUZUKI DRz400 πού έχει φώτα πινακίδα κλπ

Μέλος Το avatar του/της Ariskawasaki
    πόσο χρήμα χώνεις φιλαράκι ? πάρε ενα super moto κ ενα ΜΧ ........

Για να πηγαίνεις καθημερινά στην δουλειά σου όπως λές δεν σου κάνει ούτε mx ούτε αγωνιστικό enduro.
    Προτίμησε κάτι σε ψευτοεντούρο ή κατι σε xr ή drz.
    Στα αγωνιστικά μηχανάκια είτε mx είτε enduro θα χρειάζεται πολύ συχνά να βάζεις το χέρι στην τσέπη για να τηρείς την συχνότητα service και ανταλακτικών που δίνει ο κατασκευαστής.
    Το κάθε πράγμα είναι για την δουλειά του, και τα αγωνιστικά μηχανάκια δεν είναι για να πηγαίνουμε στην δουλειά μας καθημερινά (έστω απο χώμα) ούτε για βόλτες στην άσφαλτο.
    Είναι σαν να λές οτι ψάχνω για αυτοκίνητο επείδη είμαι αγρότης και ψάχνω για wrc.
    Εαν το θές για να ξεκαυ@@ώνεις (το οποίο συνεπάγεται και κατάλληλο εξοπλισμό αναβάτη αλλιώς πίστεψέ με είναι πολύ επικίνδυνο) να πάρεις.
    Εαν το θές για δουλειά καθημερινά όπως λές σε καμία περίπτωση.
    Για αυτό που λές όμως xrάκι,drz ακόμα και xr θα σε πάνε αξιοπρεπώς μέχρι το χωράφι σου.

Νέο μέλος
    SHOOTER045
    Είναι καθαρά αγωνιστικό εντουρο
    ... πχ το ΚΤΜ ΕXC-F 250 αγωνιστικο enduro η απλα Enduro δεν εχω καταλαβει τι εννοειται με το ψευτοenduro και το αγωνιστικο. Οσον αφορα το ποσα δινω, μεχρι 3000 βαρια βαρια ... πιο πολυ για να παρω ενα σε πολυ καλη κατασταση και απο 2005 και μετα . Κοιταω για το ΚΤΜ που προανεφερα και δεν περνω ΜΧ μονο και μονο επειδη θελω αδεια κυκλοφοριας και πινακιδα ...κατα τα αλλα δεν με νοιαζει αν ειναι too much για την δουλεια ,βολτα κτλ οποτε θελω να παρω ενα enduro που σε επιδοσεις πλησιαζει τα ΜΧ . ΑΝ μπορειτε πειτε μου την γνωμη σας για αυτο το μηχανακι επειδη ακουω οτι ΚΤΜ= μαστορα καθε 3 και λιγο ...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Καθε Τριτη Μαστορα φιλαρακι...

Μακρυα...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συζητήσεις που αφορούν κράνη Enduro-MX
    από $py στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2009, 16:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε