σημερα αλλαξα τα φλας μου κ εβαλα κατι πιο μικρα σε led!είναι πανεμορφο!αλλα πλεον αναβοσβηνουν πιο γρηγορα!ξερει κανεις κατι?μπορει να δημιουργησει πρόβλημα στα ηλεκτρικα αυτό?την τοποθετηση την εκανα μονος μιας κ δεν ηταν τιποτα.
σημερα αλλαξα τα φλας μου κ εβαλα κατι πιο μικρα σε led!είναι πανεμορφο!αλλα πλεον αναβοσβηνουν πιο γρηγορα!ξερει κανεις κατι?μπορει να δημιουργησει πρόβλημα στα ηλεκτρικα αυτό?την τοποθετηση την εκανα μονος μιας κ δεν ηταν τιποτα.
Ανέκαθεν συμβαίνει αυτό, don't worry. Πάντα στην αλλαγή των φλας αλλάζει και η συχνότητα.
Το τεχνικό ''γιατί'' δεν ξέρω να στο πώ.
Όχι πρόβλημα δεν παίζει.
ok!παντως ειδα ότι παιζει αλλαγη ρελε λεει από κατι site κ γινετε το πρόβλημα!
Αλλαζεις και το φλασερ και εισαι οκ.
Εγω τα αγορασα σετ απο εδω http://www.lights4all.com/ACCESSORY/INDICATOR-RELAYS/
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Μπινιά του ρελέ είναι, τον αλλάζεις και οκ. πάντως πρόβλημα δεν παίζει να σου κάνει στα ηλεκτρικά.
πιο πιθανό να σου κόψουν κλήση γιατί αυτή η συχνότητα ειναι ενοχλητική για τους άλλους οδηγούς από όσο θυμάμαι η κάτι τέτοιο τέλος πάντων
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ή θα αλλάξεις το ρελέ (φλάσερ) ή θα παρεμβάλεις αντιστάσεις στα φλας.
Καλύτερα άλλαξε το ρελέ που είναι πιο εύκολο (βγάζεις το παλιό βάζεις το καινούργιο) που μπορούν να δουλέψουν-συγχρονιστούν φλας με λεντ ή φλας με λάμπες ή συνδυασμός και των δύο.
Εγώ αυτό έκανα. Στοιχίζει λίγο παραπάνω από τις αντιστάσεις αλλά είναι plug n' play και κάνει τα παραπάνω.
Το ebay είναι γεμάτο από δαύτα.
αν και στο ειπαν ηδη !!! χεχε τα φλας led,χρειαζονται και το ρελέ τους συνηθως για να δουλεψουν ,το οποιο ειναι και αρκετα φθηνο..ειτε απο ηλεκτρολογίο ειτε απο ebay...καλορίζικα !!
ευχαριστω πολύ μαγκες μου!το βρηκα στο ebay με δεκα ευρο!
Αν τώρα τα aftermarket φλας έχουν πιο κοντά καλώδια ή διαφορετικές φύσες από τα μαμά, εκεί τι κάνουμε;
Με πιο κοντά καλώδια πολύ δύσκολα θα βρεις, (καμιά noname μπακατέλα) συνήθως είναι αρκετά πιο μακριά από τα μαμά για αυτόν τον λόγο, οι κατασκευαστές υπολογίζουν τις αποστάσεις με βάση τα τις μεγαλύτερες που υπάρχουν στα μΕχανάκια του εμπορίου....
Όσον αφορά τις φύσες συνήθως μπαίνουν universal "καρφάκια" (ξεχνάω πως λέγονται) είναι κοινός τόπος στο 90% της αγοράς.
Αν τώρα έχεις κανένα μεχανάκι προ Χριστού, ε, κόβεις και βάζεις ανάλογες φύσες (στα φλάς)![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου