Καλημέρα παίδες.Καταρχήν δε ξέρω αν είναι εδώ το σωστό μέρος για το post.Αν όχι,να με συγχωρέσετε και να μετακινειθεί πάραυτα.
Λοιπόν,χ8ες το βράδυ κατά τις 03:15,ένας μεθυσμένος (και εννοούμε τελείως τύφλα,τον βάζαμε να κάτσει σε καρέκλα και έπεφτε κάτω) έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και σταμάτησε λίγο πιο κάτω.Αυτό έγινε στη Π. Ράλλη,λίγο πριν το εργοστάσιο Παπαδοπούλου (έχει ανοίξει και ένα αστυνομκό τμήμα εκεί τώρα).Ο φρουρός πετάχτηκε αμέσως στο δρόμο και έβγαλε έξω τον οδηγό.Μετά φώναξε και το παιδί που είχε παρκάρει εκεί το αυτοκίνητό του.Καλέσαμε τροχαία,ήρθε,πήρε τα στοιχεία του μεθυσμένου (τον βάλανε στο ανακριτικό και τον έπαιρνε ο ύπνος) και μετά γυρνάει και μας λέει (εμένα και του παιδιού με το αυτοκίνητο):
"Θέλετε να του κάνουμε αλκοτέστ;Αν βγει ΘΕΤΙΚΟ να ξέρετε οτι η ασφαλιστική του ΔΕ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ".Το παιδί με το αυτοκίνητο (του είχε κάνει τουλάχιστον 3000 ευρώ ζημιά) λέει:
"Ρε παιδιά,δεν έχω τα χρήματα για να φτιάξω το αυτοκίνητο,τι πρέπει να κάνω;"Και ο μπάτσος του λέει οτι αν ζητήσει αλκοτεστ΄και βγει θετικό,τα χρήματα θα τα πάρει μετά απο 2-3 χρόνια απ'το επικουρικό.
Του λέω εγώ του μπάτσου: "Και αν σκότωνε κανέναν πεζό ή έπαιρνε σβάρνα κανέναν μοτοσυκλετιστή,τί θα γινόταν;" Και μου λέει οτι τότε θα γινόταν αυταπάγγελτη μήνυση,και θα τον μαζέυανε.
Φυσικά το παιδί μην έχοντας τα χρήματα για την επισκευή,πήρε απλά τα στοιχεία του μεθυσμένου και την αναφορά της τροχαίας που έλεγε οτι ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε σε σταθμευμένο όχημα.
Ρε παιδιά,μόλις το άκουσα αυτό έγινα τούρκος και άρχισα να φωνάζω για τις μαλακίες που γίνονται και ο μπάτσος μου λέει οτι αυτά είναι παιχνίδια των ασφαλιστικών εταιρειών.Δηλαδή με λίγα λόγια,ΠΙΕΙΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗ ΓΛΙΤΩΝΕΤΕ.
Απλά για την ιστορία,ο μεθυσμένος ήθελε να φύγει με το αυτοκίνητό του όταν τέλειωσαν όλα,αλλά ΕΥΤΥΧΩΣ οι μπάτσοι τον έβαλαν στο ανακριτικό και τον πήγαν αυτοί στο σπίτι του.
Παιδιά πολύ προσοχή,κανείς πλέον δε σκέφτεται την ανθρώπινη ζωή,όλα γίνονται για τα φράγκα.
Σόρρυ για το μεγάλο post,αλλά έβγαλα μια αγανάκτηση.