Σου τα σπάσανε πάλι τα @ρχιδι@ ε;![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
ελα το μεσημερι για μπανακι να κανουμε τους πιγκουινους![]()
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Τη Δευτέρα έπεσα σε "κοπάδι"..περίμεναν σε φανάρι της Θησέως (Ελ.Βενιζέλου πλέον) στην Καλλιθέα και φυσικά κοιτούσαν οπουδήποτε αλλού εκτός από το φανάρι. Άναψε πράσινο, ξεκίνησα και αφού πήρε χαμπάρι ο "βοσκός" τους έδωσε την εντολή για να ξεκινήσουν. Όπως ήταν λογικό, και βλέποντας τη δυσκολία που αντιμετώπιζε ο "βοσκός", θελήσαμε με τη σύζυγο να βοηθήσουμε οπότε και αρχίσαμε τα επιφωνήματα για να επιταχύνουμε τη διαδικασία!
![]()
Οι ποδηλατες καινε πιο πολλα κοκκινα και απο πεζους.
MADE IN JAPAN 日本製
εχεις διατελεσει κ το ξερεις...?
λεγοντας ποδηλατες ποιους εννοεις?
αυτους που εχουν ποδηλατο η' αυτους που ξερουν τι κ γιατι το κανουν??..
ρωτω διοτι...
ποδηλατης ειναι κ ο Πακι που παει στα χωραφια του Μαραθωνα με το ερειπειο mountain που του χαρισε το αφεντικο..
αλλα κ Chris Froome που πηρε το TDF...
σαφως κ δεχομαι τα οσα λεει το αρχικο ποστ αλλα μην τα τσουβαλιαζουμε ολα,υπαρχουν ποδηλατο καγκουρια αλλα κ σωστοι ποδηλατες που ξερουν πως πρεπει να κινηθουν σε μια χωρα που ΔΕΝ διαθετει ουτε μετρο ποδηλατοδρομου....
O απλος καθημερινος ποδηλατης. Δεν μιλαω για αυτους που βγαινουν με τα κολαν και τα ποδηλατα αλα tour de France (μπορει και αυτοι να τα σφαζουν, δεν ξερω..).
Παντως η γενικοτερη εικονα ειναι οτι οδηγανε σαν να περπατουσαν πεζοι και συνηθως απο 'κει που πανε και οι πεζοι.
Δεν εχω προβλημα με τους ποδηλατες (και γιατι να ειχα αλλωστε; ), απλα το ποδηλατο σε μια πολη σαν την Αθηνα ειναι σαν να θες να κανεις beach party στην Ανταρκτικη. Εχει μεν παραλια αλλα...
Απλα δεν ενδυκνειται.
MADE IN JAPAN 日本製
δικιο εχεις,η ελειψη παιδειας κ υποδομων δεν αφηνει πολλα περιθωρεια ουτε κ σε αυτο το ταπεινο μεταφορικο μεσο...
μαλιστα αμα προσθεσεις τον σταρχιδισμο της φαρας μας τοτε το κοκτειλ γινεται εκρηκτικο!!
Παντως σε μια φλατ πολιτισμενη πολη το ποδηλατακι ειναι σουπερ μεσο μεταφορας. Ειχα και το απολαμβανα πολυ.
Το ειχα παρει 50 ευρω και δεν του εβαλα ουτε ενα ευρω ποτε ξανα!
Η μ@λακια ηταν οτι αν εκανα για πολυ ωρα αρχιζε να με ποναει το ενα γονατο.
MADE IN JAPAN 日本製
Λαθος γονατο εχω! Εχει ενα ψιλοθεματακι.![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Αυτες οι μισοδουλειες μου τη δινουν αφανταστα ρε γμτ! Αμα ειναι ρε π@παρα να κανεις 120 μετρα μονο μην τον κανεις καν! Χρεωνεις και το δημο, μικραινεις και την ασφαλτο χωρις λογο. Τρομπα, αγιογδυτη, π@παρολογε πολιτικαντη! Μονο για να δειξουν στα χαρτια οτι εκαναν ποδηλατοδρομο και να τσιμπησουν και καμια μιζουλα ή να δουλεψει το λαμογιο ο φιλος τους που ειχε την κατασκευαστικη! Ελεϊνοι!!
:a37:
![]()
MADE IN JAPAN 日本製