Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 85

Θέμα: Κλοπές moto στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska

Κλοπές moto στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας

True story:

Πριν από περίπου 1 μήνα, "φάγανε" το μηχανάκι του ξαδέρφου από κεντρικό σημείο της Πάτρας. Το παπάκι ήταν ένα σχετικά καινούριο ίνοβα και η περιοχή απ' όπου το σηκώσανε ήταν η Λόντου.

Ο ξάδερφος δραστηριοποιείται εμπορικά στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας και είχε διαδώσει πως δίνει και αμοιβή αν του υποδείξουν που είναι το μηχανάκι του. Το έβαλε και αγγελία σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Πριν από μερικές μέρες μπήκε σε μαγαζί φίλου του ο οποίος μιλούσε με πελάτη του με θέμα την επιδημία κλοπών και πάνω στην κουβέντα είπε και αυτός την δικιά του πονεμένη ιστορία για το ινοβάκι του. Ο πελάτης λοιπόν είπε ότι είχε πάει για δουλειά σε χωριό της περιοχής και είδε να κυκλοφορούν πολλά καινούρια παπάκια. Του έκανε δε εντύπωση ότι όλα σχεδόν είναι απινακίδωτα.

Οπότε μια και δυο ο ξάδερφος παίρνει το αυτοκίνητο και πάει βόλτα στο απομακρυσμένο χωρίο. Μη μπούμε σε λεπτομέρειες, το μηχανάκι βρέθηκε στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη ο οποίος το αγόρασε από μελακρινό πιντί χωρίς χαρτιά προς 180 €. Το μηχανάκι θα κυκλοφορούσε μέχρι που θα έλιωνε, στα χωράφια και χαρτιά δεν θα έβγαζε ποτέ, ούτε όμως και θα του γίνονταν κάποιος έλεγχος ποτέ μιας και το χωριό είναι χωριό των 10 οικογενειών και αρκετά απομακρυσμένο.

Για να μην γράφω δημόσια το όνομα του χωριού (εκτός κι αν δεν υπάρχει πρόβλημα από την διαχείριση του φόρουμ και για να μην κατηγορηθώ ότι στοχοποιώ συγκεκριμένους κατοίκους συγκεκριμένου χωριού) όποιος νομίζει ότι έχει λόγο να πάει να ρίξει μια ματιά, ας στείλει π.μ.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Ρε μπας και στο ιδιο χωριο κυκλοφορει και ο...αστραχαν του Αγγελου που μας ειχανε βουτηξει εξω απο το μαγαζι?Μονο μαζοχας ή πολυ απελπισμενος θα μπορουσε να κλεψει αυτο το παρταλι
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vstrommer71 Προβολή μηνύματος
    Ρε μπας και στο ιδιο χωριο κυκλοφορει και ο...αστραχαν του Αγγελου που μας ειχανε βουτηξει εξω απο το μαγαζι?Μονο μαζοχας ή πολυ απελπισμενος θα μπορουσε να κλεψει αυτο το παρταλι

Καινούρια ή σχεδόν καινούρια λέμε.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Τι ψάχνεις ρε Βάσκα... Εν μέσω κρίσης γυρίσαμε ολοταχώς πίσω μια κατάσταση η οποία έχει ξανασυζητηθεί εδώ μέσα και έχουμε μερίδιο ευθύνης και εμείς όταν ζητάμε να βρούμε "φθηνά" μπροστινά και φέρινγκ για να καλύψουμε δικές μας ανάγκες...
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Μπράβο στους συγκεκριμένους κατοίκους. "Ποιός θα'ρθει εδώ τέρμα θεού, δίνω 180 ευρώ και χeστηκα για τον κακομοίρη που του το βουτήξανε, εγώ να κάνω τη δουλειά μου". Συγχαρητήρια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    H αστυνομια τι κανει;Μιλησε καποιος σε διοικητες;Να μου πεις, δεν το γνωριζουν;Αυτο υπηρχε απο παλια σχετικα με την επαρχια και κλεμμενα,ειδικα σε κατι ξεχασμενα μικρα νησια.Πολλοι πεφτουν στην παγιδα κλεπταποδοχων,σαν φτηνη λυση,χωρις να σκεφουν οτι μπορει να εχουν συνεπειες.

Εκεινα τα χωρια της Αχαΐας εβγαλαν Παπανδρεου και Κατσιφαρες, οποτε τι καλυτερο να περιμένουμε?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Εκεινα τα χωρια της Αχαΐας εβγαλαν Παπανδρεου και Κατσιφαρες, οποτε τι καλυτερο να περιμένουμε?
    Mα φυσικά τον αξεπέραστο Χρυσανθακόπουλο.........................................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν πρεπει να ευαισθητοποιηθουν οι θιγμενοι, αλλα η αστυνομια?

ας κανει καποιος τον κοπο να παει σ'ενα α.τ. και ας δηλωσει τι εχει γινει...εν αναγκη ας παει ο ξαδερφος σου Βασιλη, που βρηκε το δικο του...
    μεσα σε μια βδομαδα το πολυ θα τα'χουν ελεγξει ολα....ακομα και κλειδωμενα να τα εχουν στις αυλες τους...

και 1 να βρουνε ακομα, κερδος θα'ναι...

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    εγω γιατι εχω την εντυπωση οτι δεν πρεπει να ευαισθητοποιηθουν οι θιγμενοι, αλλα η αστυνομια?

ας κανει καποιος τον κοπο να παει σ'ενα α.τ. και ας δηλωσει τι εχει γινει...εν αναγκη ας παει ο ξαδερφος σου Βασιλη, που βρηκε το δικο του...
    μεσα σε μια βδομαδα το πολυ θα τα'χουν ελεγξει ολα....ακομα και κλειδωμενα να τα εχουν στις αυλες τους...

και 1 να βρουνε ακομα, κερδος θα'ναι...
    Eγώ πάλι θα απορήσω ,αν βγεί ο vaskas κ πεί ότι δεν έχει ήδη γίνει αυτό.

Ψάχνω να βρώ έναν λόγο ,για τον οποίο να ΜΗΝ έχει ενημερωθεί η Αστυνομία ,με συγκεκριμένη καταγγελία για το περιστατικό ,και δεν βρίσκω.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος
    Eγώ πάλι θα απορήσω ,αν βγεί ο vaskas κ πεί ότι δεν έχει ήδη γίνει αυτό.

Ψάχνω να βρώ έναν λόγο ,για τον οποίο να ΜΗΝ έχει ενημερωθεί η Αστυνομία ,με συγκεκριμένη καταγγελία για το περιστατικό ,και δεν βρίσκω.
    +990 vroum

Το χωριό που ισχυει άβατο είναι?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ενημερώθηκε ήδη η Ασφάλεια Πατρών

edit

επειδή είχα πελάτη και ήμουν απασχολημένος, να πω η ενημέρωση έγινε με το που το έμαθα από τον ξάδερφο και μάλιστα ένστολο μέλος του φόρουμ με προέτρεψε να το κάνω. Η πληροφορία δόθηκε λοιπόν και μάλιστα απ΄όσο γνωρίζω αξιοποιείται.

Επίσης πληροφορήθηκα για "έμπορο μοτο" εδώ στην Αχαϊκή πρωτεύουσα που διατηρεί κανονικά κατάστημα, πουλάει μοτο και τις κλέβει μετά από 1 - 1.5 χρόνια (μιας κι έχει βγάλει αντικλείδια από τα ορίτζιναλ κλειδιά) και φεύγει καβάλα κύριος.

Θ' ακουστεί σύντομα τ' όνομά του.

Ρπμ πρέπει να είσαι 10 φορές πονηρεμένος, από παντού μας την έχουνε στημένη.
    Τελευταία τροποποίηση από vaska; 01/04/2014 στις 13:18.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος

Επίσης πληροφορήθηκα για "έμπορο μοτο" εδώ στην Αχαϊκή πρωτεύουσα που διατηρεί κανονικά κατάστημα, πουλάει μοτο και τις κλέβει μετά από 1 - 1.5 χρόνια (μιας κι έχει βγάλει αντικλείδια από τα ορίτζιναλ κλειδιά) και φεύγει καβάλα κύριος.

Πάνω σ'αυτό θα πω κάτι που αν κι έχουν περάσει καμιά 15αριά χρόνια δεν το έχω ξεχάσει γιατί μου είχε κάνει εντύπωση. Μια φορά μου κλέψανε μηχανάκι και ήταν ένα GLX που είχα δώσει στον αδερφό μου για δουλειά. Κλάπηκε από το Κολωνάκι, όχι από το σπίτι (κλειστό γκαράζ), 3 μήνες μετά την αγορά του. Επειδή το είχα πάρει με γραμμάτια, όταν έφτασε η ώρα της πληρωμής του επόμενου πήγα στον Πειραιά από όπου το είχα αγοράσει. Μιλώντας με τον έμπορο του λέω με θυμάσαι που πήρα το παπί, άσε μου το φάγανε...Και αυτός μου απάντησε "βέβαια, εσύ που μένεις στο αδιέξοδο". Αφού είχα φύγει σκέφτηκα, καλά αφού δεν έχω μιλήσει μ'αυτόν, που το'ξερε πού μένω; Εννοείται ότι δεν είχαμε κάνει κουβέντα για το σπίτι κλπ. Δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλά μου είχε φανεί πολύ περίεργο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Πάνω σ'αυτό θα πω κάτι που αν κι έχουν περάσει καμιά 15αριά χρόνια δεν το έχω ξεχάσει γιατί μου είχε κάνει εντύπωση. Μια φορά μου κλέψανε μηχανάκι και ήταν ένα GLX που είχα δώσει στον αδερφό μου για δουλειά. Κλάπηκε από το Κολωνάκι, όχι από το σπίτι (κλειστό γκαράζ), 3 μήνες μετά την αγορά του. Επειδή το είχα πάρει με γραμμάτια, όταν έφτασε η ώρα της πληρωμής του επόμενου πήγα στον Πειραιά από όπου το είχα αγοράσει. Μιλώντας με τον έμπορο του λέω με θυμάσαι που πήρα το παπί, άσε μου το φάγανε...Και αυτός μου απάντησε "βέβαια, εσύ που μένεις στο αδιέξοδο". Αφού είχα φύγει σκέφτηκα, καλά αφού δεν έχω μιλήσει μ'αυτόν, που το'ξερε πού μένω; Εννοείται ότι δεν είχαμε κάνει κουβέντα για το σπίτι κλπ. Δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλά μου είχε φανεί πολύ περίεργο...

γνωστο μουτρο που κατεβαινε και στο πανελληνιο πρωταθλημα που ειχε μαγαζι "εμπορια μοτο", ηταν σιγουρο οτι εκανε αυτη την δουλεια...
    αφου εκανε και κατι αναληψεις απο τραπεζες με μηχανες και σιδερικα, πιαστηκε και απ'οσο ξερω ειναι μεσα...
    ειχε ακουστει πολυ το ονομα του τοτε...
    και εγω ειχα αγορασει απο αυτον...

Παλαιό μέλος
    Το κακο ειναι οτι υπαρχουνε ατομα που γνωριζουνε διαφορες καταστασεις και δεν τις καταγγελουνε γιατι φοβουνται οτι θα τους πουνε ρουφιανους.

Παλικαρια μου,αυτο ΔΕΝ ειναι ρουφιανια.Καντε αυτο που πρεπει και καποιοι θα σας χρωστανε χαρη.

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2011, 08:00
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2008, 10:08
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2008, 17:15
  4. ατύχημα στην περιμετρική της Πάτρας
    από gozntari στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2008, 10:02