Ο Μάτζι έφτιαξε ομοσπονδία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Την κάτσαμε την βάρκα...................................................
http://bikeit.gr/interviews/52-drags...ioannidis.html
Ο Μάτζι έφτιαξε ομοσπονδία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Την κάτσαμε την βάρκα...................................................
http://bikeit.gr/interviews/52-drags...ioannidis.html
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Τι αρρώστια αυτές οι λέσχες!!!! Τι προσπαθούμε να αποδείξουμε; ;;;;;;
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Δεν μιλάμε για λέσχη αλλά για νέα ομοσπονδία αν κατάλαβα καλά ... η Παναγια μαζί μας![]()
Πάντως ρε φίλε είναι μεγάλη Μαγκιά να μπαίνεις σαν κομήτης σε ένα φόρουμ, να μένεις σκάρτο μήνα, να δημοσιοποιείς θολές φωτό και ν' αφήνεις τόσο έντονα το "άρωμά" σου που σχεδόν ένα χρόνο μετά ακόμη για σένα μιλάνε.
Βίβα Μάτζι
Βιβα λα Ρεβολουσιον
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Πάντως τώρα που διάβασα όλη τη συνέντευξη, ο μεγατρόλης δεν τα λέει πολύ άσχημα. Βασικά λέει ότι λέει κάθε λέσχη/ομοσπονδία/αρχή αλλά λόγω της Γερμανικής του ανατροφής παίζει το ενδεχόμενο και να τα κάνει σωστά, χωρίς τις κλασσικές γρακίστικες πστιές που παίζουν παντού. Το ότι θα έπρεπε κάποια στιγμή να νοικοκυρευτεί το συνονθύλευμα "ομάδων" και "συλλόγων" άνω ραχούλας/μέσης ραχούλας/κάτω ραχούλας/δίπλα ραχούλας/πέρα ραχούλας και να αποκτήθεί ΜΙΑ ισχυρή φωνή το λέει η κοινή λογική αλλά τόσο η ΕΛΠΑ όσο και οι άλλες αρχές μηχανοκίνητων έχουν αποτύχει να το κάνουν.
Να δω τον μεγατρόλη να καταφέρνει και τούτο και τι άλλο...
Θα γελάσω πολύ με την μάχη μήκους πεών (sic) για το ποιά "λέσχη" θα πάρει το χρίσμα ανά νομό και θα γίνει η ισχυρότερη, όπως λέει... Σαν τη φαγωμάρα των βουλευτών πριν τις εκλογές θα είναι, θα πέσουν κορμιά λέμε
εντιτ: Να και η πρώτη ΚΑΘΑΡΗ φωτογραφία του κοντού. One Magi to rule them all and in motorcycle bind them.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 24/02/2015 στις 22:25.
πάντως αν γράψεις EOM.GR βγαίνει η σελίδα για δωρεά οργάνων.
πέρα από την πλάκα , ο άνθρωπος που πέταγε απαντήσεις "α τράβα σαπέρα εσυ με το freewind" , "όταν εγώ οδηγούσα 1000αρα εσυ εκανες πατίνι" "εμενα η γυναικα μου ειναι γερμανιδα ρε αμα λάχει ναουμε δικέ μου ατςςςςςςς .... " και άλλα τέτοια ωραία,
ο Τόνυ σφήνος σε 2 ρόδες,
ανέλαβε να ενώσει και να εξελίξει τον μοτοσυκλετισμό στην ελλάδα. οκ. γιατί όχι. τι να πει κανεις για τη λεσχη της αλληνής. καλή επιτυχία του εύχομαι.
αντε , μηπως κάνουμε επιτέλους και κανένα τρέφφεν................
ο ματζι κανει τετοια κολπα;;αληθεια τωρα;;;(δεν εκατσα να διαβασω ολο το θεμα,δεν παλευεται τετοια ωρα).
ματζι για προεδρα λεμε.....δεν υπαρχει το ατομο ρε...:rotflmao:
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Πείτε μου ότι κάνετε πλάκα (φυσικά και δεν διάβασα όλο το συρφετό) αλλά πείτε μου ότι κάνετε πλάκα σας παρακαλώ
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).