καλησπερα να κανω μια ερωτηση προσπαθω να κανω μια αλλαγη στον κινητηρα μου και δεν γνωριζω εαν το εμβολο πρεπει να φτανει μεχρι πανω στον κυλινδρο γιατι δεν φτανει ειναι πιο μικρη η μπιελα πειραζει; η παλι θα λειτουργισει; ευχαριστω εκ των προτερων
καλησπερα να κανω μια ερωτηση προσπαθω να κανω μια αλλαγη στον κινητηρα μου και δεν γνωριζω εαν το εμβολο πρεπει να φτανει μεχρι πανω στον κυλινδρο γιατι δεν φτανει ειναι πιο μικρη η μπιελα πειραζει; η παλι θα λειτουργισει; ευχαριστω εκ των προτερων
κάθε 1 χιλιοστο που χαμηλωνει οτο πιστόνι, πέφτει η συμπίεση περιπου 1 βαθμό.
κάθε 1 βαθμό που πεφτει η συμπίεση, χάνεις περίπου 5% ιπποδύναμη
ευχαριστω, οποτε πρεπει να αλλαξω και την μπιελα ετσι; να βαλω μεγαλητερη διαδρομη;
Οχι αλλαξα πιστονι εβαλα μεγαλητερο και τωρα μολις εβαλα και μεγαλητερο κυλινδρο βλεπω οτι δεν φτανει μεχρι πανω
τα πηρα απο ενα αλλο μοτερ το οποιο ειχα αγορασει παλια και δεν το χρησιμοπιοισα ποτε
Καλύτερα άστο.Μπορεί να το χαλάσεις.
Η πήγαινέ το σε ένα μάστορα να στο φτιάξει.
τι μπορει να χαλασει; δεν εχω λεφτα για μαστορα γιαυτο προσπαθω να το κανω μονος μου
http://s1.postimg.org/fjieevntr/20160109_173256.jpg
με το μετρο ειναι 1,5cm πιο μεσα
Τελευταία τροποποίηση από Matthew; 09/01/2016 στις 17:50.
αν αλλάξεις μπιέλα, η διαδρομή δεν θα αλλάξει, αλλά θα φτάνει εκεί που πρέπει
το πιστόνι που έβαλες έχει τις τρούπες για τον πύρο (έτσι δεν λέγεται; ) πιό ψήλά από το προηγούμενο πιστόνι
η νέα μπιέλα θα πρέπει να έχει τόσο μεγαλύτερο μήκος, όσο μικρότερη απόσταση υπάρχει μεταξύ τρύπας και κορυφής, ανάμεσα στα 2 πιστόνια.
αν υπάρξει άλλο πρόβλημα δεν θα μπορώ να ξέρω
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
αν ταιριάζει στο στρόφαλο ναι, μάλλον θα δουλέψει... ξέρω γω; :P
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.