Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: Δεν παίρνει μπρος

Δεν παίρνει μπρος

Άρχισε και η καινούργια τα δικά της

DT125 05 η μηχανή. Αν την αφήσω 1-2 μέρες ακίνητη,αρνείται πεισματικά να πάρει μπροστά.Όση ώρα και να μιζάρω,σε ό,τι θέση και αν έχω το τσοκ,άσχετα από το αν έχω ανοίξει ή κλείσει το γκάζι,δεν παίρνει με τίποτα. Σήμερα παρατήρησα το εξής: Άμα την ταρακουνήσω δεξιά αριστερά,μετά παίρνει,δουλεύει για λίγα δευτερόλεπτα,και σβήνει μόνη της (αν δοκιμάσω να ανοίξω γκάζι,μπουκώνει και κόβει).Έβγαλα μπουζί,στεγνό. Την προηγούμενη φορά που το έκανε (πριν 4 μέρες),με ένα καθάρισμα στο μπουζί και άδειασμα το μπόλ του καρμπυρατέρ,όλα εντάξει.

Να πώ επίσης πως πρόβλημα στην εκκίνηση έχω μόνο όταν μείνει ακίνητη για διάστημα >1 μέρας. Υποψιάζομαι πως ίσως θέλει καθάρισμα το καρμπυρατέρ,έχω δίκιο;

Banned
    Το τεποζιτο είναι καθαρό?
    Μήπως κάθονται σκουπίδια στο ρουμπινετο?

Μάλλον φίλε... Πιθανά το θέμα να είναι στην τροφοδοσία. Τσέκαρε και το φιλτράκι της βενζίνης μην έχει μαζέψει μούργα...

Σωστό και αυτό,θα πρέπει να ρίξω μια ματιά και στο ρουμπινέτο. Τώρα δεν παίρνει ούτε με άδειασμα του μπολ του καρμπυρατέρ και καθάρισμα μπουζί.

Δοκιμασε αν την αφηνεις για μερες σταματημενη να κλεινεις το ρουμπινετο.Επισης ισως να θελει ρυθμισμα η βιδα του αερα λογω του κρυου.Βαλε και μια μανιβελα να ξεμπερδευεις με τη μιζα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gasto Προβολή μηνύματος
    Δοκιμασε αν την αφηνεις για μερες σταματημενη να κλεινεις το ρουμπινετο.Επισης ισως να θελει ρυθμισμα η βιδα του αερα λογω του κρυου.Βαλε και μια μανιβελα να ξεμπερδευεις με τη μιζα.
    Μπορείς να βάλεις μανιβέλα όταν το μηχανάκι δεν έχει από μόνο του; Κι αν ναι πόσο κοστίζει ρε παιδιά αυτή η μετατροπή...;

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gasto Προβολή μηνύματος
    Βαλε και μια μανιβελα να ξεμπερδευεις με τη μιζα.
    Πως το πες αυτό?
    Θελει ενα σωρό ανταλλακτικά για να βαλει πάλι μανιβέλα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimitrisag Προβολή μηνύματος
    Μπορείς να βάλεις μανιβέλα όταν το μηχανάκι δεν έχει από μόνο του; Κι αν ναι πόσο κοστίζει ρε παιδιά αυτή η μετατροπή...;
    Οταν το μηχανακι δεν εχει και δεν εβγαινε ποτέ ο κινητήρας του με μανιβέλα απλά το ξεχνάς.

Αν όμως είχε και καταργηθηκε όπως εδώ, γίνεται και μαλιστα αρκετά εύκολα αρκεί να αγοράσεις ολα τα ανταλλακτικά που καταργήθηκαν και να τα εγκαταστήσεις και πάλι.
    Δηλαδή την μανιβέλα, τον αξονά της που πιάνει , την καστανια και το ελατήριο, και κατι αλλα ψιλα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Καλό είναι να υπάρχει,αλλά θέλει λύσιμο ο κινητήρας για να εγκατασταθεί. Οπότε το ξεχνάμε.

Τα ιδια ανταλακτικα εχουν και το dt 200 και το tzr 125.Χρειαζεσαι μανιβελα,αξονα μανιβελας με ελατηριο επαναφορας,ενα γραναζι που συμπλεκει τον αξονα με τη καμπανα,μια τσιμουχα 4 ροδελες και 4 circlip.Και εδω και ebay τα βρισκεις ευκολα.Για τη τοποθετηση απλα λυνεις το δεξι καπακι της καμπανας και τη καμπανα(που χρειαζεται ειδικο εργαλειο).

Ρουμπινέτο-ρεζερβουάρ ελέγχθηκαν,και είναι καθαρά.Άρα περνάμε σε καρμπυρατέρ.

Νέο μέλος
    καθαρισμα carb και ελενχος της σταθμης της βενζινης
    μεσα στο μπολ.
    ακριβως το ιδιο προβλημα σε dt 125 του 1999 ειχα και εγω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από old m42 Προβολή μηνύματος
    καθαρισμα carb και ελενχος της σταθμης της βενζινης
    μεσα στο μπολ.
    ακριβως το ιδιο προβλημα σε dt 125 του 1999 ειχα και εγω.
    Aυτό υποψιάζομαι και εγώ.Αύριο θα το βγάλω να το καθαρίσω,και βλέπουμε.

Το καρμπυρατέρ βγήκε και καθαρίστηκε,το μπουζί καθαρίστηκε και ελέγχθηκε το διάκενο,καθάριστηκε και το φίλτρο αέρα.Η μηχανή με λίγο ζόρι τώρα παίρνει,αλλά μου δημιουργήθηκε άλλο πρόβλημα. Το καρμπυρατέρ υπερχειλίζει συνεχώς.Και δε μιλάμε για 2-3 σταγόνες σιγά-σιγά,αν το αφήσω καμια ώρα είναι ικανό να αδειάσει το ρεζερβουάρ.Τι διάολο ρε παιδιά; Έλεγξα τη στάθμη του πλωτήρα και είναι οκ,και η έδρα με το πυραυλάκι δε μου φάνηκαν φθαρμένα.Επίσης,πριν το καθαρίσω,δεν είχα πρόβλημα υπερχειλίσεων.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Takata Dome Προβολή μηνύματος
    Το καρμπυρατέρ βγήκε και καθαρίστηκε,το μπουζί καθαρίστηκε και ελέγχθηκε το διάκενο,καθάριστηκε και το φίλτρο αέρα.Η μηχανή με λίγο ζόρι τώρα παίρνει,αλλά μου δημιουργήθηκε άλλο πρόβλημα. Το καρμπυρατέρ υπερχειλίζει συνεχώς.Και δε μιλάμε για 2-3 σταγόνες σιγά-σιγά,αν το αφήσω καμια ώρα είναι ικανό να αδειάσει το ρεζερβουάρ.Τι διάολο ρε παιδιά; Έλεγξα τη στάθμη του πλωτήρα και είναι οκ,και η έδρα με το πυραυλάκι δε μου φάνηκαν φθαρμένα.Επίσης,πριν το καθαρίσω,δεν είχα πρόβλημα υπερχειλίσεων.
    Κατι δεν πήγε καλά στο λύσιμο/καθάρισμα/δέσιμο προφανώς.
    Θα πρέπει να το επαναλάβεις, ίσως κολλάει η βαλβίδα του φλοτέρ η το φλοτερ δεν κινείται ελεύθερα ή υπάρχει καποιο σκουπιδακι και δεν κλείνει καλά.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. sos προβλημα στο vstrom μου δεν παιρνει μπρος
    από mystery στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 25/12/2021, 13:37
  2. Δεν παίρνει μπρος μην το πάρει και το σηκώσει...!!!
    από -->__#__<-- στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2016, 05:49
  3. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2007, 03:05
  4. Δεν παιρνει μπρος...
    από possidi στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2006, 07:39
  5. Πρόβλημα! Δεν παίρνει μπρος!! (CBF-250)
    από SnakeMJK στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2005, 17:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF