Καλημερα σε ολους.Παιδια εχω ενα προβλημα και οποιος εχει γνωσεις βοηθαει.Πριν 7-8 χρονια αγορασα ενα αμαξι 4500ευρο,χωρις προκαταβολη με δοσεις.Τα πρωτα 2 χρονια πληρωνα κανονικα τις δοσεις.Το καλοκαιρι του 10 μενω ανεργος και σταματαω να πληρωνω.Δεν με ενοχλησαν μεχρι το 14(δεν με εντοπιζαναλλα τους τελευταιους 3-4 μηνες με περνουν απο ενα δικηγορικο γραφειο και μου λενε θα παμε δικαστηρια κλπ.(αυτη τη στιγμη το χρεος ειναι 3500).Πηγα σημερα στην ιδια την τραπεζα και εκει μου ειπαν οτι η υποθεση οντως εχει παει σε δικηγορικο γραφειο.Περνουμε τηλεφωνο μεσα απο την τραπεζα το δικ,γραφειο και μας λενε:πρεπει να δοσω τουλαχιστον 1000-1500 αμεσα και τα υπολοιπα θα τα κανουμε διακανονισμο.Τι να κανω ρε παιδια(δεν υπαρχει μια);τι μπορουν να μου κανουν αν δεν μπορω να πληρωσω;καθε βοηθεια δεκτη.

αλλα τους τελευταιους 3-4 μηνες με περνουν απο ενα δικηγορικο γραφειο και μου λενε θα παμε δικαστηρια κλπ.(αυτη τη στιγμη το χρεος ειναι 3500).Πηγα σημερα στην ιδια την τραπεζα και εκει μου ειπαν οτι η υποθεση οντως εχει παει σε δικηγορικο γραφειο.Περνουμε τηλεφωνο μεσα απο την τραπεζα το δικ,γραφειο και μας λενε:πρεπει να δοσω τουλαχιστον 1000-1500 αμεσα και τα υπολοιπα θα τα κανουμε διακανονισμο.Τι να κανω ρε παιδια(δεν υπαρχει μια);τι μπορουν να μου κανουν αν δεν μπορω να πληρωσω;καθε βοηθεια δεκτη.

Αν δεν έχεις ακίνητη περιουσία δική σου μη φοβάσαι τίποτα φυσικά και να έχεις πάλι μη σκας. Σε τόσο μικρά ποσά παίζει να μη κάνουν κάν εξώδικο ή τέλος πάντων να αργήσει πολύ. Στη θέση σου θα έκανα ένα διακανονισμό με χαμηλό ποσό και το max που θα μπορούσα να πάρω σε ποσοστό της δόσης μου στο αρχικό κεφάλαιο, όταν φτάσεις να έχεις πληρώσει το ποσό που είχες πάρει και κάτι παραπάνω πήγαινε στην τράπεζα και ζήτα την κίνηση με πρωτόκολλο και το ξανακουβεντιάζεις μαζί τους. Μη μασάς πάντως απλά σου σκοτίζουν τον έρωτα τώρα, απλά καλό είναι κάποια στιγμή να δώσεις μια λύση (εγώ δε μπορώ να χρωστάω και θα το είχα βραχνά ρε παιδί μου)