Γνωμες για ιντερκομ που εχετε δοκιμασει?
Ψαχνω για ενα συστημα με δυνατοτητα συνδεσης με τηλέφωνο και τον συνεπιβάτη!
Ευχαριστώ
Γνωμες για ιντερκομ που εχετε δοκιμασει?
Ψαχνω για ενα συστημα με δυνατοτητα συνδεσης με τηλέφωνο και τον συνεπιβάτη!
Ευχαριστώ
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
αν έχετε android τηλέφωνα υπάρχει εφαρμογή που μετατρέπει οποιοδήποτε handsfree ενσύρματο ή bluetooth σε ενδοεπικοινωνία. 10 φορές φθηνότερη λύση.
iphone και οι δυο, επειδη μου χρειαζεται για δουλεια, το κοστος μπαινει σε δευτερη μοιρα και η ποιοτητα ηχου πρωτη
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Υπάρχουν κάποια free και για Ιphone αλλά δε τα έχω δοκιμάσει.
http://www.appszoom.com/iphone-apps/wifi-intercom
Δεν μου λυνει ομως το θεμα ηχου, μικρόφωνο και ακουστικα!
Μια χαρά στο λύνει. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε ενσύρματο ή bluetooth ακουστικό και αν έχεις. Ειδικά τα ενσύρματα ψείρες θα έχουν άψογη ποιότητα.
Για αρχη, σε ευχαριστω πολυ που ασχολεισαι να με βοηθήσεις αλλά οσο bluetooth ειχα δοκιμασει, εχουν πρώτον θεμα με τον αέρα και δεύτερον σε ενοχλουν στα αυτια μετα απο καποια ωρα με το κράνος. Εκτος αν υπάρχει κατι που δεν έχω δει-ξέρω!
Είχα πάρει με φίλο ένα σετ sena smh10 για ένα ταξίδι. Απο τότε έχουν βγει πιο καινούρια.
Πολύ ποιοτικά, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, άψογη ποιότητα ήχου.
http://www.sena.com
Εφόσον δε τίθεται τόσο το θέμα τιμής η λύση του xaotikos ειναι πολυ καλή. Θα κοίταζα τα 3s αν τα κράνη σας δέχονται την κλασσική διάταξη ακουστικών μικροφώνου.
μεταξυ 3ς και 20ς?
Για πολλούς λόγους δε θέλω να εξέχουν αντικείμενα από το κράνος οπότε θεωρώ περιττό το 20s με την εξωτερική του μονάδα εκτός αν έχεις λόγους που να θες τις λειτουργίες τους. Προτιμώ να κουμπώσω εσωτερικά το 3s να καμουφλαριστεί μέσα στο κράνος και να ξεχάσω οτι υπάρχει.
Το σημαντικοτερο ειναι ο τροπος που απαντας και κλεινεις μια κληση με το χερι, προτιμω απο τις φωνητικες εντολες και με νοιαζει ποσο ευχρηστο ειναι με τα γαντια και που ειναι το κουμπι αυτο!!
Midland BTX2FM
Τα σπάει!!! Το έχω σε δύο κράνη και δουλέυει άψογα σεταρισμένο σε δύο iphone.
Εχει bluetooth με iphone σε 1η προτεραιότητα, επικοινωνία ιντερκομ με το δεύτερο κράνος σε 2η και έχει και ράδιο FM που την καταβρίσκω να ακόυω μουσική οδηγώντας.
Οσον αφορά το iphone, απαντάς είτε μιλώντας μετά το τρίτο κουδούνισμα είτε πατώντας ένα πολύ εύχρηστο κουμπάκι. Πατώντας το ίδιο κουμπάκι κάνεις επανάκληση τον τελευταίο αριθμό. Μπορείς να ακούς φωνητικές οδηγίες από οποιοδήποτε πρόγραμμα navigation έχεις στο iphone και να ακούς τη μουσική που έχεις αποθηκευμένη.
Εχει εμβέλεια 800 μέτρα αν υπάρχει οπτική επαφή και μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους μέχρι 4 κράνη (για μεγαλύτερες παρέες).
Εγώ το έχω κατευχαριστηθεί. Φαντάζομαι οτι θα υπάρχουν και άλλες εταιρείες με ανάλογα μοντέλα αλλά αυτό που το δοκίμασα το συνιστώ ανεπιφύλακτα
https://play.google.com/store/search...cle%20intercom
Αν έχεις stock εξάτμιση μπορεί και να δουλεύει. Στο Τ δεν άκουγα το παραμικρό πάντως