Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
θα το πω οσο πιο απλα μπορω ...κοιμηθηκα γυρω στις 01:30 ξυπνησα στις 7:00 ...κατεβηκα στο παρκιν να δω αν ολο το σεναριο ηταν αληθεια ή επαιξε καμια μ@λακια με ονειρο!!!!! ειχα καποιους ενδοιασμους γυρω απο την αγορα πριν γνωρισω και προσωπικα τον Λευτερη ...Ο ανθρωπος το θεμα με το 950 το εχει απογειωσει....κατατοπικοτατος...ηξερε τι ειχε , γνωριζε τι εκανε μου ελυσε ολες τις αποριες , με κατευθυνε σε σωστα μονοπατια και εννοειται πως η συγκεκριμενη μοτο περα απο την προικα , ειναι ενα πολυβολο, καλοσυντηρημενη , δουλεμενη αψογα !πραγματικα απορησα με το γεγονος πως δεν ειχε ηδη φυγει απο καποιο συμφορουμιτη !!..Ακομα βεβαια βρισκομαι στην φαση γνωριμιας ....μελια, σιροπια κτλ....στις λιγες ωρες που την εχω συμπεριφερομαι σαν το σκυλι που κατουραει απο την χαρα του τα παντα !!
Αυτό που είπες όσο πιο απλά μπορούσες είναι η ουσία του μοτοσυκλετισμού. Καλά χιλιόμετρα ,πάντα όρθιος !
Κα(υ)λα χιλιομετρα.
Άλλος άνοιξε το θέμα, άλλος ψώνισε τελικά
Καλορίζικο και καλοτάξιδο !!!
![]()
Φύγαμε...
ευχαριστω πολυ ολους! ως το νεοτερο μελος του φορουμ εχω να πω το εξης .....Τελικα η τρελα παει στα βουνα!!! εντυπωσεις και τετοια ειναι πολυ νωρις ακομα η κυριοτερη ομως ειναι πως ειναι ωραια να οδηγεις απο τα 92 εκ
Καλές βόλτες με το εργαλείο!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957