Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: Ασύμφορο το eBay για τους Έλληνες;

Παλαιό μέλος

Ασύμφορο το eBay για τους Έλληνες;

Όπως το γράφω στον τίτλο παιδιά,μετά από άρθρα που διάβασα,γιατί ήμουν έτοιμος για παραγγελία και βρέθηκα προ-εκπλήξεων ,η ισοτιμία ήρθε στα ίσια,οπότε δεν έχει πλεόν 30 δολλάρια = 20 ευρώ.Πλεόν 30 δολλάρια= 30 ευρώ.

Οπότε πολλά αντικείμενα κοστίζουν όσο και εδώ το ίδιο με έξω.

Τι λέτε θα ξανα αλλάξει αυτό;

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Όπως το γραψες στο τίτλο άλλο καταλαβαίνει κανείς :P
    Η αλήθεια είναι οτι φέτος με την αλλαγή ισοτιμίας και με τις τιμές σε ελληνικά καταστήματα να αρχίζουν να πέφτουν λόγο μικρότερης αγοραστικής δύναμης όντως φτάσαμε σε σημείο να μην πολυαξίζουν οι αγορές από έξω.
    Πάντα όμως υπάρχει το amazon με χαμηλότερες τιμές του ebay.
    Επίσης σε ορισμένα αντικείμενα το ebay και το amazon ακόμα έχουν τιμές που συμφέρουν.
    Δε ξέρω πότε και αν θα αλλάξει....ξέρω οτι πλέον είμαστε ελεύθεροι να ψάχνουμε παντού και έχουμε επιλογές.

Banned
    Πέτρο δεν είναι μόνο θέμα ισοτιμίας.
    Αλλα και διαφοράς τιμών, μπορεί να ειναι ένα προς ένα, αλλα όταν αγοράζεις κάτι 100 ευρό και στην Ελλάδα έχει τα διπλά, ας έπεσε η ισοτιμία στο ένα προς ένα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Όπως το γραψες στο τίτλο άλλο καταλαβαίνει κανείς :P
    Η αλήθεια είναι οτι φέτος με την αλλαγή ισοτιμίας και με τις τιμές σε ελληνικά καταστήματα να αρχίζουν να πέφτουν λόγο μικρότερης αγοραστικής δύναμης όντως φτάσαμε σε σημείο να μην πολυαξίζουν οι αγορές από έξω.
    Πάντα όμως υπάρχει το amazon με χαμηλότερες τιμές του ebay.
    Επίσης σε ορισμένα αντικείμενα το ebay και το amazon ακόμα έχουν τιμές που συμφέρουν.
    Δε ξέρω πότε και αν θα αλλάξει....ξέρω οτι πλέον είμαστε ελεύθεροι να ψάχνουμε παντού και έχουμε επιλογές.
    Παραπλανητικός τίτλος για να μπείτε ; μπινιά!

Ναι,δεν διαφωνώ και το Bangabood όπως γράφεται αυτό ,πάντα είχε χαμηλές τιμές αλλά πλεόν το δολλάριο με το ευρώ είναι 1 προς 1 σχεδόν.
    Γιατί το λέω αυτό;Είχα σταμπάρει ένα πληκτρολόγιο για ένα λάπτοπ πριν μερικές μέρες και ήταν 17€ με αποστολή μέσα,και τώρα πήγε στα ξαφνικά 21,50€ και ξενέρωσα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Πέτρο δεν είναι μόνο θέμα ισοτιμίας.
    Αλλα και διαφοράς τιμών, μπορεί να ειναι ένα προς ένα, αλλα όταν αγοράζεις κάτι 100 ευρό και στην Ελλάδα έχει τα διπλά, ας έπεσε η ισοτιμία στο ένα προς ένα
    Ναι,δεν διαφωνώ πάντα έξω θα έιναι πιο φθηνά όπως κράνη κτλ. αλλά τόσο καιρό η διαφορά δολλάριο με ευρώ βοηθούσε την τσέπη μας.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Θα επέμβει μάλλον ο Ομπάμιας και θα δώσει εντολές μιας και θέλουν φτηνό το δολ έναντι του ευρώ για να έχουν εξαγωγές.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Μάνος Το avatar του/της mankam
    Οντως απο τον τιτλο αλλα καταλαβα και εγω!
    Πληροφοριακα αυτη την στιγμη το paypal δινει ισοτιμια :1 USD = 0.920449 EUR.
    Για οσους αγοραζουν αλλα και πουλανε στο ebay μια λυση ειναι να παρακολουθουν τις ισοτιμιες και να κανουν την καταλληλη στιγμη μετατροπες στο PayPal balance μπορουμε να εχουμε ταυτοχρονα 3 νομισματα εκει,.
    Εγω στο δικο μου εχω ταυτοχρονα δολλαρια και ευρω, οταν αγοραζω απο ebay.de πληρωνω με ευρω για να μην με "ριχνει" το paypal στην μετατροπη, αντιστοιχα οτι ειναι στο ebay.com πληρωνεται σε δολλαρια.
    Για να δουμε και την αλλη πλευρα ομως οσοι απο εμας πουλαμε στο ebay.com ημαστε κερδισμενοι

Banned
    Αυτή την ανοδιωμενη μανετα με τρόμπα,ρυθμιζομενη την πήρα πριν 20 μέρες από banggood 17ευρο.
    Και εδώ την βρήκα 80 .
    Και με δωρεάν μεταφορικά.
    Και 1,5/1 να πάει πάλι θα συμφέρει για κάποια αντικείμενα.
    Σήμερα κοίταγα για ένα τηλ( lenovo 5.0 octacore 13mp front camera κλπ κλπ)
    Τιμή Κίνας με 32gb κάρτα 120 ευρό
    Ελλάδα - σκρουτζ - 250

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    ταμαμ εποχη για να πουλας εξω ειναι..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mankam Προβολή μηνύματος
    Εγω στο δικο μου εχω ταυτοχρονα δολλαρια και ευρω, οταν αγοραζω απο ebay.de πληρωνω με ευρω για να μην με "ριχνει" το paypal στην μετατροπη, αντιστοιχα οτι ειναι στο ebay.com πληρωνεται σε δολλαρια.
    Mα στην πληρωμή με paypal, εσύ επιλέγεις αν θες να πληρώσεις στο νόμισμα του προϊόντος η θες να αφήσεις την paypal να μετατρέψει σε € βάσει της ισοτιμίας.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    η ισοτιμία αυτή τη στιγμή είναι 1.06. Την έχουμε δει και στο 1.10 την είδαμε και σχεδόν στο 1.5. Ε και? Μπορεί να μου πει κάποιος για ποιο λόγο σημαίνει αυτό πως το ebay τελείωσε για τους Έλληνες?
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    η ισοτιμία αυτή τη στιγμή είναι 1.06. Την έχουμε δει και στο 1.10 την είδαμε και σχεδόν στο 1.5. Ε και? Μπορεί να μου πει κάποιος για ποιο λόγο σημαίνει αυτό πως το ebay τελείωσε για τους Έλληνες?
    Δε διάβασες παραπάνω ε?
    Γιατι δε συμφέρει λέν

Άντε ρε και τρόμαξα.
    Άσχετος ο τίτλος...

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Δε διάβασες παραπάνω ε?
    Γιατι δε συμφέρει λέν
    Διάβασα και ξαναρωτάω λίγο διαφορετικά. Γιατί ενώ οι ισοτιμίες είναι καθημερινά ευμετάβλητες μια πρόσκαιρη ασύμφορη ισοτιμία να σημαίνει τέλος το ebay για τους Έλληνες? Δηλαδή όταν έφτασε στο ενάμισι οι Έλληνες έπρεπε να αδειάσουν τις αποθήκες της Κίνας? Και γιατί μόνο οι Έλληνες?
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Διάβασα και ξαναρωτάω λίγο διαφορετικά. Γιατί ενώ οι ισοτιμίες είναι καθημερινά ευμετάβλητες μια πρόσκαιρη ασύμφορη ισοτιμία να σημαίνει τέλος το ebay για τους Έλληνες? Δηλαδή όταν έφτασε στο ενάμισι οι Έλληνες έπρεπε να αδειάσουν τις αποθήκες της Κίνας? Και γιατί μόνο οι Έλληνες?
    Εμένα πάντως με έχεις καλύψει.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Γιατί για εμάς μας ενδιαφέρει κυρίως. Αν συμφέρει και το Γερμανό προσωπικά χέστικα
    Οταν ήταν στο 1,5 εσύ τι πιστεύεις, ότι δε ψώνιζαν περισσότερο???

Ο τίτλος του θέματος πρέπει να αλλαχτεί

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 90
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2010, 22:14
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2008, 10:38
  3. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2007, 19:08
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 21:11
  5. Απαντήσεις: 42