Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 44

Θέμα: πηγα μια βολτα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

πηγα μια βολτα...

6 μηνες ειναι πολυς καιρος. αλλα οχι αρκετος για να ξεχασεις κατι που αγαπας τοσο πολυ.
    εγω και αυτη. οι δυο μας σε μια "συνομιλια" που ειχε να γινει καιρο.
    την αντικριζω στο γκαραζ και δεν ειναι ιδια. την εφτιαξα. την εκανα καλυτερη. της το χρωστουσα.

τα πρωτα χλμ ερχονται νωχελικα, σχεδον μουδιασμενα σε εναν κηφισο πολυ ησυχο.την χαϊδευω στην ζελατινα. μου ελειψε ειναι η αληθεια.

τα χλμ λιγα. τοσο λιγα που με περναει ενα αλλο της μαμας Κ. ΚΑΖΕ-R.ειναι προσεγμενο και αυτο. αλλη βαφη, νικελ, ζαντες και μια εξατμιση φασαριοζικη που χαλουσε την γαληνη. ταξιδευουμε παρεα για αρκετα μετρα. βγαινει στην Πετρου Ραλλη. φιλε να φορας κρανος. γι'αυτο σε κοιταγα.

πηγα μια βολτα και ηταν ολα τοσο ηρεμα. καμια παρατονια. κανενα απροοπτο. παραξενο. εχουμε συνηθισει σε τοσα απροοπτα που το αντιθετο μας φαινεται παραξενο.

πηγα μια βολτα και χαθηκα στις σκεψεις μου. σκεφτομουν ασχετα και σχετικα. καλα και ασχημα. συγκινητικα και μη. σκεφτομουν τι θα εγραφα μολις γυριζα. τι περασα για ναερθω εδω. τι θα εκανα μολις εφτανα. αληθεια ΠΟΥ θα εφτανα? εχει σημασια? η βολτα η καλη δεν εχει προορισμο.

πηγα μια βολτα και αυτη με ακουγε. για ακομη μια φορα. και εγω...την ακουγα περισσοτερο απο καθε αλλη φορα. καταλαβαινα τα θελω της και τις αντιρρησεις της. θα σε μαθω κι αλλο. στο υποσχομαι.

πηγα μια βολτα και καπου πριν βγω απο τον πολιτισμο αποφασισα να μην παταω φρενα. γκαζι τοσο οσο. ποσο ομορφη αισθηση ειναι αν ξερεις ποσο... δεν παταγα φρενα και το φαναρι γινοταν κοκκινο. δεν παταγα φρενα και το φαναρι πρασσινιζε και συνεχιζα με γκαζι. γλυκο γκαζι. μαεστρικο γκαζι. τι ομορφο να εχεις "ροη". ουτε τσαρουχωμα στη μανετα,ουτε χουφτωμα στο γκριπ.

πηγα μια βολτα και ειδα δημους να φευγουν στο διαβα μου. αυτοκινητα να χανονται στους καθρευτες μου και ανθρωπους να μοιαζουν κουκιδες απο μακρια. Καλαμακι, Γλυφαδα, Βουλα, Βουλιαγμενη...

πηγα μια βολτα και γνωρισα μια κοπελα με ομορφα ματια. τι σημασια εχει που δεν μιλησαμε. εγω της το ειπα και το χαμογελο της με ανταμειψε. καλους δρομους ξανθουλα και αλλη φορα να εχεις ανοιχτο τον καθρευτη σου.

πηγα μια βολτα και βρεθηκα σε αγνωστα μερη. σε τοπους μαγικους, με το φεγγαρι να κοιταει την θαλασσα και τα αστερια να παιζουν κρυφτο στα συννεφα. οσο πηγαινα τοσο πιστευα οτι φτανω και τοσο δεν ηθελα να σταματησω εκει που εφτανα.

το εχω ακουσει απειρες φορες μα δεν εχω παει. σκεφτομουν. ουτε σημερα πηγα. σταματησα καπου σκοτεινα και η λεξη Σουνιο ερχοταν στο μυαλο. τι να το κανω? εδω που ειμαι μπορω και βλεπω το φεγγαρι διπλα μου. μπορω και μυριζω την θαλασσα σαν να'ρχεται απο μεσα μου. το αερακι ειναι ζεστο. χαϊδευει τις γωνιες του προσωπου μου και τις καμπυλες της καλης μου.

ποσο απλη μπορει να ειναι η ζωη? την κοιτουσα και την ερωτευομουν ξανα. δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν εχουν ψυχη. ΟΛΕΣ εχουν. βαθια, κατω απο τα πλαισια και τους κινητηρες. μεσα απο τα ντεποζιτα και τα φιλτροκουτια. καπου ειναι κρυμμενη η ψυχη τους.

πηγα μια βολτα και στον γυρισμο το γκαζι ανοιξε πιο πολυ. ξεθαρρεμα απο την πρωτη στιγμη. κατι οικειο σε σπρωχνει προς τα εκει. ψυχη? επιστροφη στην βαση και χλμ κατι πανω απο 128. στον προορισμο δεν εφτασα. αλλα ποιος νοιαζεται? αλλη φορα.

πηγα μια βολτα και χαρηκα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cszv (1),1.jpg 
Προβολές:	588 
Μέγεθος:	92,7 KB 
ID:	131598

Τρέχω και δεν φτάνω... Το avatar του/της Nefos
    Ωραίος ρε φίλε....
    Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
    Δείξτε μου τις λύσεις

Re: πηγα μια βολτα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

πηγα μια βολτα και ηταν ολα τοσο ηρεμα. καμια παρατονια. κανενα απροοπτο. παραξενο. εχουμε συνηθισει σε τοσα απροοπτα που το αντιθετο μας φαινεται παραξενο.

το βραδυ οι μπατσοι κοιμουνται ρεεεεεεεεεεεεεεε

πηγα μια βολτα και γνωρισα μια κοπελα με ομορφα ματια. τι σημασια εχει που δεν μιλησαμε. εγω της το ειπα και το χαμογελο της με ανταμειψε. καλους δρομους ξανθουλα και αλλη φορα να εχεις ανοιχτο τον καθρευτη σου.

δηλαδη ποσες ''μαλακιες'' δρομο εκανες τελικα???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μπραβο ρε παπαρα....απο εδω και περα μονο τετοια....

Μην της φέρεσαι τόσο μαλακά και καλομάθει
    Καλή επάνοδο λοιπόν

Παλαιο τόμαρο
    ουφ...
    τρόμαξα ρε βλαμένε όταν το 'δα...
    άντε ατιμούλη, να την χαίρεσαι (ξανά)...
    γης μαδιαμ...

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    σε εχω συνηθισει καφριλα και με παραξενεψαν οι ρομαντισμοι

καλη επανοδο κ απο μενα
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    μια "γκόμενα" όσο κι αν γουστάρεις να την "σκίζεις" πάντα έχεις την ανάγκη να την πιάσεις αγκαλιά και να πάτε μια χαλαρή βολτίτσα στην παραλιακή...

πούστη Σταύρο μου ξύπνησες αναμνήσεις που ήθελα να τις έχω θαμμένες...

Σουρεαλιστικό Μέλος Το avatar του/της Lilith_tzw
    ευχομαι ολες οι βολτες σου να ναι τοσο μαγικες οσο αυτη απο δω και περα...και αν δεν ειναι θα εχεις την πιο γλυκια αναμνηση...... χαιρομαι που ειδα καποιον να μιλαει ετσι με τοσο συναισθημα.....Ηταν να σαν να μουν εκει καπου διπλα.... Παντα τετοια...... :a19:
    Ειμαστε ολοι μοναδικοι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    Καλή φάση! Δέν είναι ανάγκη να ουρλιάζει πάντα η μηχανή για να περνάμε ωραία.
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

Παντα Τετοια Σταύρο!

Ωραίος ο κύριος!!!

Να το ξανακάνεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ευχαριστω ρε παιδια...

@ Nefos:

@ blackbusa: ουτε μια παρανομια (περα απο τον ηχο). το "πλασματακι" ειχε πολυ τυπο

@ Fireball400: δεν καλομαθαινει. θα ερθουν και τα "αγρια". (ολα στην ωρα τους)

@ thou-vou: μην αγχωνεσαι ρε φιλε. ολα καλα. αφου ξερεις...

@ OzZzZzY: παντα υπαρχει ενα 1% ρομαντισμου αφημενο καπου.

@ Ζεύκας: το μονο που ευχομαι ειναι να το κανεις και εσυ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ρε φιλε.

@ Lilith_tzw: ευχαριστω και στα δικα σας.

@ dodos 900: αυτο ειναι το νοημα. να ξερεις ποτε θα βρυχαται και ποτε θα "νιαουριζει".

@ filippos650: ανταποδιδω.

@ makis206:

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    παλιοκαγκουρα....

να εισαι καλα ρε σταυρο, κ συ κ η μπουμπου

Dark Fairy Το avatar του/της angel-m
    Γιατί δεν έβαλες καμιά φωνή ρε μπούρδα.....

Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF