Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 27

Θέμα: Συμβουλές για 16χρονο

Νέο μέλος

Συμβουλές για 16χρονο

Γεια σας παιδια,

Ειμαι 15 χρονων και αρχησει να μαζευω λευτα για να παρω μηχανακι. Ξερω οτι το θελω παρα παρα πολυ και κατα καποιον τροπο μου χρειαζετε γτ το σπιτι μου ειναι μακρια απο το σχολειο και στο τελος θα μεινω απο απουσιες αλλα απ την αλλη γινονται πολλα ατυχηματα με μηχανακια δυστηχως. Αν και πιστευω οτι θα ειμαι πιο προσεκτικος απο τους αλλους αυτο δεν προκειτε να γινει γτ ολοι το ιδιο πιστευουν πανω-κατω. Θα ηθελα να μου πειτε αν συμφωνειτε στο να παρω μηχανη, να μου πειτε δικες σας ιστοριες και πιο 50αρι θα μου προτεινατε να παρω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    να πας σε σχολειο κοντα στο σπιτι σου..........

Νέο μέλος
    Φιλε μου, οι γονεις μου ειναι χορισμενοι και καθε δυο βδομαδες αλλαζω σπιτι για να μπορω να τους βλεπω και τους δυο, για αυτον τον λογο αποφασισαν να με πανε στο σχολειο που ειναι στην μεση.

Παλαιό μέλος
    Αν πάρεις ένα μηχανάκι να πάρεις κάποιο αξιόπιστο. Να μην αναλωθείς σε καγκουριές και βελτιώσεις, εξατμίσεις, φλασάκια, πειράγματα κλπ.... Να είναι μεν σχετικά εμφανίσημο και να το γουστάρεις. Να μη καίει πολύ. Να κάνεις τη δουλίτσα σου. Να πάρεις καλούτσικο κρανάκι και να το φοράς. Αυτά για αρχή και μετά που θα αποκτήσεις λίγη εμπειρία βλέπεις....

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Έχεις σκεφτει τη λύση του ποδηλάτου?
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    στην ηλικια που εισαι οι γονεις εχουν υποχρεωση να σου λυνουν προβληματα κι οχι να σου δημιουργουν
    αν οντως υπαρχει τοσο μεγαλο θεμα αποστασης πρεπει να αναλαβουν τη μετακινηση σου
    αν ψαχνεις δικαιολογια για να παρεις μηχανακι ξεχασε το μεχρι να γινεις ενας 16αρης με διπλωμα

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Not sure if trolling.
    Life begins at 45°.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Αν πάρεις ένα μηχανάκι να πάρεις κάποιο αξιόπιστο. Να μην αναλωθείς σε καγκουριές και βελτιώσεις, εξατμίσεις, φλασάκια, πειράγματα κλπ.... Να είναι μεν σχετικά εμφανίσημο και να το γουστάρεις. Να μη καίει πολύ. Να κάνεις τη δουλίτσα σου. Να πάρεις καλούτσικο κρανάκι και να το φοράς. Αυτά για αρχή και μετά που θα αποκτήσεις λίγη εμπειρία βλέπεις....
    Ευχαριστω για την συμβουλη

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Σωστος
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Νέο μέλος
    Εκανα 5 χρονια ποδηλασια(ετρεχα αγωνες και τετοια) και εχω ενα πολυ καλο ποδηλατο αλλα το εχω βαρεθει παρα πολυ και σκευτομαι να το πουλησω μονο και μονο για να παρω του χρονου μηχανακι.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Δεν ξέρω αμα τρολάρεις ,αλλα δε θα σου πω ψέματα..και εγω στην ηλικία σου χωρίς δίπλωμα οδηγούσα λόγο εφηβικής μαλακίας..
    το ρίσκο το ήξερα και τοτε που υπήρχε..και είχα και συμμαθητές που είχαν φάει και δικαστήριο λόγο οδήγησης χωρίς δίπλωμα..
    τοτε ας πούμε πριν 10 χρόνια ηταν ελαστικός ο νόμος και την γλίτωνες με τον κλασσικό τρόπο το δικαστήριο ήταν μετα
    απο ενα χρονο και βάλε οποτε προλάβαινες και εβγαζες το δίπλωμα μέχρι τοτε..τώρα όμως ο νόμος άλλαξε..
    και πραγματικά θα χτυπάς το κεφάλι σου αν σε πιάσουν...
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος
    [QUOTE=Billymuse;2583694]Έχεις σκεφτει τη λύση του ποδηλάτου?[/QUOTE]

Σωστός!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    στην ηλικια που εισαι οι γονεις εχουν υποχρεωση να σου λυνουν προβληματα κι οχι να σου δημιουργουν
    αν οντως υπαρχει τοσο μεγαλο θεμα αποστασης πρεπει να αναλαβουν τη μετακινηση σου
    αν ψαχνεις δικαιολογια για να παρεις μηχανακι ξεχασε το μεχρι να γινεις ενας 16αρης με διπλωμα
    Το εχουν αναλαβει αλλα ειναι παρα πολυ δυσκολο για μενα να πρεπει να παω στο αλλο μου σπιτι για δυο βδομαδες και να μην ξεχασω κατι(πχ ενα βιβλιο) πρεπει να πω στον πατερα μου να φυγει απ την δουλεια για να με παει να το παρω.

Νέο μέλος
    Δεν ξέρω αμα τρολάρεις ,αλλα δε θα σου πω ψέματα..και εγω στην ηλικία σου χωρίς δίπλωμα οδηγούσα λόγο εφηβικής μαλακίας..
    το ρίσκο το ήξερα και τοτε που υπήρχε..και είχα και συμμαθητές που είχαν φάει και δικαστήριο λόγο οδήγησης χωρίς δίπλωμα..
    τοτε ας πούμε πριν 10 χρόνια ηταν ελαστικός ο νόμος και την γλίτωνες με τον κλασσικό τρόπο το δικαστήριο ήταν μετα
    απο ενα χρονο και βάλε οποτε προλάβαινες και εβγαζες το δίπλωμα μέχρι τοτε..τώρα όμως ο νόμος άλλαξε..
    και πραγματικά θα χτυπάς το κεφάλι σου αν σε πιάσουν...
    Δεν τρολαρω, ευχαριστω φιλε μου για την συμβουλη.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Εχεις καποιο συγκεκριμενο μηχανακι να μου προτεινεις

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συμβουλές για βόλτες
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2014, 15:48
  2. Συμβουλές για ασφαλή χλμ.
    από Alexander στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2006, 20:12
  3. Απαντήσεις: 8