τα πε και ο man ο Stefan link
τα πε και ο man ο Stefan link
Είναι εδώ και λίγους μήνες ψιλογνωστό πως οι Αυστριακοί έχουν πάρει aprilia rsv4 & tuono v4 και τα αναλύουν προκειμένου να τα αντιγράψουν.
cosgiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
συλλεκτικό ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
εμενα παλι το rc8 και μου αρεσει οπτικα και το βρισκω πολυ ανετο για βολτες (τουλαχιστον στατικα αυτο δειχνει, ανετες γωνιες και ρυθμιζομενη εργονομια).
Αλλα το χρημα δεν ειναι πια εκει, οποτε καλως σκεπτεται ο στεφαν να αλλαξει ροτα. Εδω η yamaha δηλωσε οτι δεν δοκιμασαν το νεο r1 στο δρομο καν...
Ωραιο και διαφορετικο μηχανακι.
Οταν το ειχα δει απο κοντα, ηταν σαν εργο τεχνης. Μαλλον η τιμη του και η ταση της αγορας δε το βοηθησε.
Cosgili, απο περιεργεια και μονο, οντως ειναι ανετο και φιλικο οταν οδηγειται στο δρομο? Για πιστα δε ρωταω, ειμαι σιγουρος.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Από θέση οδήγησης είναι αρκετά άνετο, σε επίπεδα κ5 φαντάσου, δηλαδή αρκετά απλωμένο. Είναι όμως ιδιαίτερα σκληρό (το νεφρό βαράει εγκέφαλο σε ανωμαλίες του δρόμου), και με πολύ σκορτσάρισμα κάτω από τις 4000 στροφές. Επίσης η ζέστη από τον κινητήρα και την εξάτμιση είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, σε σημείο να έχω βγάλει φουσκάλες στη δεξιά γάμπα, φορώντας μακρύ παντελόνι. Το μηχανάκι είναι μόνο για ανοιχτό δρόμο και παρότι εργονομικά είναι φιλικό εντός αστικού ιστού, ο κινητήρας του δεν σε βοηθά καθόλου.
Επίσης πίνει τον ΠΑΤΟ του...οπότε μόνο αν έχεις κουμπάρο τον βενζινά...![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Δε το σκεφτομαι για ss πια. Ειχα περασει τη φαση με το R6, σχολεια, πιστα, μετακινηση και το ειχα πληρωσει πολυ ακριβα, με το που επεσα ειδα λιγο διαφορετικα το μοτοσυκλετισμο. Και αν η παρεα σου δεν εχει το ιδιο χομπυ δε θελει και πολυ να απομακρυνθεις.
Παντως να το χαιρεσαι γιατι ειναι πανεμορφο.