Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: Επειδη δεν προλαβα το θρεντ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus

Επειδη δεν προλαβα το θρεντ...

Στο θεμα που μολις κλειδωθηκε..

Θα το γενικευσω αν και εκεινη την ωρα που εγραφα εκανα παραθεση...

Δεν εχετε βαρεθει ορισμενοι σε καθε μα καθε ευκαιρια να τσιγκλατε τους λοιπους....

Αστυνομικος δεν ειμαι, ουτε ασφαλιτης, ουτε εχω σχεση με τα σωματα γενικα.. Και διαφωνω αρκετες φορες και με τα γραφωμενα τους αλλα και με την εν γενει συμπεριφορα τους...

Αλλα βρηκαμε τωρα και αρχιζουμε με το παραμικρο, ο τσεος, ο μπαλουρδος, ο μ@λ@κας ο μπατσος, τα στρουμφ και παει λεγοντας... Εχεις να πεις κατι για το θεμα, εχει καλως, αλλιως αστο να παει στο διαολο το ριμαδι... στην καθημερινοτητα μας κανουμε γαργαρα οτι αποφασισουν αλλοι σχεδον καθε μερα..εδω μεσα ομως, πρωτοι να σηκωσουμε το γαντι...

Α και δικηγορος δεν ειμαι επισης... ουτε βγαινω να υπερασπιστω κανεναν... Δεν ξερω και κανεναν αλλωστε προσωπικα εδω μεσα...

Αλλα σοβαρα τωρα... Βαρεθηκα να βλεπω θεματα να κλειδωνουν γιατι αποφασισε καποιος να να τα χωσει στον αλλον /με τα δικια του ισως/ που θα σηκωσει το γαντι και λογικο ειναι γιατι οπου σταθει και οπου βρεθει τον κραζουν κτλ κτλ...

Sniper στειλτο στο γερο διαολο αν θες...
    Quod me nutrit... me destruit.....

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Μαζι σου..........
    Και δεν προλαβα να γραψω στο προηγούμενο.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2015-05-11 17.36.24.jpg 
Προβολές:	303 
Μέγεθος:	21,1 KB 
ID:	335540

Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Ο Sniper σημερα εκανε χατ τρικ στα κλειδωματα αν το προσεξατε. ΠΓΔΜ, Συνταγες για καλοπεραση, Μπαφοι. 3 στα 3!!!

Ενα μπραβο λοιπον!

Αντε γιατι πολυ αερα πηρατε αλητες μηχανοτρολοβιοι!!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    ......Αστυνομικος δεν ειμαι, ουτε ασφαλιτης,

......Α και δικηγορος δεν ειμαι επισης... ουτε βγαινω να υπερασπιστω κανεναν...
    Και τι εισαι ρε παιδάκιμ?

Δεν ξερω και κανεναν αλλωστε προσωπικα εδω μεσα...
    Α μπα? Ετσι ξηγιέσαι?
    Τον επόμενο καφέ θα τον εΠληρώσεις απο την τσεπησ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Και τι εισαι ρε παιδάκιμ?

Α μπα? Ετσι ξηγιέσαι?
    Τον επόμενο καφέ θα τον εΠληρώσεις απο την τσεπησ
    Εσυ εχεις μια μια ευκαιρια να παρεις την φαμιλια και να κανεις μια βολτα στην Σικελια τωρα που ειμαι ακομη εδω...

Θα χορτασει το ματι σου σκουτερ, θα νιωθεις και μεσα στο κλιμα...
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Μπορεί να είμαι λάθος αλλά μπορεί να συμβαίνει και το αντίστροφο. Επίσης καλός και απαντιούνται έστω και εμπρηστικά post δε τρέχει κάστανο στην τελική ας τα τρώει η μαρμάγκα από τη στιγμή που κάποιος νιώθει πως θέλει να απαντήσει. Αν όχι θα γίνετε ο κάθε χώρος σα το "no politica" του γαύρου...

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος αυτό έγραφα στο προηγούμενο Θέμα σαν απάντηση στον shooter. Αν κρίνεται πως πρέπει να φύγει το post μου δεν έχω κανένα θέμα να φύγει και δε χρειάζεται και να μου το αιτιολογήσει κανένας μοντεράτορας όλα ok

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Δεν το άρχισα εγώ.
    Δεν μπορούν κάποιοι να ακούσουν αντίθετες απόψεις και αρχίζουν την κόντρα για να μην ακούσουν τίποτε.
    Καλή φάση
    Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται.
    Χωρίς διάθεση για αντιπαράθεση να σου πως πως καμιά φορά δεν έχει σημασία τόσο το τι λες αλλά το πως το παραθέτεις. Ξεκινάς με ένα post που είναι επιθετικό από την αρχή ενώ ξέρεις πως θα προκαλέσει, δε ξέρω γιατί το κάνεις μπορεί και εν αγνοία σου, δε θα κάνουμε ψυχοκοινωνικές αναλύσεις εδώ.
    Να σου πω επίσης πως και εμένα με χάλασε πολύ προχθές το ότι είχε κλείσει το Σύνταγμα για πανηγυράκι με αυτό το θέμα η δε εικόνα που αποκόμισα αργά το βράδυ περνώντας τυχαία από την περιοχή ήταν ακόμα χειρότερη. Αυτό όμως δε μπορεί να είναι κριτήριο για ένα τόσο ασήμαντο σχετικά αλλά τόσο ευρύ θέμα της κοινωνίας.
    Σε προσωπικό επίπεδο νομίζω η λογική λέει να αποποινικοποιηθεί η χρήση κάνναβης γιατί α) αυτός που είναι να την πιει θα την πιει β) θα πίνει ο κόσμος μόνο φούντα και όχι ότι εμποτισμένη μ@λ@κία του δώσουν που μπορεί να είναι τίγκα σε αμμωνία και ψυχοτρόπα. γ) Μπορεί να στηθεί μια υγιής οικονομία γύρο από όλο αυτό πολύ πέρα από την κάνναβη για χρήση ( ένα τεράστιο μέρος της ελληνικής οικονομίας μέχρι το 1920 στηριζόταν στη βιομηχανία κλωστικής, για ξυλεία κάνναβη). δ) θα περιοριστεί το αλκοόλ ε) δε θα κονομάει παράνομα το κάθε @δάκι που πουλάει όσο θέλει ότι μαλ@κια θέλει και άλλα πολλά φυσικά.
    Τα αρνητικά μπορούμε να τα κουβεντιάσουμε. Για εμένα το πλέον αρνητικό είναι ότι θα γίνει μια πολύ μεγάλη εμπορευματοποίηση του πράγματος, θα υιοθετηθεί μια δήθεν εναλλακτική υποκουλτούρα σε μεγαλύτερο βαθμό (μπλουζάκια, τριφτάκια, χαρτάκια κλπ) που θα με ενοχλούν αισθητικά.

υγ: Για να σε προλάβω δεν είμαι και δεν ήμουν ποτέ καπνιστής ούτε καν βιομηχανικού τσιγάρου.

Παλαιό μέλος
    Στο θεμα που μολις κλειδωθηκε..

Θα το γενικευσω αν και εκεινη την ωρα που εγραφα εκανα παραθεση...

Δεν εχετε βαρεθει ορισμενοι σε καθε μα καθε ευκαιρια να τσιγκλατε τους λοιπους....

Αστυνομικος δεν ειμαι, ουτε ασφαλιτης, ουτε εχω σχεση με τα σωματα γενικα.. Και διαφωνω αρκετες φορες και με τα γραφωμενα τους αλλα και με την εν γενει συμπεριφορα τους...

Αλλα βρηκαμε τωρα και αρχιζουμε με το παραμικρο, ο τσεος, ο μπαλουρδος, ο μ@λ@κας ο μπατσος, τα στρουμφ και παει λεγοντας... Εχεις να πεις κατι για το θεμα, εχει καλως, αλλιως αστο να παει στο διαολο το ριμαδι... στην καθημερινοτητα μας κανουμε γαργαρα οτι αποφασισουν αλλοι σχεδον καθε μερα..εδω μεσα ομως, πρωτοι να σηκωσουμε το γαντι...

Α και δικηγορος δεν ειμαι επισης... ουτε βγαινω να υπερασπιστω κανεναν... Δεν ξερω και κανεναν αλλωστε προσωπικα εδω μεσα...

Αλλα σοβαρα τωρα... Βαρεθηκα να βλεπω θεματα να κλειδωνουν γιατι αποφασισε καποιος να να τα χωσει στον αλλον /με τα δικια του ισως/ που θα σηκωσει το γαντι και λογικο ειναι γιατι οπου σταθει και οπου βρεθει τον κραζουν κτλ κτλ...

Sniper στειλτο στο γερο διαολο αν θες...
    Ταγματασφαλίτης... τέλος...

Παλαιό μέλος
    Θα συμφωνησω με τον (Mostra)damoS και θα το παω και λιγο παραπερα.

Κανουμε το παν για να καταντησουμε ενα μοτοσυκλετιστικο φορουμ ,καφενε.

Τη μια μας φταει ο ενας και την αλλη ο αλλος.Τη μια την πεφτουμε στον ενα την αλλη στον αλλον.Μας φταιει η διευθυνση γιατι στελνει στο διαολο θεματα.Και εμενα μου φταιει αλλα για τον αντιθετο λογο.Αντι να τα στειλει απο την αρχη καθεται και περιμενει.Τι περιμενει .....δεν ξερει που θα παει το θεμα απο την αρχη?Εδω το ξερω εγω, που ειμαι εδω μονο κανα δυο χρονακια.

Αντι να κανουμε σχεδια για ταξιδια,αντι να βρουμε τροπους να ερθουμε πιο κοντα η να κανουμε κατι που να αξιζει τον κοπο,καθομαστε και απανταμε σε συμφορουμητες οι οποιοι μπηκανε εδω μεσα ,μονο και μονο γιατι δεν τους "παιζει" κανεις αλλος.Αν μπει δε και καμμια ναζιαρα (πιθανοτατα με την τριχα καγκελο στο ποδι),καθεσται και μαλακιζεστε σαν σχολιαροπαιδα.

Κυριοι δεν ειναι αυτη εικονα μοτοσυκλετιστικου φορουμ.Το τελευταιο διαστημα μπαινω με κρυα καρδια.Ας αναρωτηθουμε:αυτο ειναι το moto.gr που θελουμε?Αν οχι ας αναλαβει ο καθενας μας τις ευθυνες του και την επομενη φορα που θα πιασει στα χερια του αυτο το μαμημενο πληκτρολογιο ας κανει τον κοπο να σκεφτει πριν αρχισει να γραφει.

Υ.Γ.Οσοι με ξερουν ,ξερουνε οτι δεν θελω να προσβαλω κανεναν, ουτε μου αρεσουνε οι αντιπαραθεσεις,αλλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται.

Τελειωνετε με τις μαλακιες....................

Banned
    Μπορεί να το ξεκίνησα απότομα η λάθος.
    Αλλά ενώ υπήρχε διάλογος.
    Βγήκε ο εν λόγω και έκανε λόγο για μπαλουρδους, για νέους και παλιούς.
    Τελικά τόση βλακεια είχα να δω απ όταν ήμουν φαντάρος.
    Οι παλιοί να φάνε πρώτοι, οι παλιοί να πάρουν έξοδο κλπ.
    Ουρές σε αυτούς και τούς αξιωματικούς ήταν οι γλείφτες, οι Ρουφ, που λέγαμε τότε.
    Και ο λόγος του καθένα είχε βαρύτητα ανάλογα την θέση τού.
    Δεν με νοιάζει ποιος ξέρει ποιόν από κοντά και ποίος όχι.
    Ποίος έχει κονέ με το moderation team.
    Αλλά αναφέρθηκε προσωπικά σε εμένα.
    Και κάπου στους κανόνες λέει για προσωπική κλπ κλπ / ξέρω έχω φάει και κάρτα και μπαν για τον ίδιο λόγο.
    Έπειτα συνεχίστηκε η πλάκα με το τι κάνω πώς το κάνω κλπ.
    Πράγμα που δεν αφορά τον συγκεκριμένο ούτε κανέναν άλλο.
    Οποτε θέλω να γράψω θα γράψω,και όσο θέλω όταν έχω χρόνο και όρεξη.
    Σε άλλα θέματα ( τεχνικά ή αγώνες / GP ) συγκεκριμένα δεν μού έγινε ποτέ υπόδειξη / επίθεση.
    Στην τελική ούτε που με νοιάζει αν κλείδωσε το θέμα, το πρώτο δεν ήταν ούτε το τελευταίο που κλειδωνεται.

Παίδες χαλαρωστε.
    Κοιτάξτε να περνάτε καλά στο moto.gr αλλά,κυρίως, και εκτός αυτού.
    Μην αμολατε συνέχεια το ζωνάρι για καβγά εδώ μέσα γιατί δεν βγαίνει πουθενά.
    Το συγκεκριμένο θρεντ δεν έχει κανένα νόημα.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2005, 10:28
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2005, 18:43
  3. Δεν σας το είπα ότι θα ζηλέψουν?!?!?!??? ΝΑΤΑ!!!!!!
    από stako στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2005, 23:34
  4. Δεν Πεταγομαστε Το Σ/κ Να Δουμε Τον Julius...
    από Μικρή Λουλού στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2004, 12:49
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 15:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ