Επειδη οι γνωμες διίστανται... Μπορεις να βαλεις Akrapovic Megaphone GP χωρις power commander ΧΩΡΙΣ να χασεις πουθενα?
Επειδη οι γνωμες διίστανται... Μπορεις να βαλεις Akrapovic Megaphone GP χωρις power commander ΧΩΡΙΣ να χασεις πουθενα?
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Το ότι δεν έχεις χάσει πως το ξέρεις ; Έχεις κάνει δύναμομέτρηση ;
ρωτησα την αντιπροσωπια στην ελλαδα κ μου ειπε οτι το megaphone ειναι αποκλειστηκα για πιστα. δεν κανει γις καθημερινη χρηση... οποτε μαλλον... θα ψαχτω ηια υαλοβαμβακα
Τι θα πει αποκλειστηκα για πίστα ; Ερχεται με σιγαστηρα αν εννοείς αυτό !
δεν ειναι μαν οτι κατι ξερω,απλα σου λεω τι βλεπω στο δρομο πως πριν με μαμα εξατμιση και μετα την αλλαγη.
επειδη παλια ημουν σαν και εσενα δυναμομετρησεις κτλ.
θα σου 0πω κατι τα περισοτερα δυναμομετρα εχουν αποκλιση συν οτι αυτοι που τα δουλευουν δεν ξερουν να σεταρουν.
να αλλαζα απο την αρχη ενα ολοκληρωμενο συστημα εξατμισης φιλτρα και τα συναφη,τωρα να το παω δυναμομετρο που εχω αλλαξει ενα τελικο,οχι δεν το παω,συν τα ποιο πανω που σου ειπα.
απο εκει και περα ο καθενας κανει οτι θελει.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Το καλύτερο ήχο στο χόρνετ, πιστεύω τον βγάζει η leovince Gp style, και του πάει κι όλας.
http://www.youtube.com/watch?v=e36qPa1umBM ακου εδώ και μία ολόσωμη να πάθεις πλάκα (και που να την ακούσεις live :O )
Εννοείται μόνο με το τελικό δεν θα ακούγεται έτσι..