Σας ερωτώ κύριοι και κυρίες είναι δυνατόν τετρακοσαρι 20ετιας σχεδόν να δηλώνει 100 άλογα? ?
Υ.Γ δεν θα το πίστευα ούτε μια στο τρισεκατομμύριο αλλά όπου και αν ρώτησα μου είπαν πως τόσα είναι![]()
Σας ερωτώ κύριοι και κυρίες είναι δυνατόν τετρακοσαρι 20ετιας σχεδόν να δηλώνει 100 άλογα? ?
Υ.Γ δεν θα το πίστευα ούτε μια στο τρισεκατομμύριο αλλά όπου και αν ρώτησα μου είπαν πως τόσα είναι![]()
Εάν είναι σκούτερ, γιατί όχι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Πόσα δηλωνει, πόσα έχει...
Πουλάει ο Pipe το φοράκι ;![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
κάτσε να δεις τι μου θυμίζει
https://www.youtube.com/watch?v=MuYeLHJZOkE
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Θα σας εξηγήσω τα πράγματα ως έχουν. .:Γύρισα για καλοκαίρι στο χωριό μ και καθώς ήμουν σταματημένος σε ένα πρατήριο shell βλέπω να στήνονται δύο μηχανές ένα rr street και ένα Z750 ..το Ζ για λίγο γλύτωσε να πιει το τσάι. ...Ρώτησα στο χωριό και έμαθα πως το rr φοράει πιστόνια-μπιέλες (και ποιος ξέρει τι άλλο για να πηγαίνει σαν δαιμονισμένο ) ..
100 Αλογατα δηλώνει ο 20χρονος τυπάς και το σηκώνει λαμπάδα με κάθε ξερογκαζια![]()
τι μοντελο ειναι το rr street??
το Ζ750 δηλωνεται σαν 105 αλογα...στροφαλο ομως...που σημαινει οτι ειναι καμια 90αρια στον τροχο...
αρα αφου περασε μπροστα, σημαινει οτι το αλλο δεν ειναι 100 με τιποτα...
για ποσο ανοιξαν? 100 μετρα? 200? 400? εχει μεγαλη σημασια...
Το rr είναι 96 -98 ενώ το Ζ 05
Το Z φάνηκε πως ξεκίνησε λίγο νωρίτερα απ το rr κάνοντας και καλύτερη εκκίνηση σε σχέση με τον τυπά του rr που ξεκίνησε με σούζα μετά έκλεισε γκάζι έπεσε και πάλι στην γη και μετα ξεχειλωσε το γκάζι αφηνωντας το λάστιχο κάτω. ..
Τρέξανε περίπου 500 μέτρα το rr ακολουθούσε κολλημένο στην ουρά του Z
Ρε συ μπας και το rr ηταν κανα φτιαγμενο σκουτερ ?
Δεν εξηγειται αλλιως
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
????