Ψάχνω κάτι δυνατό για να έχω wi-fi και στον από κάτω όροφο.
Παίζει κάτι από τα γνωστά;
Υπάρχει δυνατότητα και για εγκατάσταση εξωτερικής κεραίας σχάρας.
Ψάχνω κάτι δυνατό για να έχω wi-fi και στον από κάτω όροφο.
Παίζει κάτι από τα γνωστά;
Υπάρχει δυνατότητα και για εγκατάσταση εξωτερικής κεραίας σχάρας.
ξέρω απο αυτά αλλα η ερωτηση-σεις που κάνεις δέν της πιάνω εξήγησε τι ακριβός θέλεις να κάνεις
vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R
Το modem/router είναι στον 2ο όροφο.
Έχω όμως κι ένα laptop στον 1ο και ψάχνω για κάτι δυνατό για να έχω καλό σήμα και εκεί.
Γίνεται;
στο 2ο ειναι το ρουτερ στον 1ο το λάπτοπ και έτσι θα πιάνεις άνετα αν είναι απο κάτω πχ.
Αλλά άν θές επιπλέων σήμα μπορείς να πάρεις ρούτερ μεγαλύτερης εμβέλειας.
Θα μπορούσες να πάρεις και ένα αντάπτορα wifi οχι τους φτινούς να έχει δικιά του κεραία και να τον βάλεις σε μιά προέκταση usb καλωδίου για να έχει μια ελευθερία κίνησης..να ξέρεις μια μικρή μετακίνηση του ρούτερ η του λάπτοπ μπορεί να δείς μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα οπότε παίξε λίγο,δοκίμασε σε διάφορα σειμεία μέσα στο σπίτι με το λάπτοπ.
vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R
Το router δεν θέλω να το πειράξω.
Ψάχνω για κάτι που θα ενισχύει από πολύ έως πάρα πολύ το σήμα του.
Μια μαλακιούλα που πήρα από το Πλαίσιο πάντως (με δική του κεραία) δεν έκανε τίποτα. Το περίεργο είναι πως ενώ οι γραμμές του wifi είναι γεμάτες είναι τρομακτικά αργό. Συνήθως δεν κατεβάζει καν την σελίδα που θέλω.
τράβα ένα καλώδι από τον 1ο στο 2ο και βάλε ένα δεύτερο ρούτερ να πηγαίνει στο πρώτο !!! αυτό θα πάρει .ip από το dns pool του αρχικού κι εσύ θα μπεις στο 2ο να φτιάξεις ένα δεύτερο wifi με δικό του SSID !
Respect mah authoritah!!!!
TP link , άκυρο , βάλε ένα Thompson απ αυτά που έδιναν οι εταιρείες όλα τα χρόνια με τις συνδέσεις .
Respect mah authoritah!!!!