Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: Crypton, Innova ή Modenas

Νέο μέλος

Crypton, Innova ή Modenas

γεια σε ολους. διαβαζα επι ωρες το παρα πολυ ενδιαφερον forum σας κ δεν εντεξα στον πειρασμο κ μολις εκανα λογαριασμο για να μπορεσω να εκφρασω κ εγω την γνωμη μ κ τις απορειες μου.. καταρχην σας ευχαριστω για ολες τις χρησιμες πληροφοριες σας. προς τον παρον εχω 1 modenas kriss 115. το παλιο χωρις δισκοφρενο.δεν εχω κανενα παραπονο. θα ηθελα ομως να αγορασω κτ νεο κ οπωσδηποτε οσο αξιοπηστο οσο το modenaki μου. ειμαι αναμεσα σε 3... 1) crypton x135.. 2)innova i.. 3) modenas kriss 125 efi..... θα εκτιμουσα παρα πολυ την βοηθεια σας κ ζητω συγνωμη αν ξεφυγα καπως απο το θεμα. δικαιολογιστε με ειμαι καινουριος..

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ironcross Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα μαγκες..ειμαι κατοχος ενος crypton x t135i του 2013 και σημερα πηγα για το μεγαλο του σερβις στα 6.000 χλμ!Το εκανα σε ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο της yamaha!
    Εβαλα και μονο σταντ και η τελικη του τιμη εφτασε τα 120 ευρω!Η τιμη του για μεγαλο σερβις και πλαινο σταντ ειναι καλη?
    Και κατι ακομα..ο μαστορας με ειπε για μια μετατροπη στον κινητηρα η οποια γινεται απο την αντιπροσωπεια της yamaha και αξιζει το κοπο!επισης την καλυπτει η εγγυηση και το κοστος της ειναι
    γυρο στα 270ευρω!Με λιγα λογια αλλο μηχανακι!Εχετε ακουσει τιποτα για την μετατροπη αυτη??

Υ.Γ ειμαι φουλ μαμακιας αλλα το προτεινε ο μαστορας για αυτο ρωταω..! ευχαριστω
    αα!! κ θα ηθελα να ρωτησω σε ποια ακριβως μετατροπη αναφερεται ο παραπανω φιλος???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από infernoss2 Προβολή μηνύματος
    αα!! κ θα ηθελα να ρωτησω σε ποια ακριβως μετατροπη αναφερεται ο παραπανω φιλος???
    genuine yamaha kit 150cc
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    γεια σε ολους. διαβαζα επι ωρες το παρα πολυ ενδιαφερον forum σας κ δεν εντεξα στον πειρασμο κ μολις εκανα λογαριασμο για να μπορεσω να εκφρασω κ εγω την γνωμη μ κ τις απορειες μου.. καταρχην σας ευχαριστω για ολες τις χρησιμες πληροφοριες σας. προς τον παρον εχω 1 modenas kriss 115. το παλιο χωρις δισκοφρενο.δεν εχω κανενα παραπονο. θα ηθελα ομως να αγορασω κτ νεο κ οπωσδηποτε οσο αξιοπηστο οσο το modenaki μου. ειμαι αναμεσα σε 3... 1) crypton x135.. 2)innova i.. 3) modenas kriss 125 efi..... θα εκτιμουσα παρα πολυ την βοηθεια σας κ ζητω συγνωμη αν ξεφυγα καπως απο το θεμα. δικαιολογιστε με ειμαι καινουριος..
    Μετά την παρακάτω απάντησή σου, τι ακριβώς θέλεις να μάθεις παραπάνω κάνοντας την παραπάνω ερώτηση

Απλά να 'χαμε να λέγαμε;;;;;

καλησπερα σε ολη την παρεα. νικο θα ηθελα να σου πω κ γω την γνωμη μου. αν ημουν στην θεση σου θα εμενα αναμεσα στο wave κ στο kriss. προσ το παρον εχω το παλιο kriss 115.εχει κανει σχεδον 85.000 κ μηχανικα ειναι αψογο. δηλ τπτ παραπανω απο λαδακι κανα μπουζι καθε 5000 χλμ κ τα φρενα του επισης. οσο αφορα την καταναλωση υπο πολυ καλες συνθηκες εκανα κατι παραπανω απο 150 χλμ με 1 ρεζερβουαρ που το γεμισα με 5.50 ευρο. ο κυκλος μου ιταν μεικτος κ δεν το πηγαινα πανω απο 70χλμ την ωρα. φυσικα αν το ανοιγεις κ αν εχεις κ αλλο ατομο επανω καιει περισσοτερο. λεγοντας σου αυτα θελω να καταλειξω πως με κλειστα τα ματια το efi θα επερνα. θα ηθελα να σου πω ομως κ 2 λογια για τις αλλες 2 σου επιλογες. το innova σαφως κ καιει λιγοτερο διοτι ειναι καπως πιο αργοστροφο. απο πλαστικα μια χαρα αλλα μετα τα 25.000 χλμ ισως εχει καποιο μηχανικο θεμα. οσο για το wave εχει την πιο χαμηλη καταναλωση κ απο τα 2. ειναι αριστο μηχανικα απλως ειναι κ λιγοτερα τα κυβικα του. μια πολη σημαντικη συμβουλη που θα σου εδεινα ειναι να πας μονο σε καινουριο. ελπιζω να σε βοηθησα..

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Μετά την παρακάτω απάντησή σου, τι ακριβώς θέλεις να μάθεις παραπάνω κάνοντας την παραπάνω ερώτηση

Απλά να 'χαμε να λέγαμε;;;;;
    φιλε μου χαρη με αυτα που εγραψα εκφραζω την γνωμη μου. επειδη ομως δεν θελω να βασιζομαι μονο σε 1 γνωμη θελω παρα πολυ να μαθω κ τις αποψεις καποιων κατοχων αυτων των παπιων... οφειλω να πω ομως πως εισαι παρατηριτηκος..

Banned
    Ίσως σπάνιο
    Αλλά αποφυγε το ινοβα

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    φιλε μου χαρη με αυτα που εγραψα εκφραζω την γνωμη μου. επειδη ομως δεν θελω να βασιζομαι μονο σε 1 γνωμη θελω παρα πολυ να μαθω κ τις αποψεις καποιων κατοχων αυτων των παπιων... οφειλω να πω ομως πως εισαι παρατηριτηκος..
    ok, ή Crypton ή Modenas, ό,τι βρεις με καλύτερη σχέση τιμής κατάστασης αν πας για μεταχειρισμένο ή ό,τι αντέχεις απο πλευράς budget.

Αν και θεωρώ το crypton λιγάκι υπερτιμημένο....

Νέο μέλος
    Τι εχει το Innova;

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki AG Address vs Honda ANF 125 Innova vs Yamaha Crypton R 115 vs Modenas Kristar
    από sNaKeGT στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2012, 01:18
  2. suzuki address,honda innova,modenas kriss η crypton r???
    από Fotis12 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2010, 09:56
  3. Modenas VS Innova VS CryptonR
    από Saitek στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2006, 08:35
  4. Apo Innova Se Modenas Kristar 125???
    από BillCRX στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2006, 18:09
  5. INNOVA or CRYPTON
    από jiko_21 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ