Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 25

Θέμα: Επισκευή κλειδαριάς?

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Επισκευή κλειδαριάς?

Ξέρει κανείς κάποιον επαγγελματία κλειδαρά στην περιοχή Αθηνών-Πειραιώς που να μπορεί να επισκευάσει ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά αυτοκινήτου?

Η κλειδαριά μια ανοίγει, μία δεν ανοίγει, μαγκώνει κλπ μετά από διάρρηξη του αυτοκινήτου. Για 3-4 CD και μια ομπρέλλα θα πρέπει να αλλάξω όλο το σετ κλειδαριών του αυτοκινήτου ρπμ (370?+ΦΠΑ) ....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Re: Επισκευή κλειδαριάς?

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ξέρει κανείς κάποιον επαγγελματία κλειδαρά στην περιοχή Αθηνών-Πειραιώς που να μπορεί να επισκευάσει ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά αυτοκινήτου?

Η κλειδαριά μια ανοίγει, μία δεν ανοίγει, μαγκώνει κλπ μετά από διάρρηξη του αυτοκινήτου. Για 3-4 CD και μια ομπρέλλα θα πρέπει να αλλάξω όλο το σετ κλειδαριών του αυτοκινήτου ρπμ (370?+ΦΠΑ) ....
    Βύρωνα πριν πας σε κλειδαρά, τσέκαρε μήπως μαγκώνει λόγω μετακίνησης της κλειδαριας απο την διαρρηξη.
    Ισως να θέλει απλά μια μικρή ρύθμιση και να την γλυτώσεις φτηνά!
    Το ίδιο έπαθα οταν άλλαξα πόρτα οπότε έχεις καλές πιθανότητες.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios

Σα δεύτερη λύση ...... δες μοίπως και γίνεται να αλλάξεις κλειδαριές μεταξύ τους ........ οδηγού - συνοδηγού ......

Παρε τον Αλεξη [κλειδαρας σενιος] να ρωτησεις, εργ. 2106840000, οικια, 2106890888.
    ...επισης, ορισμενες ασφαλιστικες στο πακετο κλοπης δινουν και ζημιες κλεπτου η' κλειδαριες μετα απο παραβιαση, κοιτα μηπως και...
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

Re: Re: Επισκευή κλειδαριάς?

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Σα δεύτερη λύση ...... δες μοίπως και γίνεται να αλλάξεις κλειδαριές μεταξύ τους ........ οδηγού - συνοδηγού ......
    Δεν έχει ρε Κώστα συνοδηγού. Μόνο απ΄την μεριά του οδηγού έχει κλειδαριά, και πρέπει να αλλαχτεί αυτή, του κινητήρα και του πορτ μπαγκάζ. Η διαδικασία είναι παραγγελία στην Fiat με τον αριθμό πλαισίου και αποστολή σε μια εβδομάδα των νέων κλειδαριων+κλειδιών (και των κωδικών του immobilιzer φανταζομαι).

Ευχαριστώ για τα τηλέφωνα (είτε εδώ είτε σε πμ)
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Re: Re: Re: Επισκευή κλειδαριάς?

Δεν έχει ρε Κώστα συνοδηγού. Μόνο απ΄την μεριά του οδηγού έχει κλειδαριά, και πρέπει να αλλαχτεί αυτή, του κινητήρα και του πορτ μπαγκάζ. Η διαδικασία είναι παραγγελία στην Fiat με τον αριθμό πλαισίου και αποστολή σε μια εβδομάδα των νέων κλειδαριων+κλειδιών (και των κωδικών του immobilιzer φανταζομαι).

Ευχαριστώ για τα τηλέφωνα (είτε εδώ είτε σε πμ)
    Δεν υπάρχει υποθέτω διαδικασία απενεργοποιησης του immobilizer κια τοποθέτηση απλης κλειδαριάς ε?

Παντως 370 ευρω... θα το άφηνα ξεκλείδωτο... Το πολυ να μου κλεβαν την ομπρελα

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Re: Re: Re: Re: Επισκευή κλειδαριάς?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Δεν υπάρχει υποθέτω διαδικασία απενεργοποιησης του immobilizer κια τοποθέτηση απλης κλειδαριάς ε?

Παντως 370 ευρω... θα το άφηνα ξεκλείδωτο... Το πολυ να μου κλεβαν την ομπρελα
    Δεν νομίζω ότι παίζει χωρίς ιmmobilizer και δεν θα το ήθελα κιόλας. Η ομπρέλλα ήταν δυστυχώς μικρή για να την χώσουν εκεί που ξέρουν.
    Ελπίζω να τους αρέσει ο Αγγελάκας, ο Μάλαμας και το cd απ΄το Woodstock τουλάχιστον. Αααα πήραν και ένα ζευγάρι γυαλιά αστιγματισμού της γυναίκας μου τα μαλακισμένα....:a31: :a31:
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Ακριβως το ιδιο επαθα εγω σημερα!
    Καποιος προσπαθησε να ανοιξει το αυτοκινητο και μου χαλασε την κλειδαρια.
    Πηγα χτες να μπω στο αυτοκινητο και δεν ανοιγε με καμμια απο τις κλειδαριες...τελικα μετα απο ωρα καταφερα να ανοιξω το πορτμπαγκαΖ και τωρα ανοιγει μονο απο εκει (μπαινω απο πισω και ανοιγω μπροστα).

Για οτι νεο εχεις ..πες
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Re: Re: Re: Re: Re: Επισκευή κλειδαριάς?

Δεν νομίζω ότι παίζει χωρίς ιmmobilizer και δεν θα το ήθελα κιόλας. Η ομπρέλλα ήταν δυστυχώς μικρή για να την χώσουν εκεί που ξέρουν.
    Ελπίζω να τους αρέσει ο Αγγελάκας, ο Μάλαμας και το cd απ΄το Woodstock τουλάχιστον. Αααα πήραν και ένα ζευγάρι γυαλιά αστιγματισμού της γυναίκας μου τα μαλακισμένα....:a31: :a31:
    Συμπάσχω !!! Μου σπάσαν το τζάμι πριν 3 βδομάδες στο panda που έχω (92 μοντελο)

Το θέμα ειναι οτι επειδη ηταν πρεζάκια... μέσα στη ζαλουρα τους αντι να σπάσουν εξαρχης το τζαμι του οδηγου που ηταν και η τσαντα κατω απο το καθισμα... !! Προσπαθησαν με κατσαβιδι να παραβιασουν τις πορτες.... διελυσαν τις κλειδαριες.. και τελικα σπασαν το τζάμι του συνοδηγου και μάλλον πρεπει να κοπηκαν και λιγο οπως σκυψαν για να πιασουν τη τσάντα...

Η μαλκια ηταν οτι μετά... οταν πηγα οι πόρτες δεν άνοιγαν ειχαν κολησει οι κλειδαριες... και αναγκαστικα για 2 μερες να μπαινοβγαίνω σαν τους DUKES OF HAZARD χααχαχαχαχα

Εντελει 120 ευρω ζημια τζαμι κλειδαριες !!!

Γι αυτο σου λεω!!! Αστο ξεκλειδωτο!!!

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Καταρχάς....

τι δουλειά έχει κλειδαράς (πέρα από το να φτιάξει αντίγραφο ΛΑΜΑΣ) με κλειδαριά αυτοκινήτου δε το καταλαβαίνω....

Στο δια ταύτα...

Η διάρρηξη από αυτά που περιγράφεις προφανώς σημαίνει κατσαβίδιασμα?
    Αν ναι, τότε την έχει ακούσει ο αφαλός. Σε αυτή την περίπτωση η φθηνότερη και πιο αξιόπιστη λύση είναι να παραγγείλεις αφαλό ΠΟΡΤΑΣ μόνο μαζί με τα κλειδιά του(2 λογικά αλλά μπορείς να βγάλεις κόπιες).
    Το αρνητικό αυτής της λύσης είναι ότι θα έχεις 2 κλειδιά για το τουτού, 1 για την πόρτα και 1 για μηχανή-τάπα βενζίνης. Εάν ΔΕΝ στο είπαν στο ντήλερ που ρώτησες, ρώτα σε άλλον. Αμφιβάλλω να μην δίνει αυτήν τη δυνατότητα η FIAT.

Ή ψάξε στα μεταχειρισμένα....

Ή πάρε με τηλέφωνο......

You BETA believe...

Re: Re: Επισκευή κλειδαριάς?

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Καταρχάς....

τι δουλειά έχει κλειδαράς (πέρα από το να φτιάξει αντίγραφο ΛΑΜΑΣ) με κλειδαριά αυτοκινήτου δε το καταλαβαίνω....

Στο δια ταύτα...

Η διάρρηξη από αυτά που περιγράφεις προφανώς σημαίνει κατσαβίδιασμα?
    Αν ναι, τότε την έχει ακούσει ο αφαλός. Σε αυτή την περίπτωση η φθηνότερη και πιο αξιόπιστη λύση είναι να παραγγείλεις αφαλό ΠΟΡΤΑΣ μόνο μαζί με τα κλειδιά του(2 λογικά αλλά μπορείς να βγάλεις κόπιες).
    Το αρνητικό αυτής της λύσης είναι ότι θα έχεις 2 κλειδιά για το τουτού, 1 για την πόρτα και 1 για μηχανή-τάπα βενζίνης. Εάν ΔΕΝ στο είπαν στο ντήλερ που ρώτησες, ρώτα σε άλλον. Αμφιβάλλω να μην δίνει αυτήν τη δυνατότητα η FIAT.

Ή ψάξε στα μεταχειρισμένα....

Ή πάρε με τηλέφωνο......

Φαντάστηκα ότι με τις κλειδαριές, ασχολούνται οι κλειδαράδες. Όχι?
    Ρώτησα σε 2 dealer (ο ένας γνωστός και πελάτης) και μου είπαν και οι δύο το ίδιο πράγμα. Παραγγελία σετ και έρχονται από Ιταλία αφαλοί+κλειδιά ενεργοποιημένα και μόνο με τον αριθμό πλαισίου.
    Βρήκα έναν κλειδαρά μεσω συμφορουμίτη που ασχολείται μόνο με κλειδαριές αυτοκινήτων (πιθανόν και μοτό, αλλά ξέχασα να τον ρωτήσω). Μου είπε οτι μπορεί να την επισκευάσει ή να αλλάξει αφαλό και να χρησιμοποιώ το ίδιο κλειδί. Βρίσκεται στην Ν.Ιωνία και λέγεται Κυριάκος. Δεν έχω το οκ του ανθρώπου για να βάλω τα πλήρη στοιχεία του στο net, επομένως όποιος θέλει λεπτομέρειες ας μου στείλει πμ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Ολοι οι κλειδαράδες μπορούν να σου φτιάξουν τον αφαλό να δουλεύει με το παλιό κλειδί. Απλώς αν το κάνει "βιαστικά" εκτός απο το παλίο κλειδι, θα ανοίγει και με κατσαβίδι, οδοντόβρουρτσα, λίμα νυχίων κλπ κλπ
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

να υποθέσω ότι ΔΕΝ εχεις μερική κλοπή στο αυτοκίνητο?
    γιατί αν έχεις το καλύπτει η ασφάλεια

εμένα αυτό μου έχει συμβεί 5 !!!! φορές.
    τις 3 με το δικό μου Πούντο πρώτης γενιάς και τις 2 με ένα ΚΙΑ Πικάντο της εταιρείας
    και στα δύο αυτά αυτοκίνητα ξέρω οτι γίνεται αλλαγή ή επισκευή αφαλου(δεν είμαι σίγουρος),
    τις δύο πρώτες φορές με το πούντο -περίπου 10 χρόνια πριν- είχαν αλλαχθεί όλες οι κλειδαριές αλλά την τελυταία φορά μονο η μία, βέβαια επαναλαμβάνω για Πούντο πρώτης γενιάς (με imobiliser.

άμα θες μπορώ να σου πω συνεργείο ΦΙΑΤ-όχι εξουσιοδοτημένο αλλα μηχανικό που δούλευε παλια σε αντιπροσωπεία- στον Κορυδαλλό που εγώ τουλάχιστον εμπιστεύομαι

http://www.youtube.com/watch?v=-IYCzbtYQBc&feature=related

Νέο μέλος
    Να ρωτήσω κάτι ; Πόσο έχει για να αλλάξω και που τη κλειδαριά σε ένα Daihatsu Cuore 2008 ; Έχει χαλάσει η κλειδαριά , ευχαριστώ πολύ

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Πολλοί κλειδαράδες μπορούν να σου αλλάξουν αφαλό και στο καινούριο κλειδί να περάσουν το τσιπάκι του ιμομπιλάιζερ απ' το παλιό κλειδί.
    Ή να φτιάξουν αφαλό που να δουλεύει με το κλειδί που έχεις.

Τι ακριβώς έχει χαλάσει απ' την κλειδαριά, ξέρεις?
    Μπορεί να έχει σπάσει εσωτερικά ένα λαμάκι (είναι σαν μύτη ίσιου κατσαβιδιού), ή ότι έχει τέλος πάντων, το οποίο γυρίζει μαζί με τον αφαλό και ουσιαστικά κάνει όλη τη δουλειά.
    Sent from me using a computer.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επισκευη Ζαντασ!
    από div400 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2005, 01:22
  2. Πωλειται KLX για επισκευη ή ανταλλακτικά..
    από n1k3man στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2005, 00:44
  3. Αλλαγη Η Επισκευη Αμορτισερ
    από div400 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2005, 23:48
  4. ''Επισκευή''
    από dvamv στο forum BMW
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2005, 12:12
  5. Επισκευή πλαστικών κλπ