Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 90

Θέμα: Να το δώσω το XRακι για κανένα KTM Adventure 950;

oldog Το avatar του/της bleach

Να το δώσω το XRακι για κανένα KTM Adventure 950;

Χαιρετώ το φόρουμ! Παρακολουθώ καιρό αλλά δεν έχω γράψει πολύ...

Μπαίνω στο θέμα!
    Έχω ένα XR400R '00, ευλαβικά συντηρημένο, το οποίο χρησιμοποιώ τόσο κάθε μέρα όσο και για καμιά χωμάτινη εκδρομούλα (trail ή, πιο σπάνια, enduro)! Τον τελευταίο καιρό (και κυρίως διαβάζοντας κουβέντες εδώ μέσα) μου έχει μπει η ιδέα να το δώσω και να πάρω ένα KTM Adventure (990 ή 950, αν και 950 δεν παίζει κάτι πολύ καλό αυτήν την εποχή! ). Σκέφτομαι όλους του παράγοντες και κάθε μέρα αλλάζω γνώμη!

Εξ αρ τετρακοσάρ: (Αν το δώσω) Θα το δώσω λογικά γύρω στα 2000ευρώ (μου το ζήτησε ένα παιδί ήδη). Γενικώς, πέρα από τα λαδάκια/φίλτρο που τα αλλάζω κάθε 1500χλμ, δε ζητάει πολλά! Βαλβιδούλες τσεκάρισμα/ρύθμισμα κάθε 2000-3000 χλμ και τακάκια και βουρ στο δρόμο! Όταν το πήρα (πριν 10.000 χλμ) του άλλαξα και αλυσίδα, γρανάζια, δισκόπλακα για να το φρεσκάρω + λάστιχα που έχω αλλάξει μια φορά. Μου αρέσουν τα μονοκύλινδρα γιατί είναι απλά και άσπαστα. Είναι λίγο κουραστικά αν είσαι δικάβαλος ή φορτωμένος και, κυρίως, ενώ σε πάνε ΠΑΝΤΟΥ σε κουράζουν στην επιστροφή, ειδικά αν είναι από καμιά Εθνική Οδό... Βέβαια ο Βροχίδης έχει δείξει το δρόμο με το XR250! Κατανάλωση γύρω στο 6lt/100χλμ, αναλόγως και τη χρήση/τερέν. Ταχύτητα για άνετη εκδρομή/ταξίδι 90-100χλμ.

KTM Adventure: Μαγεία! Έχω οδηγήσει ένα 990 ενός φίλου. Μου έκανε τρελή εντύπωση και ήμουν με ένα τεράστιο χαμόγελο μέχρι την επόμενη μέρα! Πολύ καλοζυγισμένο, δεν του φαίνεται ότι είναι 200+kg μοσχάρι! Αναρτήσεις εκπληκτικές και ένα σωρό άλλα "extras" όπως oversized footpegs, που δείχνουν ότι η ΚΤΜ δίνει τα μηχανάκια της με μεγάλη προίκα! Θεωρώ ότι αν του πάρεις τον αέρα μπορείς άνετα να μπεις χώμα και να κάνεις ωραιότατη εκδρομή, πχ σαν αυτές που κάνει ο Μανιάτης και το RideIt Aθήνα-Πρέσπες σε 5μέρες, πας από χώμα, γυρνάς από εθνική. Από συντήρηση έχει πιο "αραιή" αλλά πιο ακριβή. Επίσης, "πίνει" τον κώλο του από βενζίνη! Έχω ακούσει από σας πολύ καλά λόγια για τα 950 και δεδομένου ότι έχω συνηθίσει μηχανάκια με καρμπιρατέρ (όσο πιο απλό, τόσο πιο καλό!) μου φαίνεται καλή ιδέα! Αλλά τα 950 που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο car είναι του 2004 και έχουν 1000ευρώ διαφορά από τα αντίστοιχα 990 του '08 (που έχουν και περισσότερα έξτρας!). Επιμένετε 950;

Τί να κάνω ωρέ συνοδοιπόροι;

Υ.Γ.: 1) Έχουν έρθει και κάτι λεφτά τώρα και είναι αμαρτία να κάθονται! Άσε που από το να τα φάει ο Τσίπρας (ή κάποιος άλλος) καλύτερα να γίνουν ρόδες!
    2) Από τη μία το XR του κάνεις και μια ανακατασκευή κάποια στιγμή και μένει μαζί σου για πάντα. Από την άλλη, αν όχι τώρα ΚΤΜ, πότε; Μωρέ μήπως να κρατήσω και το XR;

και εκεί που νομιζα οτι το θέμα ήταν το 950 ή το 990, πετάς το "Μωρέ μήπως να κρατήσω και το XR;" και μας κλείνεις τα σπίτια....

αν νομίζεις οτι με το 950/990 θα μπορείς να κάνεις την χωμάτινη χρήση που κάνεις με το εξάρ, μην το κρατήσεις.... δώστο αφού έχεις βρει και αγοραστή....

αν όχι και μπορείς οικονομικά, κράτα το....

για το "950 ή 990" ερώτημα πίστεψέ με, δεν είμαι ο κατάλληλος να απαντήσω για κανένα εκ των δύο χρεπιών

έχει ξανατεθεί το ερώτημα πάντως οπότε ψάξου να δεις την ετυμηγορία

καλές αγορές
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    και εκεί που νομιζα οτι το θέμα ήταν το 950 ή το 990, πετάς το "Μωρέ μήπως να κρατήσω και το XR;" και μας κλείνεις τα σπίτια....

αν νομίζεις οτι με το 950/990 θα μπορείς να κάνεις την χωμάτινη χρήση που κάνεις με το εξάρ, μην το κρατήσεις.... δώστο αφού έχεις βρει και αγοραστή....

αν όχι και μπορείς οικονομικά, κράτα το....

για το "950 ή 990" ερώτημα πίστεψέ με, δεν είμαι ο κατάλληλος να απαντήσω για κανένα εκ των δύο χρεπιών

έχει ξανατεθεί το ερώτημα πάντως οπότε ψάξου να δεις την ετυμηγορία

καλές αγορές
    Edit, ε; Κι ετοιμαζόμουν για απορία περί διαφοράς "μην το κρατήσεις" και "δώστο".
    safety doesn't happen by accident

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Edit, ε; Κι ετοιμαζόμουν για απορία περί διαφοράς "μην το κρατήσεις" και "δώστο".

προλαβα....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bleach Προβολή μηνύματος
    Τί να κάνω ωρέ συνοδοιπόροι;:
    To KTM θέλει λεφτά συνέχεια.
    Βενζίλη λάστιχα φρένα αλυσιδογράναζα κλπ
    Κοινώς γ.... ει αλλά τα σκας.
    ΕΧΕΙΣ ?
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Πολύ περιεκτική απάντηση η από πάνω.

Με άλλα λόγια βγάζει γούστα το κατέμι τα οποία είθισται να πληρώνονται.

Το Xr είναι οικονομικό - πασπαρτού εργαΛίδη.

Όλα επαφίενται στο πορτοφόΛι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Πολύ περιεκτική απάντηση η από πάνω.

Με άλλα λόγια βγάζει γούστα το κατέμι τα οποία είθισται να πληρώνονται.

Το Xr είναι οικονομικό - πασπαρτού εργαΛίδη.

Όλα επαφίενται στο πορτοφόΛι.
    Το αυτό. Ρε καίνε πάρα πολύ αυτοί οι πορτοκαλί διαόλοι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Το αυτό. Ρε καίνε πάρα πολύ αυτοί οι πορτοκαλί διαόλοι.
    τα καλά τα γκομενάκια είναι ακριβά ρε φίλε.....

φαντάζομαι το ξέρουν όλοι αυτό....
    πουτσ@@@@@@@@@

Αφού αφού.... ο Dr. Big λέει ότι "με ένα καλό ρύθμισμα" έρχεται στα ίσια του....

Χρήματα αυτή τη στιγμή υπάρχουν (αύριο ποιος ξέρεις :-P) Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι πώς θα βρεις κάτι που να μην του έχουν πιει το αίμα κανίβαλοι!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    καλυτερα να μετανοιωσεις για κατι που εκανες, παρα για κατι που δεν εκανες...

κανε το βημα και μην δωσεις το XR...σε ενα..το πολυ δυο μηνες θα ξερεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CustomBoy
    Να το δώσω το XRακι
    θα πρεπει να αστειεύεσαι..κράτα το ,το γαμίδι...αλλοι κάνουμε κρά να ειχαμε ενα τετοιο εργαλείο ,ή εστο να ειχαμε τα λεφτά να αγοράσουμε μια τετοια πολεμική μηχανή καλοσυντηρημένη και οχι λιωμένη σε κύμης,βουτα,λιμανάκια,απο καποιον βλαχοκάγκουρα....

Εγώ πιστευω κατα 90% οτι θα το μετανιωσεις..μπορεί να ειναι αλλη κατηγορία το ΚΤΜ αλλα..... the choice is yours..!!! ή το βάζεις στην ακρη και κάνεις κουμπαρά,η το σμπρωχνεις... (Y)

Μην το δώσεις.
    safety doesn't happen by accident

Κρατάς το XR , αγοράζεις ένα 950 (είναι τσάμπα πλεον) και αποφασίζεις μετά τι κρατάς τι πουλάς .. και τα δύο είναι σχετικά εμπορεύσιμα ..
    KTM950 Adventure - Tuono 660 Factory

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    αν εχιες μαρουλι αγοραζεις το 950 και κρατας και το XR απο εσενα εξαρταται.Αθηνα η επαρχια εισαι;

Αθήνα! Δεν είναι κακή σκέψη, να πάρω ένα και βλέπουμε!
    Έχει κανείς καμιά πρόταση (από car) να αρχίσω να ζαχαρώνω;

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το δίλλημα - KTM Adventure 950 ή BMW F800GS
    από Akiman στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2014, 15:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ