Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 111

Θέμα: Συνέντευξη Θηβαίου στον FM100

Συνέντευξη Θηβαίου στον FM100

Έχει γίνει ένας "χαμός" από το πρωί με δαύτο. https://www.youtube.com/watch?v=Kg67qQYZoQA

Και προσπαθώ να καταλάβω πως στο καλό του κατέβηκε του ανθρώπου να ξεκινήσει αυτήν την κουβέντα... Προσπαθώ να καταλάβω πως γίνεται ένας άνθρωπος που θεωρητικά έπρεπε να έχει λίγο πιο ανοιχτό μυαλό να είναι κολλημένος και απόλυτος. Γιατί να προσβάλλει τον άνθρωπο που του δίνει βήμα να μιλήσει για τη δουλειά του;
    Κάποια που λέει είναι "λογικά" αλλά μετά την εξήγηση που μας έδωσε ο τσομπάνης για τα γίδια, μάλλον δεν είναι λογικά. Το ότι πλέον άλλα σπουδάσαμε και με άλλα θα κληθούμε να βιοποριστούμε δεν είναι τόσο "παράλογο", ειδικά σε μιά χώρα που σύνδεση πανεπιστημίων και εργασιακού περιβάλλοντος δεν υπήρξε ποτέ και που απόφοιτοι από ένα μεγάλο κομμάτι σχολών ακόμα θεωρούν εαυτούς με την αποφοίτηση "αδιόριστους δημοσίους υπαλλήλους". Το ότι θα έπρεπε να γυρίσουν όσοι μπορούν πίσω στην πρωτογενή παραγωγή, επίσης δεν είναι παράλογο (αλλά είπαμε, γίνεται παράλογο υπό τους περιορισμούς της ΕΕ) οπότε το να ξεστομίζεται ως πανάκεια είναι λίγο αστείο.
    Αυτό που με παραξενεύει (και κρίμα που το έκοψε η παραγωγός) είναι η τελευταία φράση στο βίντεο, δική της. Στις αγροτικές εργασίες (και όχι μόνο θα συμπληρώσω) προτιμώνται αλλοδαποί για να μην πληρώνονται ένσημα, είπε. Θεωρώντας το "αποδεκτό" ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται από το απόσπασμα (που μόνη της το έκοψε εκεί). Αυτό ίσως με στεναχώρησε λίγο παραπάνω από την όποια περίεργη ρητορική του Θηβαίου.

*έπρεπε να τον έχω στο καράβι προχτές. Παρεάκι τρία πιτσιρίκια (ούτε 20) με μιά βαλίτσα και μιά κιθάρα βαμμένη με μαρκαδόρους, μπλάνκο, συνθήματα, ζωγραφιές. Ράστα μαλλί και "εναλλακτικό" στιλάκι. Τραγούδια, χάζι, λες να ρε γαμώτο η αθώα ηλικία που δεν χρειάζεται λεφτά να περάσει όμορφα, με μιά κιθάρα συντροφιά... Και κάποια στιγμή βγαίνουν τα iphone 5 και αρχίζει το browsing. Πέθανα στο γέλιο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    *έπρεπε να τον έχω στο καράβι προχτές. Παρεάκι τρία πιτσιρίκια (ούτε 20) με μιά βαλίτσα και μιά κιθάρα βαμμένη με μαρκαδόρους, μπλάνκο, συνθήματα, ζωγραφιές. Ράστα μαλλί και "εναλλακτικό" στιλάκι. Τραγούδια, χάζι, λες να ρε γαμώτο η αθώα ηλικία που δεν χρειάζεται λεφτά να περάσει όμορφα, με μιά κιθάρα συντροφιά... Και κάποια στιγμή βγαίνουν τα iphone 5 και αρχίζει το browsing. Πέθανα στο γέλιο.
    το έλεγα προχθές με τη γυναίκα μου

το δήθεν εναλλακτικό στυλάκι που είναι όμως "εξασφαλισμένο", είναι το χειρότερο από όλα
    πουτσ@@@@@@@@@

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    το έλεγα προχθές με τη γυναίκα μου

το δήθεν εναλλακτικό στυλάκι που είναι όμως "εξασφαλισμένο", είναι το χειρότερο από όλα
    Ουκ ολιγα τα παραδειγματα εναλλακτικων, οι οποιοι ειναι εξασφαλισμενοι δια βιου και οχι μονο. Αλλωστε μην ξεχναμε, πως δεν εισαι εναλλακτικος (με την τωρινη εννοια του ορου), αν ξυπνας στις 5 για να πας να εργαστεις και να φερεις το ψωμι στο τραπεζι της οικογενειας! Εισαι με το συστημα τοτε!

[...] Στις αγροτικές εργασίες (και όχι μόνο θα συμπληρώσω) προτιμώνται αλλοδαποί για να μην πληρώνονται ένσημα, είπε. Θεωρώντας το "αποδεκτό" ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται από το απόσπασμα (που μόνη της το έκοψε εκεί). Αυτό ίσως με στεναχώρησε λίγο παραπάνω από την όποια περίεργη ρητορική του Θηβαίου. [...]
    Για την ακριβεια, αλλοδαποι χωρις χαρτια ή με προσωρινη εξαμηνη αδεια παραμονης, ή με προσωρινη αιτηση ασυλου, κοινως ανθρωποι που "δεν τους παιρνει" να διαμαρτυρηθουν, να ζητησουν αυτα που δικαιουνται.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Θα συμφωνήσω ...ολο μελι μελι και απο τηγανιτα τιποτα που λέει κ ο λαός.Θεωρώ μεγάλη υποκρισία ατάκες του στύλ εγώ ζώ την οικογένεια μου με 15 ευρώ και κάτι τέτοια μπαρμπούτσαλα που πέταξε.Τότε φιλαράκι να τις κάνεις τις συναυλίες όλες αφιλοκερδώς ή με εισητήριο 2-3 ευρώ αφού δε σε ενδιαφέρουν τα χρήματα να "πουλάς" την τέχνη σου να το γυρίσουμε στην ανταλλακτική αξία και άλλα πολλά τέτοια.Συγγνώμη που θα το πώ αλλά επειδή τους έχει κόψει η πείνα τους πιο πολλούς με εξαίρεση ονόματα τύπου Χαρούλης-Μάλαμας και Τανάσης οι οποίοι έχουν "χεστεί" στο τάλαρο εδώ και κάμποσα χρόνια (δε το βγάζω απο το μυαλό μου έχω την τύχη να είναι κολλητοί μου φίλοι του χώρου κ κάποιοι να έχουν δουλέψει μαζί τους) όλοι οι άλλοι το χουν ρίξει στη φιλοσοφία και το δασκαλίκι μπας και βρούν κανα τρόπο να προωθήσουν τις μουτσουνάρες τους να γεμίσουν κανα συναυλιακό χώρο και να τους θαυμάσουν τα πλήθη.

Τώρα για όλο το θέμα της αγροτιάς κτλπ μπορούμε να το αναλύσουμε σε άλλο θέμα γιατί τουλάχιστον για εμένα ποτέ δε το προώθησε καμμία κυβέρνηση σωστά το πράμα και με σωστά κίνητρα έτσι ώστε να μη γεμίζουν ο τόπος απο γιατρούς,δικηγόρους,υπολογιστάκηδες και κάθε διαλογής ειδικότητα που τραβάει το μανίκι κ την έχουν ξεχειλώσει.Είμαι της άποψης οτι δεν θέλανε ποτέ την αποκέντρωση γι αυτό κ δεν λειτούργησε επιτυχώς.Και αυτό που είπε και ο καπιτάνο απο πάνω μεγάλο ρόλο έπαιξε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    κατι τυπακια σαν και του λογου του ,εδω και πολλα (μα πολλα) χρονια,τους εχω γραμενους στα παπαρια μου.Κατι κουλτουρε τυπους ,καλλιτεχνες του κολου,γραφοντας στιχακια που μονο αυτοι καταλαβενουν,ουτε να τους βλεπω.Ουστ ρε τεμπεληδες της εφορης κοιλαδας που θα μας μιλησετε για δουλεια.Ρε ουστ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Πω πω πω μλκ πανικός εν κρανίο, τι ναρκωτικά έχει πάρει ο τύπος ?!?!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Πω πω πω μλκ πανικός εν κρανίο, τι ναρκωτικά έχει πάρει ο τύπος ?!?!
    δεν εχει παρει τιποτα.Ολοι του συναφιου του (κουλτουρε-εντεχνο-σκεπτομενοι)αυτες τις μαλακιες τις λενε απο φυσικου τους.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Συνέντευξη ποιου;
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    κατι τυπακια σαν και του λογου του ,εδω και πολλα (μα πολλα) χρονια,τους εχω γραμενους στα παπαρια μου.Κατι κουλτουρε τυπους ,καλλιτεχνες του κολου,γραφοντας στιχακια που μονο αυτοι καταλαβενουν,ουτε να τους βλεπω.Ουστ ρε τεμπεληδες της εφορης κοιλαδας που θα μας μιλησετε για δουλεια.Ρε ουστ.
    Έτσι είναι, από Σαββόπουλο μέχρι βάλε ότι θες, ποιο συστημικοί κ απ το σύστημα. Μόνο ο Γερμανός είναι αληθινός πιστεύω (απ τους παλιούς).

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Συνέντευξη ποιου;
    Κρίστο Τηβαίο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Ο τύπος προφανώς κάτι άλλο ήθελε να πει αλλά ή είναι τρελός εντελώς ή κάτι έχει πάρει, πολύ αχταρμάς στο κεφάλι του.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Έχει γίνει ένας "χαμός" από το πρωί με δαύτο. ΜΠΆ ΜΠΛΑ ΜΠΑΛΑ.....
    Και προσπαθώ να καταλάβω πως στο καλό του κατέβηκε του ανθρώπου να ξεκινήσει αυτήν την κουβέντα... Προσπαθώ να καταλάβω πως γίνεται ένας άνθρωπος που θεωρητικά έπρεπε να έχει λίγο πιο ανοιχτό μυαλό να είναι κολλημένος και απόλυτος. Γιατί να προσβάλλει τον άνθρωπο που του δίνει βήμα να μιλήσει για τη δουλειά του;
    ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ Αυτό ίσως με στεναχώρησε λίγο παραπάνω από την όποια περίεργη ρητορική του Θηβαίου.

1. Ποιός είναι αυτός ρε? και με τι προσόντα μιλάει και πρέπει εγώ να τον ακούσω? Τι είναι?
    Ένα τίποτα είναι!
    Ως εκ τούτου στα @@ μου τι λέει γενικώς.

2 Γουστάρω εναλλακτικά παιδιάκια.
    Τι πάει να πει έχουν λεφτά και άι φον?
    Σιγά το πράγμα.

ανανήψαντας

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Εμένα μου θύμησε αυτό :

https://www.youtube.com/watch?v=sbKQdxuNjAo
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11168088_468092156702041_5536515932786836902_n.jpg 
Προβολές:	276 
Μέγεθος:	97,1 KB 
ID:	338772
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Χρονια Πολλα Στον Capo!!!
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2003, 15:58