Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: gps αυτοκινήτου

Banned

gps αυτοκινήτου

Χαίρετε, είμαι σε αναζήτηση gps αυτοκινήτου, επειδή στην αγορά υπάρχουν τόσα να πάρεις και δεν ξέρω τι και πως υπάρχει κάποιος που μπορεί να συμβουλέψει;

Ψάχνω για κάτι αξιόλογο και αξιόπιστο χωρίς να κολλάει κλπ, θέλω χάρτες Ελλάδας και Ευρώπης.

Πρέπει να αγοράσω συνδρομή για χάρτες ή πως γίνεται;

Ευχαριστώ.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BoSS_Man* Προβολή μηνύματος
    Χαίρετε, είμαι σε αναζήτηση gps αυτοκινήτου, επειδή στην αγορά υπάρχουν τόσα να πάρεις και δεν ξέρω τι και πως υπάρχει κάποιος που μπορεί να συμβουλέψει;

Ψάχνω για κάτι αξιόλογο και αξιόπιστο χωρίς να κολλάει κλπ, θέλω χάρτες Ελλάδας και Ευρώπης.

Πρέπει να αγοράσω συνδρομή για χάρτες ή πως γίνεται;

Ευχαριστώ.
    Βρες κάποιο που να έχει χάρτες της Tom Tom η της Navteq.Πολύ καλό που χρησιμοποιώ τα τελευταία 5-6 χρόνia είναι το igo primo-my way.

Οι παροχές ποικίλουν.Αλλοι σου λένε δια βίου δωρεάν οι χάρτες ανα τρίμηνο που ενημερώνονται και άλλοι όχι.
    Πλέον ειναι μάταιο να αγοράσεις ξεχωριστή συσκευη (pda) για πλοήγηση.Συνήθως τα τελευταία χρόνια με ενα smartphone κανεις δουλίτσα ευκολά γρήγορα και ωραία μεσω εφαρμογών.
    Φίου φίου φι φι φίου

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Και πάρα πολύ καλοί και δωρεάν χάρτες , είναι της Nokia, οι HERE Maps. Παίζουν και χωρίς internet κανονικά. Θα βρείς την εφαρμογή στο store (για IoS και Android, γιατί Windows δεν ξέρω)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Και γω νόμιζα ότι έγραφε ggs αυτοκινήτου και μπήκα να δω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    αυτή την εποχή παίζει σε πολύ καλή προσφορά το garmin nuvi 2595.

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product...-010-01002-BA)
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    αυτή την εποχή παίζει σε πολύ καλή προσφορά το garmin nuvi 2595.

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product...-010-01002-BA)
    Οι χάρτες είναι δωρεάν;

Δωρεάν ναι. λογικά αυτό έχει μόνο ελληνικούς χάρτες.

Αλλά αναβαθμίσεις δέχονται δωρεάν *εφ όρου ζωής λέει ή οσο υποστηρίζει η εταιρία την συσκευή* όσα γράφουν lm.

η πιο φτηνή λύση με μεγάλη αξιοπιστία και δωρεάν ολο τον πλανήτη είναι το here που σου έγραψαν ήδη. αν έχεις android κινητό δηλαδή.

Παιρνεις ενα εντρι λεβελ κινητο της Νοκια/μικρομαλακης.
    Εχει τους Χηαρ μαπς και εχει και κινητο τιμιο (αλλα χωρις πολλα πολλα) και τζι πι ες καλο.

Αν εχεις ηδη καλο σμαρτφοουν, απλα κατεβαζεις το χηαρ (νομιζω παιζει και σε αϊ-ος) και εισαι κομπλες.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Το δικό μου Garmin δεν γράφει LM αλλά οι αναβαθμίσεις είναι δωρεάν, οι χάρτες είναι της Autodrivehellas (geodata) και χτες μάλιστα ανακοινώθηκε και έγινε διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    εχω το garmin nuvi 1300 καμποσα χρονια με χρηση αυτοκινητο μοτο ποδηλατο κτλ κανω αναβαθμισεις και ως τωρα κανενα προβλημα.

Σεξουαλικός μετανάστης Το avatar του/της Flinis
    Garmin δαγκωτό. Η καλύτερη χαρτογράφηση μακράν. Τουλάχιστον 2 ενημερώσεις το χρόνο δωρεάν,για τους ελληνικούς χάρτες της Autodrive Hellas. Απλά συνδέεις στην σελίδα της autodrive το gps και καθάρισες . Εάν πας στη λύση του smartphone επέλεξε Navigon. Εξαγοράστηκε από την Garmin πρόσφατα και χρησιμοποιούν τους ίδιους χάρτες. Κατέβασα πριν 1 μήνα σε Samsung την τελευταία έκδοση Navigon Europe 5.4.1 σπασμένη από το internet. Εχει ακόμη και χωματόδρομους σε κατσικοχώρια της Πίνδου. Τσεκαρισμένο στροφή στροφή με τους χαρτες της Google maps. Το ίδιο καλό και το HERE της Nokia. Εαν έχεις κινητό με Android, η πιο εύκολη και οικονομική λύση. Και ενημερώσεις δωρεάν.
    Κάτι επίσης πολύ σημαντικό για τα συγκεκριμένα προγράμματα. Εχουν τέλεια αρίθμηση στις οδούς. Σε ορισμένα υπάρχουν μόνο διασταυρώσεις ή καθόλου ονομασία των οδών. Ελπίζω να βοήθησα.
    Ευτυχισμένος είσαι,όχι όταν έχεις ό,τι θέλεις, αλλά όταν θέλεις αυτό που έχεις.

Banned
    Ευχαριστώ παιδιά, βλέπω αυτό εδώ είναι καλό http://www.mediamarkt.gr/mcs/product...-010-01002-BA)

Αλλά τι γίνεται με Ευρωπαικούς χάρτες; Πως θα το φτιάξω να δείχνει και Ευρώπη;

Παλαιό μέλος
    Ευχαριστώ παιδιά, βλέπω αυτό εδώ είναι καλό http://www.mediamarkt.gr/mcs/product...-010-01002-BA)

Αλλά τι γίνεται με Ευρωπαικούς χάρτες; Πως θα το φτιάξω να δείχνει και Ευρώπη;
    Θα τους δειχνει μονο του.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Θα τους δειχνει μονο του.
    Ευχαριστώ οπότε δεν πρέπει να αγοράσω κάτι έξτρα για τους χάρτες έτσι; Μόνο μόλις το πάρω αναβάθμιση και αυτό ήτανε;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Ευχαριστώ οπότε δεν πρέπει να αγοράσω κάτι έξτρα για τους χάρτες έτσι; Μόνο μόλις το πάρω αναβάθμιση και αυτό ήτανε;
    Ο φορτωμένος είναι για την Ελλάδα. Το μηχανάκι έχει θύρα για κάρτα όπου θα βάζεις όποιον χάρτη θέλεις. Πάρτο εσύ και θα σου στείλω το αρχείο με τον τελευταίο Ευρώπης της Garmin.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παρόμοια θέματα

1. gps αυτοκινητου?
    από Nikosgus στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2011, 14:35
  2. GPS: Τι ξέρουμε γι'αυτά;
    από antares στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2004, 12:32
  3. GP Αφρικης :Ο Rossι παλι πρωτος!