https://www.youtube.com/watch?v=MpyDv4JgAAg
ειαι δυνατον τετοια μηχανη χωρις φερινγκ?
https://www.youtube.com/watch?v=MpyDv4JgAAg
ειαι δυνατον τετοια μηχανη χωρις φερινγκ?
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Αυτό το τζαμάκι .. Ισως στο επόμενο μοντέλο να σηκώνεται (ηλεκτρικά ε? να μη πάθουμε και τενοντίτιδα) και να ρυθμίζεται η γωνία.. και.. κάποιο σύστημα sleep-control για να μη σε παίρνει και ο ύπνος...
Πολυθρόνα με ρόδες . Αν είχα να διαλέξω ανάμεσα σε χάρλευ και αυτό , σίγουρα αυτό!
Αν έμενες και καλιφόρνια .. Αν σε λέγαν και Τραβόλτα .. τράβα μια βόλτα μέχρι χολυγουντ ... ¨Οτι πρέπει!
Αν το έπιασα καλά κάτι πιο λίγο απο $20000 Μια χαρά !
Πολύ θα γούσταρα πάντως τον κινητήρα του σε ένα μικρό αμαξάκι.
Αν δεν με απατά η μνήμη μου και η γκολντγουινγκ βγαίνει σε τέτοια έκδοση εδω και καιρό.
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Πουθενά δεν θα πάω με τέτοιο μηχανάκι !
ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ !
Αρκετά ρεζίλι έχω γίνει με το ΤΔΜ.....
ανανήψαντας
Δεν θα χρειαζότανε να πας κάπου.
Στη βιτρίνα του μαγαζιου αν το έβαζες θα αύξανες τον τζίρο 100%.
Η μήπως όχι?
Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για τεχνολογικό διαμάντι!!
Αν ζούσα Καλιφόρνια με $150.000 εισόδημα και τα high way(s) στα πόδια μου , θα σκεφτόμουνα διαφορετικά , γιατί δηλ η Honda πρέπει να φτιάχνει μηχανάκια στοχεύοντας στην αγορά των βαλκανίων?
Κάθε εργαλείο έχει τη χρήση και τον χρήστη του.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Κανείς δεν είναι περίεργος!
Επίσης όλοι μιλάνε για άλογα! (δεν το είχα προσέξει 83 ε?) κανείς για ροπή..
Τέλος πάντων είναι μια μηχανή που δεν θα έπαιρνα για βόλτα στον Αη Γιάννη Ρώσο (μεγάλη η χάρη του!).
Σε κάποιους , δεν μπορεί να μην είναι έτσι , θα γουστάρει.. Αυτό έγραψα.
Δηλ κάτι Χάρλευ τρίροδα είναι καλύτερα?
Κάτι που προφανέστατα προορίζεται για άλλους δρόμους, άλλες κλιματολογικές συνθήκες, αλλα γούστα, άλλες "ανάγκες" κλπ απο τις δικές μας.
Κάποιος το είπε και πιο πάνω, ανάμεσα σε μια χαρλευ και σε αυτό, θα προτιμούσε αυτό.
Όταν ρολάρεις με 120χλμ/ώρα σε καμια ευθεία μέχρι εκει που φτάνει ο ματης σου, χεστηκες κι αν έχει παραπάνω άλογα, χεστηκες κι αν έχει μεγαλύτερη ζελατινα.
Ο τύπος του βιδεου λέει οτι το ζελατινακι ειναι μικρό και του κόβει τον αέρα απο το θώρακα μεν, αλλα τον τρώει στο κεφάλι.
Αυτό που εννοεί αυτός οτι τρώει στο κεφάλι σαν αέρας, ειναι πιθανότατα κάτι σαν κούφια πορδη.
Άλλος ο αέρας που θα φάμε εμείς εδώ πηγαίνοντας σκυφτοί με 200 με ενα γυμνό, κι άλλο αυτό.
Δε λέω οτι μου αρέσει.
Και προσωπικά θα προτιμούσα μια χαρλευ.
Αλλα δε φτιάχνονται όλα για τις ανάγκες της Ελλάδας.
Kαι 'γω Harley θα επαιρνα αντι για αυτο. Ενα sportsterακι. Τουλαχιστον θα ηταν ομορφο..
MADE IN JAPAN 日本製
Δεν ειναι τουρινκ ειναι κρουιζερ, οσο για το φερινκ ειναι η πιο κομιουτινκ έκδοση κρουιζερ πιο καθημερινή πιο εύχρηστη γι'αυτο και βαλαν το v4 boxer και το v6 του γκολτγουινκ.
Εμένα μαρεσει γιατί εχει βάλει τα προβολια απο κάποιο ss και γιατί συνολικά ειναι ωραιο
Το φερινκ καληπτει ολοκληρωτικά σε πλάτος σε ύψος σε αφήνει εκτεθειμένο για να απολαμβάνεις αμεσότερα τα στοιχεία της φύσης συγκριτικά με τα ολοκληρωμένα παρμπρίζ
Τα μεγάλα κρουιζερ της χαρλει εχουν 70 άλογα το γκολντγουινκ 100 γιατί χλευάζετε την υποδύναμη της κατηγορίας;
Ειναι το ίδιο άκυρο σα να σχολιάζεις τάφος το sym wolf 250 έπρεπε να ειχε τουλάχιστο 40 άλογα
Ναι, τα λεγόμενα Valkyrie ⇧. Αν ξέρω γω έχεις απωθημένα να το παίζεις Batman... τέλειο είναι.
Το παλιό Valyrie ⇩ πολύ πιο ωραίο πάντως. Νικελομπουρδέλο, αλλά ωραίο στο είδος του. Απο τα λίγα cruiser που θα οδηγούσα ευχάριστα.
Οπότε, αν ήθελα Pan-Euro θα έπαιρνα Pan-Euro. Aν ήθελα Valkyrie θα έπαιρνα Valkyrie. Αν ήθελα Guzzi θα έπαιρνα Guzzi (Griso kaigamo).
Tούτο δω τί πράγμα είναι πάλι; Ποιός θα το πάρει αυτό; Hollywoodοχαζομάρα.
Tί λέει ο visordown:
Χριστέ κι απόστολε... :rotflmao:Numbers can be deceptive but not in this case. The CTX doesn't have enough low-down torque to haul its 338kg quickly off the line. It's the only big bike I can remember riding which is at risk of being beaten away from lights by cars.