Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 32

Θέμα: Προς audiophiles του φόρουμ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Προς audiophiles του φόρουμ...

Θέμα: Ενεργό subwoofer.

Θέλω να προσθέσω sub στο home cinema. (δωμάτιο 15τμ)

2 σενάρια:

1) να τσιμπήσω το δεκάρι sub μαγνητικά θωρακισμένο ενός φίλου και να πάρω ενισχυτή γι'αυτό.
    Τι τιμές παίζουν γι'αυτούς τους ενισχυτές;

2) να ψάξω κατευθείαν για ενεργό subwoofer. για προτείνετε κανά value for money.
    δεν έχω και τα πιο εκλεπτυσμένα αυτιά άρα δεν καίγομαι να πάω σε τπτ klipsch ή denon.

Τελευταία τροποποίηση από Ζεύκας; 12/09/2015 στις 19:16. Αιτία: ορθογραφικό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    αν ξέρεις να δεις τα specs ενισχυτή και μεγαφώνου ώστε να είσαι σίγουρος ότι θα διαλέξεις ενισχυτή που μπορεί να διεγείρει το sub, τότε ακολούθησε την 1η λύση.
    Αλλιώς τη 2η. Δες εδώ να πάρεις ιδέες και όταν καταλήξεις ψάξε το προϊόν στην Ελλάδα επειδή το site είναι αμερικάνικο.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Σε 15 τμ δωματιο ακους τελεια και δυνατα ακομα και με ενα απλο 5.1 για pc.. Γιατι να μπλεξεις με ενισχυτες κλπ κλπ;;;
    Γιατι δεν εφαρμοσες κατ'ευθειαν αυτη τη λυση;;
    MADE IN JAPAN 日本製

@Bob: Been there, done that, not satisfied at all.

@Dimmie: Ευχαριστώ για το λινκ, θα κοιτάξω να μάθω αναλυτικές προδιαγραφές του sub που έχω βάλει στο μάτι
    και θα δω τι θα κάνω.

οποιαδήποτε άλλη βοήθεια ευπρόσδεκτη

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    @Bob: Been there, done that, not satisfied at all.

@Dimmie: Ευχαριστώ για το λινκ, θα κοιτάξω να μάθω αναλυτικές προδιαγραφές του sub που έχω βάλει στο μάτι
    και θα δω τι θα κάνω.

οποιαδήποτε άλλη βοήθεια ευπρόσδεκτη
    Δες και μια ματια στο avclub φορουμ.
    Εχει πολυ υλικο για διαβασμα.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    τι ενισχυτη έχεις? για να υπάρχει ομοιογένεια με το υπολοιπο σύστημα. οι απλοί a/v κοντρολάρουν λόγο της αποκωδικοποίησης του ήχου τους, σε ένα σύστημα με ισχύ 5Χ50w θα πρέπει να κοιτάξεις τα preferences του κατασκευαστή για ανάλογο subwoofer όπως και τι διάσταση woofer είναι η κατάλληλη για να μη πνίξει το δωμάτιο σε υποσυχνότητες, οι οποίες μπορεί αρχικά να φανούν διασκεδαστικές αφετέρου θα σε κουράσουν εγκεφαλικά και ψάχνεις για καλύτερη συμπεριφορά
    τώρα εάν θέλεις να πειραματιστείς μπορείς να το κάνεις, με το παθητικό του φίλου σου αλλα εάν δε βρεις μονοκάναλο ενισχυτή σε χαμηλό κόστος ή δανικό θα σου βγει περισσότερο απο ένα κανονικό ένεργό
    you rise you fall you're down then you rise again

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Δες και μια ματια στο avclub φορουμ.
    Εχει πολυ υλικο για διαβασμα.
    οκ ευχαριστώ.

στο AVsite μπαίνω συνήθως αλλά με μια πρόχειρη αναζήτηση δεν βρήκα κάτι καλό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    τι ενισχυτη έχεις? για να υπάρχει ομοιογένεια με το υπολοιπο σύστημα. οι απλοί a/v κοντρολάρουν λόγο της αποκωδικοποίησης του ήχου τους, σε ένα σύστημα με ισχύ 5Χ50w θα πρέπει να κοιτάξεις τα preferences του κατασκευαστή για ανάλογο subwoofer όπως και τι διάσταση woofer είναι η κατάλληλη για να μη πνίξει το δωμάτιο σε υποσυχνότητες, οι οποίες μπορεί αρχικά να φανούν διασκεδαστικές αφετέρου θα σε κουράσουν εγκεφαλικά και ψάχνεις για καλύτερη συμπεριφορά
    τώρα εάν θέλεις να πειραματιστείς μπορείς να το κάνεις, με το παθητικό του φίλου σου αλλα εάν δε βρεις μονοκάναλο ενισχυτή σε χαμηλό κόστος ή δανικό θα σου βγει περισσότερο απο ένα κανονικό ένεργό
    yamaha rx-v361.

γράφει κάπου στο μάνουαλ περί προτιμήσεις για σαμπ; δν το ξερα, θα το τσεκάρω.

λίγο που έψαξα στο νετ είδα κάτι ενισχυτές για σαμπ με 200 ευρώ....δεν έχω να διαθέσω τόσα/

yamaha rx-v361.

γράφει κάπου στο μάνουαλ περί προτιμήσεις για σαμπ; δν το ξερα, θα το τσεκάρω.

λίγο που έψαξα στο νετ είδα κάτι ενισχυτές για σαμπ με 200 ευρώ....δεν έχω να διαθέσω τόσα/
    σε αυτού του τύπου τους ενισχυτές η έξοδος για sub είναι pre-out οπότε αναγκαστικά πας σε αναζήτηση ενεργού subwoofer. ψάξε 1 στις 6-1/2" με ενισχυτή 60-80W.

εναλλακτικά μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο και να το προσαρμόσεις στο sub που σου δίνεται ρυθμίζοντας τη συχνότητα αποκοπής ώστε να ταιριάζει στο χώρο.
    Τελευταία τροποποίηση από dimmie_72; 13/09/2015 στις 11:27.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Ο ενισχυτής δε σηκώνει το sub? Τον 461 έχω εγώ και τα έχει όλα επάνω. Δε πιστεύω να έχουν διάφορες στις εισόδους και εξόδους πίσω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    σε αυτού του τύπου τους ενισχυτές η έξοδος για sub είναι pre-out οπότε αναγκαστικά πας σε αναζήτηση ενεργού subwoofer. ψάξε 1 στις 6-1/2" με ενισχυτή 60-80W.

έχεις να μου προτείνεις κανά ενεργό sub που να ταιριάζει στον ενισχυτή μου? για 15 τμ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Ο ενισχυτής δε σηκώνει το sub? Τον 461 έχω εγώ και τα έχει όλα επάνω. Δε πιστεύω να έχουν διάφορες στις εισόδους και εξόδους πίσω.
    έχετε και οι 2 ενίσχυση 5Χ100 για σύστημα 5+1. οπότε το ενεργό sub είναι απαραίτητο είτε με δικιά του είτε με εξωτερική ενίσχυση.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος

εναλλακτικά μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο και να το προσαρμόσεις στο sub που σου δίνεται ρυθμίζοντας τη συχνότητα αποκοπής ώστε να ταιριάζει στο χώρο.
    Αυτο ειναι καλη προταση!

έχεις να μου προτείνεις κανά ενεργό sub που να ταιριάζει στον ενισχυτή μου? για 15 τμ
    δες το site που σούβαλα στο 1ο μου ποστ. αν θες να τα ρίξεις χοντρά μη το φοβηθείς για μικρό δωμάτιο κλπ γιατί όσο μεγάλο και νάναι έχει μεταβλητή συχνότητα αποκοπής οπότε το ρυθμίζεις εκεί που είναι το ιδανικό. πιστεύω όμως ότι στις 6-1/2'' και μέχρι 100W είσαι καλά.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Εγω εχω αυτο.
    Το sub ειναι 10αρι σε περιπου 20τμ δωματιο και μπορει να ξηλωσει τα μαρμαρα.............

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προς φοιτητές του Φορουμ
    από pipis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2008, 18:58
  2. Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2007, 21:00
  3. προς τις κυρίες του φόρουμ
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5