Εχω ενα προβλημα ..οχι με τα αλογα ..ουτε με φρενα...
Οταν ξεκιναω κανει το τσεκ ανοιγει και σβηνει μου το κανει καθε πρωι...2 με 3 φορες..και οχι ξανα.
Κοιταξα φισες αλλα ειναι οκ..
Εχει κανεις καμια ιδεα?
Εχω ενα προβλημα ..οχι με τα αλογα ..ουτε με φρενα...
Οταν ξεκιναω κανει το τσεκ ανοιγει και σβηνει μου το κανει καθε πρωι...2 με 3 φορες..και οχι ξανα.
Κοιταξα φισες αλλα ειναι οκ..
Εχει κανεις καμια ιδεα?
γιατί δεν τους ρωτάς;
Εδώ μια χαρά ρωτάει. Όταν το δούνε, αφού βγούνε από τo warp, θα απαντήσουν![]()
Φύγαμε...
Προσπαθώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχεις.
1. Το μηχανάκι κάνει τσεκ, παίρνει μπρος κανονικά και σου σβήνει.
2. Το μηχανάκι κάνει τσεκ παίρνει μπρος κανονικά και κάνει κανά-δυο-τρία τσεκ ενώ δουλεύει το μοτέρ.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
για ρίξε μια ματιά (κάνε μετρήσεις δλδ) στο ηλεκτρικό κύκλωμα (πηνία - ανορθωτής - μπαταρία)
πουτσ@@@@@@@@@
Θα πρέπει να το πας σε ηλεκτρολόγο. Προτείνω αυτόν.
Μπορεί να είναι κάποιο καλώδιο στη φίσα πίσω από το μπροστά αριστερό πλαστικό. Θα τη δεις αν κοιτάξεις "μέσα" στο χώρο, κάτω από το αριστερό χερούλι του τιμονιού. Μπορεί να είναι κάτι στη κλειδαριά. Όμως επειδή δε χάνεις το ρεύμα τελείως από τα όργανα, μπορεί να είναι το ρελέ του συναγερμού που κολλάει και κλειδώνει την αντλία καυσίμου. Παθών.
Μη τον βγάλεις μόνο σου αν δε ξέρεις πως να γεφυρώσεις το καλώδιο που μπλοκάρει την αντλία. Αν τον βγάλεις έτσι θα μείνεις από αντλία. Αν έχεις γνώσεις λογικά θα το βρεις εύκολα. Καλύτερα να το πας στο Φώτη μη τυχόν και είναι κάτι άλλο. Λογικά δε θα σου πάρει λεφτά για να σου γεφυρώσει την αντλία, μετά τον ξυλώνεις μόνο σου.