Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: Διακοπή ασφαλιστρων

Νέο μέλος

Διακοπή ασφαλιστρων

Πουλησα τη μοτό μου και θέλω να
    α κάνω διακοπή ασφαλιστηριου για να πάρω πίσω και χρήματα ή ασφάλεια ζητάει φωτοαντιγραφο με την άδεια στο όνομα του νέου ιδιοκτήτη και το συμβόλαιο (που το έχω)...Αν δεν βρίσκω τον ιδιοκτήτη Για να μου δώσει τη φωτοτυπία τι μπορώ να κάνω?Αν πάω υπουργείο και πω την πινακίδα και τι συμβαίνει παίζει να μου δώσουν αυτοι φωτοτυπία ή τέλοςπαντων κάτι που να δείχνει πως το μεταβιβασα?

Παλαιό μέλος
    Ναι, στο δευτερο, (Υπουργείο Συγκοινωνιών ) σου εκτυπώνουν ενα έγγραφο που δειχνη τον κάτοχο της μοτοσυκλέτας, το εκανα εγω περσι, για άλλο λόγω.

Αυτά είναι μλκιες φυσικά γιατί προφανώς και μπορεί να δει η ασφάλεια πότε και ποιος ασφάλισε το όχημα, αλλά είναι το να κάνουμε τον δυσκολο στον πελάτη που φεύγει.

Τα ίδια πήγαν να μου πουν από γνωστή εταιρία, με το πωληθεν όχημα να έχει ασφαλιστεί από τον νέο ιδιοκτήτη σε αυτούς πάλι... Κωμικοί.

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αυτά είναι μλκιες φυσικά

Οπως τα λεει ο απο πανω.
    Ενα ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ οπως η αδεια,δεν εισαι υποχρεωμενος να το δειξεις/δωσεις σε κανενα πλην της αστυνομιας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    Ναι, στο δευτερο, (Υπουργείο Συγκοινωνιών ) σου εκτυπώνουν ενα έγγραφο που δειχνη τον κάτοχο της μοτοσυκλέτας, το εκανα εγω περσι, για άλλο λόγω.
    Χωρις εξουσιοδοτηση αποκλειεται να δωσουν αντιγραφο της αδειας στον οποιονδηποτε το ζητησει,ειναι καθαρα θεμα προσωπικων δεδομενων.
    Αν στο εκαναν λογικα σε ηξεραν .

Παλαιό μέλος
    Ναι ρε παιδιά μαμακιες.. σωστα οι ασφαλιστικές ταλαιπωρουν τον κόσμο, αλλά ο άνθρωπος τι να κάνει στο προκείμενο? να πληρώσει δικηγορο?

Απλα να επιμεινει ή να αναφερει πως θα απευθυνθει σε δικηγορο,αν του κανουν τους δυσκολους.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yiannis172 Προβολή μηνύματος
    Χωρις εξουσιοδοτηση αποκλειεται να δωσουν αντιγραφο της αδειας στον οποιονδηποτε το ζητησει,ειναι καθαρα θεμα προσωπικων δεδομενων.
    Αν στο εκαναν λογικα σε ηξεραν .

Σωστός, τους εξήγησα τον λόγο, μια παλιά μοτοσυκλετα μου στο ΤΑΧΙS την εμφανίζει ως κατοχο εμένα , και τα τελη απλήρωτα,
    στο Υπουργειο Συν/νιων στον φάκελο της μοτοσυκλετας φαινεται η μεταβιβαση, ειχα κανει και σχετικο θρεντ με το μπέρδεμα εδω.
    Εν πάσι περιπτωση εκαναν την εξυπηρετηση αφου τους εξηγησα πρωτα,
    ας κάνει το ίδιο και ο φίλος.

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Διαβάζω....λέω ας μην γράψω...αλλά....απορώ....και εκφράζω την απορία μου:
    Κανείς σας δεν σκέφτεται ,όταν πουλάει μοτο/αυτο ,να κρατήσει φωτοτυπία της άδειάς του ,με την πράξη μεταβίβασης βεβαιωμένη πάνω της...?

- Πως θα αποδείξεις (άμεσα κ εύκολα) οτι δεν είσαι ελέφαντας ,αν την επόμενη μέρα το πρωί ένα περιπολικό βρεθεί στην πόρτα σου να σε μπουζουριάσει ,επειδή η μηχανή σου χθες βράδυ έκανε έγκλημα;;;
    (όλοι ξέρουμε οτι θέλει μήνες το σύστημα να αλλάξει τα στοιχεία μετά απο πώληση)

- Πως θα απαιτήσεις (αμεσα κ' εύκολα) να διακοπεί η ασφάλεια κ να σου επιστραφεί το υπόλοιπο...?

- Πως θα διαγράψεις (άμεσα) την οφειλή τελών κυκλοφορίας απο το ΑΦΜ σου ,στην περίπτωση που θα μ@λ@κιστούν (ως συνήθως) οι "υπεύθυνοι" γραφιάδες...?

- Πως θα δηλώσεις στην επόμενη φορολογική σου δήλωση την πώληση ,ώστε να φύγει η μοτό απο πάνω σου...?

Τι δι@λο.....μόνο εγώ έχω φωτοαντίγραφα απο ΟΛΑ τα έγγραφα που χρειάζονται για μιά μεταβίβαση ,απο ΟΛΕΣ τις μεταβιβάσεις (αγορές & πωλήσεις) που έχω κάνει στην ζωή μου...???
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Δεν υπάρχει υπεύθυνη δήλωση που να αναφέρει ότι το όχημα με αρ.κυκλοφορίας ταδε μεταβιβάστηκε από σένα στον άλλο;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Αποτι κατάλαβα η κοπέλα έκανε μεταβίβαση και τέλος χωρίς αλλά κολπα..
    Πήγαινε στην εφορία και ρώτα αν γινεται να σου τυπωσουν ένα χαρτί που να δείχνει ότι το μηχανακι έγινε μεταβίβαση και δεν σου ανήκει ποια δεν υπάρχει στο αφμ σου και με αυτό πήγαινε στον ασφαλιστη μπας και σου κάνει διακοπή..

Υ.γ.αυτο το πράγμα που ζητάνε φωτοτυπία της άδειας του νέου ιδιοκτήτη και η σιγουριά τους ότι θα το έχει σίγουρα ο πρων ιδιοκτήτης δεν το καταλαβαίνω αν θέλει μου επιτρέπει ο καινούργιος ιδιοκτήτης να βγάλω φωτοτυπία την άδεια του δεν έχει καμία υποχρεωση..και αυτά περί υπευθύνων δηλώσεων δεν νομίζω να του κάνει του ασφαλιστη για να της κάνει διακοπη(αλλο που δεν πιστεύω ως συνήθως να ανταλαξ υπεύθυνες δηλώσεις..)
    Υ.γ.2.κατερινα αν είναι μικρό το πόσο και μπορείς για μένα παρατατο θα τελειώσει και μετά θα πει ο ασφαλιστής απλά δεν ανανέωσε έτσι και αλλιώς είσαι ενταξει στην εφορία φαίνεται ότι η μότο δεν σου ανήκει ποια στο αφμ σου..
    Τελευταία τροποποίηση από Tedvj23; 07/05/2016 στις 10:10.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karavidas Προβολή μηνύματος
    Υ.γ.2.κατερινα αν είναι μικρό το πόσο και μπορείς για μένα παρατατο θα τελειώσει και μετά θα πει ο ασφαλιστής απλά δεν ανανέωσε έτσι και αλλιώς είσαι ενταξει στην εφορία φαίνεται ότι η μότο δεν σου ανήκει ποια στο αφμ σου..
    Δεν είναι τόσο για το ποσό. Δε νομίζω ότι είναι καλό να συνεχίσει η ασφάλεια στο όνομά της, ο επόμενος να είναι εξυπνάκιας και να το έχει ανασφάλιστο και να εμπλακεί σε κανένα ατύχημα. Τώρα θα μου πεις αφού φαίνεται πότε μεταβιβάστηκε και όλα είναι αρκετά τραβηγμένα να γίνουν. Ακόμα κι έτσι εγώ κοιτάω να διακόπτω άμεσα την ασφάλεια της μοτό που έδωσα επειδή για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν έχω εμπιστοσύνη σε κράτος, ασφαλιστικές και στους ανθρώπους.

Κάποτε για να διακόψω την ασφάλεια μου ζητήσαν και φωτοτυπία της ασφάλειας που ΘΑ έκανε ο επόμενος

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Τα τελευταία χρόνια, όποτε έχω κάνει διακοπή, αρκεί ένα email με την ανάλογη δήλωση + ένα αντίγραφο της ταυτότητάς μου.

Δε μας λες ποια ασφαλιστική είναι αυτή;

Άδεια και ασφάλεια του νέου ιδιοκτήτη, λέει, λολ.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Τα τελευταία χρόνια, όποτε έχω κάνει διακοπή, αρκεί ένα email με την ανάλογη δήλωση + ένα αντίγραφο της ταυτότητάς μου.

Δε μας λες ποια ασφαλιστική είναι αυτή;

Άδεια και ασφάλεια του νέου ιδιοκτήτη, λέει, λολ.
    Μάλλον την κάνεις μόνος σου μέσω internet..
    Σε ασφαλιστικό γραφείο την πιπίλα με την νέα άδεια την ζητάνε κατά 99%....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leftos
    Μιλησες με τον ασφαλιστη η με την ασφαλιστικη.
    Γιατι και εμενα ο ασφαλιστης ετσι μου ελεγε αλλα πηρα την ασφαλιστικη και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται οποτε μετα το προχωρησε.
    Γενικα το κανουν επιτηδες για να βαρεθεις και να πεις αστο.
    Αλλα πρεπει και εμεις να κραταμε φωτοτυπιες τουλαχιστον....
    LIVE FREEEEE!!!!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 86
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2007, 22:02
  2. Διακοπη κυλοφοριας στην Αττικη Οδο
    από Alki_Viades στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2007, 10:45
  3. Moto GP: Διακοπή... για Ilmor
    από idi στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2007, 11:49
  4. Πως να κάνω διακοπή συμβολαίου με την ΤΙΜ; Help!!!
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 12:13
  5. Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος
    από superfour στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 14:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας