Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 44

Θέμα: Δίλημμα

Νέο μέλος

Δίλημμα

Είχα ξανανοίξει θέμα για μηχανάκι και τελικά έφτασε η ώραπό της αγοράς. Την Δευτέρα λοιπόν μιας και έχω τα χρήματα στην τσέπη μου είχα σκοπό να πάω να αγοράσω ένα καινούργιο Crypton X(τιμή 2600) για μετακινήσεις μέσα στην πόλη(Συγκεκριμένα περίπου 15 χιλιόμετρα την ημέρα σπίτι σχολή σχολή σπίτι).Οι καλοί μου φίλοι λοιπόν μου βάλανε λόγια να κοιτάξω και κάτι σε μεταχειρισμενο,όπως σε μια beverly όπου βρίσκω σε αυτά τα λεφτά..
    Ψιλοι στα αυτιά μου μπήκανε λοιπόν και έχω αρχίσει και τρώγομαι να πάω σε κάτι τέτοιο όπου και ποιο άνετο θα είναι και θα έχω και μέρος να βάζω τα πόδια μου το χειμώνα να μην γίνομαι παπί.
    Κοίταξα λοιπόν και βρήκα μια 250. Cruiser του 08 την πουλάει η αντιπροσωπία μεταχειρισμένη με 17.000 χιλιόμετρα και έχω μπει σε σκέψεις.
    Φοβάμαι βέβαια μην μου βγάλει προβλήματα για αυτό και θέλω την γνώμη σας πάω στο θέμα λ.Αξίζει να πάω εκεί ?

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Εφόσον έχεις τα χρήματα για νέο Crypton X με γειά, και πολύ προσοχή να μη στο φάνε. Κλειστό γκαράζ και συναγερμός. Καλόβολτο και πάντα όρθιος.

Νέο μέλος
    Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.
    Δηλαδή για μεταχειρισμένη ούτε λόγος?Είναι ρίσκο ?

Off Topic#αν τελικά πάω σε Crypton το βράδυ θα το έχω μέσα.Όταν το παρκάρω στην σχολή πώς μπορώ να το προστατευω πχ υπάρχουν ειδικές αλυσίδας η κάτι τέτοιο

Ένα Crypton του κουτιού είναι επένδυση. Είναι βέβαια και στην κορυφή της λίστας να στο φάνε.
    Στη σχολή παρκάρισμα μόνο εντός της σχολής και ειδικά αν η σχολή έχει φύλακα στις εισόδους. Συναγερμό με περιμετρικό ραντάρ στα 120-150ευρώ. Και το παρκάρεις πάντα σε κοινή θέα εκεί που είναι πέρασμα από κόσμο ή υπάρχει κάποιο γραφείο-κυλικείο-κλπ.
    Καλή και η αλυσίδα αλλά να είναι καμιά της προκοπής Abus του 50ευρου.

Banned
    Κλειδαριά στο δισκοφρενο
    Η κάποιο πέταλο η αλυσίδα να πιάνει σταθερό σημείο, αλλά αυτά έχουν πρόβλημα μεταφοράς αν δεν έχεις βαλίτσα

Νέο μέλος
    Αυτό είναι ένα άλλο πρόβλημα με τα παπάκια και ειδικά εδώ στην Κρήτη που έχουν τα 4χ4 και τα φορτώνουν πάνω στην καρότσα.
    Και ήταν άλλος ένας λόγος που κοιτούσα σε beverly

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Manos5686 Προβολή μηνύματος
    Αυτό είναι ένα άλλο πρόβλημα με τα παπάκια και ειδικά εδώ στην Κρήτη που έχουν τα 4χ4 και τα φορτώνουν πάνω στην καρότσα.
    Και ήταν άλλος ένας λόγος που κοιτούσα σε beverly
    Εάν δεν μπορείς να εξασφαλίσεις τα βασικά για την προστασία του κουτάτου Crypton θα σου πρότεινα να πάρεις ένα μεταχειρισμένο παπί από ιδιώτη στο car κοντά στο 1000άρικο και τα υπόλοιπα να πάνε σε καλό εξοπλισμό και αποταμίευση για τα έξοδα των σπουδών σου.

Νέο μέλος
    Εννοείται ότι αν πάρω κρυπτόν θα αγοράσω και συνεργεμο και αλυσίδα ώστε να το δενω.Δεν σκοπεύω να δώσω τόσα χρήματα και να μου το κλέψουν.
    Ο συναγερμός με το radar μπορείς να μου εξηγήσεις τι παραπάνω έχει?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    το crypton ειναι το πιο καλο και ταυτοχρονα value for money παπι αυτη τη στιγμη
    γ αυτο και ειναι πρωτο σε κλοπες
    στη σχολη θα στο σταμπαρουν και θα στο φανε στο τριμηνο
    δεν ξερω τι διπλωμα εχεις ή μπορεις να βγαλεις αλλα στα λεφτα που διαθετεις μετρητα υπαρχουν αξιολογοτατες μηχανες μεταχειρισμενες οι οποιες και καλυτερες απο ενα παπι ειναι και λιγοτερο τραβανε το ματι
    το beverly επισης το κλεβουν αλλα η διαφορα του ειναι οτι δεν ειναι καν value for money

Νέο μέλος
    Καλησπεριζω και πάλι την παρέα,Δυστυχώς φίλε toyar η εμπειρία μου δεν μου επιτρέπει την αγορά μεγαλύτερης κυβισμού μηχανής.Σκεφτόμουν ένα μηχανάκι το πολύ έως 300 κυβικά και αυτόματο η Παπάκι χωρίς συμπλέκτη μιας και δεν εχω ξαναοδηγηση μηχανή με συμπλέκτη.
    Μπορεί κανείς να μου δώσει γενικές πληροφορίες για το beverly?
    Προβλήματα,κατανάλωση κλπ
    Ευχαριστώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    μεγαλη κουβεντα ανοιγεις...........
    η εμπειρια (σε λογικα πλαισια) και ο συμπλεκτης δεν -πρεπει να- ειναι κριτηριο αγορας

Νέο μέλος
    Μπορείς να μου το αναλύσεις λίγο αυτό toyar
    Ευχαριστώ

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Μη πάρεις scooter. Με τα χρήματα που έχεις παίρνεις μοτοσυκλέτα 250 κυβικά.

Νέο μέλος
    Έβρισκα μεταχειρισμένη ninja 2200 αλλά δεν έχω εμπειρία και δεν θέλω προς το παρόν τουλάχιστον μηχανή αργότερα σε μερικά χρόνια θα κάνω την μετάβαση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Το παπακι στο εχουν καθαρισει αργα η γρηγορα και θα κλαις τα χρηματα σου..παρε κατι πολύ μεταχειρισμενο που να μην δινει στοχο και τη διαφορα της αγορας να την επενδύσεις στην ασφαλεια του, κοινως εξονυχιστικο σερβις,,

το παπι μεταφερεται σε δευτερόλεπτα σε καροτσα...μεχρι να κατεβεις να δεις τι γινεται απλα το φορτηγακι εχει εξαφανιστεί και ας κτυπανε οι συνεγαρμοι...αυτή είναι η εμπειρια οσων το εχουν χασει...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. TΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΛΗΜΜΑ!!!
    από OzimBa στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2006, 10:27
  2. Διλημμα
    από Boxer στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2006, 23:18
  3. Λάστιχα και δίλημμα...
    από Cpt. Haddock στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2006, 11:34
  4. Δίλημμα
    από Alchimistis στο forum Suzuki V-Strom series