πριν 2 εβδομαδες περιπου αποφασισα να αγορασω ενα 50cc παπακι καινουργιο για την γυναικα μου να πηγενει στην δουλεια της ψαχνοντας απο δω και απο εκει λιγο τα φορυμ λιγο τα γραφομενα και τα οικονομικα μας λιγο ποια εταιρεια ειναι ποια και τι κατεληξα σαν πιο οικονομικο (μετρητης παντα) να παρο ενα kymco visar 50 cc καθοτι και θυγατρικη της honda. Σαφως δεν περιμενω να εχει τα τραβηγματα που ειχαν τα 50αρια τα honda yamaha αλλα ρε παιδι μου να μπορει να σηκωσει και να τραβηξει με καποια ανεση 2 ατομα δεν με νοιαζει με τι ταχυτητα σαφως (οταν και εφοσον στρωθει). αυτο λοιπον και εκανα πηγα και το αγορασα και απο εδω ξεκινανε τα προβληματα πρωτη βολτα μολις το πηρα τι πιο κλασικο να παω σε μια πολυ μικρης κλισης ανηφορα περιπου 5%-(βαρια) 10% κλισηκαι ειναι και τετραταχυτο ,λοιπον ξεκιναμε να το ανηφορισουμε απο τεταρτη κατεληξα στην πρωτη οχι στην δευτερα οχι στην τριτη αλλα στην πρωτη και αυτο με το ζορι ανεβενε παρατηρησα λοιπον οτι δεν ειχε τραβηγμα αλλα ουτε και καν λιγο αρπαγμα οπως ενα 50αρι ,μου θυμιζε μαλον για 40 κυβικα και πιο λιγα τελος παντων να μην τα πολυλογω πηγα στο μαγαζι την ιδια στιγμη (οπου και ηδη τα ειχα σκασει τα λεφτακια μου) enhmervnv to promhueyth kai ton mhxaniko toy kai toyσ akoyv na lene οτι αυτα τα παπια τα αλαζουν ζιγκλερ γιατι απο την μανα τους δεννννννν και εχουν προβλημα. Ε δεν εδωσα σημασια το αφησα εκανα πως δεν το ακουσα και το πηρα μετα απο 4 -5 μερες, το κρατησα μια εβδομαδα και βεβαια σιγα μη το στρωσει η γυναικα μου κλασικα οι μαλακες το στρωνουμε. Παρατηρω λοιπον οτι το παπακι μπερδευε ελαφρως οταν ανοιγες το γκαζι αποτομα (εως την μεση ) για να συνεχισει την πορεια του με τα (δυστυχως) 40 ΧΛμ που απο οσο ξερω παει μαξ για να στρωσει χωρις να ζοριζετε(καλα δεν τα λεω η κανω κατι λαθος???¨) παρατηρω επισης προχθες που ειχε αρκετο αερα εδω περα περιπου 5-6 μποφωρ οτι πηγενοντας κοντρα στον αερα το μηχανακι μπουκωνε και εσβηνε σαν να κοβοταν η παροχη βενζινας η και εγω δεν ξερω τι παντωw με κοντρα τον αερα σε ευθεια εσβησε 2 φορες σαφως το πηγα το αφησα και εφυγα και περιμενω τι θα μου πουνε ,θα ηθελα να μου πειτε αποψεις οσοι εχετε λιγες τεχνικες γνωσεις τι σκατα μπορει να φταιει και τα κανει αυτα?? πχ προβληματικο carburater? η κατι στον κινητηρα που δεν μπορω να ξερω το σιγουρο ειναι το πηγα παλι απο εκει που το πηρα και ειμαι ενα κλικ πριν αρχισω τις μυνησεις και τους θεους και δαιμονες να βριζω αν μπορειτε να μου πειτε καμμια ιδεα τι φταιει καλοδεχουμενη γιατι τον μηχανικο τους εκει δεν τον κοβω να το νιωθει το επαγγελμα