Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: kymko visar 50 cc (λιγο πριν τα προθυρα για μυνησεις)

Νέο μέλος

kymko visar 50 cc (λιγο πριν τα προθυρα για μυνησεις)

πριν 2 εβδομαδες περιπου αποφασισα να αγορασω ενα 50cc παπακι καινουργιο για την γυναικα μου να πηγενει στην δουλεια της ψαχνοντας απο δω και απο εκει λιγο τα φορυμ λιγο τα γραφομενα και τα οικονομικα μας λιγο ποια εταιρεια ειναι ποια και τι κατεληξα σαν πιο οικονομικο (μετρητης παντα) να παρο ενα kymco visar 50 cc καθοτι και θυγατρικη της honda. Σαφως δεν περιμενω να εχει τα τραβηγματα που ειχαν τα 50αρια τα honda yamaha αλλα ρε παιδι μου να μπορει να σηκωσει και να τραβηξει με καποια ανεση 2 ατομα δεν με νοιαζει με τι ταχυτητα σαφως (οταν και εφοσον στρωθει). αυτο λοιπον και εκανα πηγα και το αγορασα και απο εδω ξεκινανε τα προβληματα πρωτη βολτα μολις το πηρα τι πιο κλασικο να παω σε μια πολυ μικρης κλισης ανηφορα περιπου 5%-(βαρια) 10% κλισηκαι ειναι και τετραταχυτο ,λοιπον ξεκιναμε να το ανηφορισουμε απο τεταρτη κατεληξα στην πρωτη οχι στην δευτερα οχι στην τριτη αλλα στην πρωτη και αυτο με το ζορι ανεβενε παρατηρησα λοιπον οτι δεν ειχε τραβηγμα αλλα ουτε και καν λιγο αρπαγμα οπως ενα 50αρι ,μου θυμιζε μαλον για 40 κυβικα και πιο λιγα τελος παντων να μην τα πολυλογω πηγα στο μαγαζι την ιδια στιγμη (οπου και ηδη τα ειχα σκασει τα λεφτακια μου) enhmervnv to promhueyth kai ton mhxaniko toy kai toyσ akoyv na lene οτι αυτα τα παπια τα αλαζουν ζιγκλερ γιατι απο την μανα τους δεννννννν και εχουν προβλημα. Ε δεν εδωσα σημασια το αφησα εκανα πως δεν το ακουσα και το πηρα μετα απο 4 -5 μερες, το κρατησα μια εβδομαδα και βεβαια σιγα μη το στρωσει η γυναικα μου κλασικα οι μαλακες το στρωνουμε . Παρατηρω λοιπον οτι το παπακι μπερδευε ελαφρως οταν ανοιγες το γκαζι αποτομα (εως την μεση ) για να συνεχισει την πορεια του με τα (δυστυχως) 40 ΧΛμ που απο οσο ξερω παει μαξ για να στρωσει χωρις να ζοριζετε(καλα δεν τα λεω η κανω κατι λαθος???¨) παρατηρω επισης προχθες που ειχε αρκετο αερα εδω περα περιπου 5-6 μποφωρ οτι πηγενοντας κοντρα στον αερα το μηχανακι μπουκωνε και εσβηνε σαν να κοβοταν η παροχη βενζινας η και εγω δεν ξερω τι παντωw με κοντρα τον αερα σε ευθεια εσβησε 2 φορες σαφως το πηγα το αφησα και εφυγα και περιμενω τι θα μου πουνε ,θα ηθελα να μου πειτε αποψεις οσοι εχετε λιγες τεχνικες γνωσεις τι σκατα μπορει να φταιει και τα κανει αυτα?? πχ προβληματικο carburater? η κατι στον κινητηρα που δεν μπορω να ξερω το σιγουρο ειναι το πηγα παλι απο εκει που το πηρα και ειμαι ενα κλικ πριν αρχισω τις μυνησεις και τους θεους και δαιμονες να βριζω αν μπορειτε να μου πειτε καμμια ιδεα τι φταιει καλοδεχουμενη γιατι τον μηχανικο τους εκει δεν τον κοβω να το νιωθει το επαγγελμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    1ον στρωστο κανονικα και μετα θα καταλαβεις αν παει ή οχι
    2ον δεν υπαρχει κατι για να κανεις μηνυση, τι θα πεις δεν παει σαν 50αρι παει σαν 40αρι;
    3ον δεν υπαρχει ανηφορα σε αυτην την κοινωνια που να την ανεβαινει πενηνταρι δικαβαλο με 3η ή 4η
    4ον μηπως τελικα εχεις υπερβολικες απαιτησεις απο ενα πενηνταρι;

Γιατί δεν ζητάς ευγενικά να οδηγήσεις ένα άλλο ίδιο για να συγκρίσεις, μόνο έτσι θα καταλάβεις αν έχει κάποιο πρόβλημα ως προς τις επιδόσεις τουλάχιστον.
    Artificial intelligence is no match for natural stupidity...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sv1000s
    για 50νταρι καλα παει!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Με το που το διαβασα θυμηθηκα την nikol1979................
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Με το που το διαβασα θυμηθηκα την nikol1979................

Το ξέρει αυτό η γυναίκα σου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Ανηφόρα έστω και μικρής κλίσης (έχεις ιδέα καθόλου τι σημαίνει 5% και 10% κλίση; ) με 50αρι δικάβαλο και 3η-4η;;;

Κάπου τα έχεις μπερδέψει φίλε μου. Α, και δώσε το σε άλλον να το στρώσει γιατί με αυτό " αυτο λοιπον και εκανα πηγα και το αγορασα και απο εδω ξεκινανε τα προβληματα πρωτη βολτα μολις το πηρα τι πιο κλασικο να παω σε μια πολυ μικρης κλισης ανηφορα περιπου 5%-(βαρια) 10% κλιση" δεν πρέπει να το έχεις και πολύ το τι πάει να πει στρώσιμο και μάλιστα σε 50αρι......
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    για πες μας λιγο και ποσα κιλα εισαι...
    και να'χεις υπ'οψιν σου οτι πλεον οι προδιαγραφες ρυπων ειναι πολυ αυστηρες και πιθανοτατα φιμωνουν τα μηχανακια για να τις περνανε...
    πανε οι εποχες των cub,των townmate και των glx...
    πλεον 50cc ειναι ταφος και οι περισσοτεροι ξεκινανε με 125...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Το θέμα δεν είναι τόσο στο αν τραβάει η δεν τραβάει το μηχανάκι, όσο ο τρόπος που λειτουργούν τα καταστήματα. Εδώ και 40 χρόνια που ξέρω, δεν υπάρχει περίπτωση σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική να πάρεις μηχανάκι η αυτοκίνητο χωρίς να έχεις τη δυνατότητα να το δοκιμάσεις αν σου κάνει. Εδώ ψωνίζουμε στην καλύτερη από τα test.

Aν πας, ειδικά στην επαρχία ακόμα και με σοβαρή πρόθεση αγοράς και ζητήσεις ότι σου γυάλισε στο μάτι να το κάνεις δοκιμή, θα σε κοιτάνε σαν να τους έθιξες. Τα test ride μηχανάκια θα κάνουν την περιοδεία τους από 1 εβδομάδα σε κάθε αντιπροσωπεία της επαρχίας και μετά... πάπαλα.

Στις περισσότερες "αντιπροσωπείες" δεν υπάρχουν τα κορυφαία μοντέλα των εταιρειών ούτε για να τα πάρεις μάτι. Έχουμε τόσο συμβιβαστεί μαυτή την κατάσταση που τη θεωρούμε δεδομένη και ούτε καν την αναφέρουμε.

Γιατί ρε φίλος αποφάσισες, το πλήρωσες, το μεταβίβασες και μετά τα διαπίστωσες όλα αυτά;
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    φιλε ειχες λαθος σκεπτικο απο την αρχη. το 50αρι, ειναι 50αρι και δε μπορεις να περιμενεις και πολλα, ποσο μαλλον οταν ειναι καινουριοα και δεν εχει "ανοιξει" το μοτερ. δεν λεω πως μετα απο καποια χλμ θα αποκτησει τρελη δυναμη, αλλα μια μικρη διαφορα σε σχεση με οταν ειναι καινουριο θα την εχει. τις ανηφορες με 3η-4η τις ξεχνας...

οσο για το προβλημα που εχει (σβηνει σε πορεια?) μηπως ειχανε παλια βενζινη μεσα? εσυ ποσα ντεποζιτα εχεις καψει?
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Banned
    Προφανως για να περναει προδιαγραφες εχει μικρο ζιγκλερ,

κανε αυτο που σου λεει ο μαστορας, βαλε μια φιλτροχοανη και 2 νουμερα μεγαλυτερο ζιγκλερ και θα παρει ανασα.

Νέο μέλος
    βρε παιδιανα ξεκαθαρισω κατι
    α) σαφως δενε χω απαιτησεις οπως τα παλια παπακια σαφως και θα ειμαι ευτυχισμενος αν πηγενει με 40-50 χλμ την ωρα
    β) δεν μιλισε κανεις για δικαβαλο
    γ) σαφως δεν περιμενω με 3-4 να ανεβει μια ανηφορα αλλα τουλαχιστον με δευτερα οχι με πρωτη και να αγγομαχαει
    δ) το παραδοξο ειναι οτι μπερδευει ωρες ωρες και οτι σε κοντρα αερα μπυκωνει και σβηνει
    (εκει σαλτερνω και λεμε(λογια του αερα) θα φτασω σε μυνησεις τι ειναι αυτο που φταιει και μπερδευει μετα απο 2 ντεποζιτα που εχω αδειασει

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από infidel Προβολή μηνύματος
    Γιατί δεν ζητάς ευγενικά να οδηγήσεις ένα άλλο ίδιο για να συγκρίσεις, μόνο έτσι θα καταλάβεις αν έχει κάποιο πρόβλημα ως προς τις επιδόσεις τουλάχιστον.
    γιατι εχουνε οεο?

Νέο μέλος
    λυπαμε που θα σε στεναχωρησω ειμαι της παλια γενιας εχω αλαξει απο dax zet papaki απειρα οποτε μπορει πλεον να οδηγαω μηχανη αλλα απο στρωσιμο κατι θυμαμε

Νέο μέλος
    απο τεχνικες αποψεις που ζητησα σκιζεις repset

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να δούμε λίγο και τα χρώματα;
    από Respect στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2007, 21:45
  2. Λίγο πρίν ....από τον 1ο αγώνα
    από gr_champion στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2006, 01:24
  3. Και λίγο πριν να τελειώσει ο χρόνος.....ΑΕΚ...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2006, 18:09
  4. τα τελευταια ανεκδοτα πριν την κανω για διακοπες!
    από bartlal στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2005, 10:40
  5. Mono 50 cc ?? Giati ??
    από Spike στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2005, 10:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας