Χαιρετώ.
Χθες βράδυ γύρναγα από δουλειά και μόλις πάρκαρα είχα μια πολύ ελαφριά μυρωδιά καμμένου λαδιού. Λέω εντάξει, καμιά φορά ανάλογα τη φορά του αέρα μυρίζουν καμιά φορά οι αναθυμιάσεις ειδικά αν έχω φάει κίνηση και έχει ψιλοβράσει η μηχανή.
Φεύγω για δουλειά σήμερα Περιστέρι-Γλυφάδα και στα μισά της διαδρομής κάτι δε μου πάει καλά. Ξανά η μυρωδιά πιο έντονη σε κάθε φανάρι που σταματούσα. Τι γίνεται ρε φούστη μου λέω. Κοιτάζω αριστερά δεξιά τη μηχανή τίποτα.
Παρκάρω Γλυφάδα όλα κομπλέ. Στην επιστροφή Βουλιαγμένης ένα παλικάρι με Pegaso Strada μου λέει φίλε το πίσω σου λάστιχο δεξιά έχει λάδι, κάνε στην άκρη και κοίτα το.
Πράγματι σταματάω και όλη η δεξιά πλευρά του ελαστικού είχε μαζέψει. Όπως είχα σταματήσει να σου και να καπνίζει η εξάτμιση.... Γουατ ντα φακ!!!!
ξαπλώνω χάμω και τι να δω.
Ας μου εξηγήσει κάποιος καλός άνθρωπος....Μπορεί να κάνει τέτοια ζημιά κάποιο πετραδάκι? Πεζοδρόμιο δεν έχω βρει γιατί είμαι πάντα πολύ προσεκτικός και επίσης δε γίνεται να βρήκε γιατί θα έβρισκαν πρώτα οι λαιμοί και η ποδιά.
Μόλις κρυώσει το μοτέρ θα κατέβω να σκουπίσω να δω αν είναι μόνο από το φίλτρο (κατά πως φαίνεται) ή έχω και ζημιά και σε άλλο σημείο. Ελπίζω όχι γιατί με προόριζα για λάστιχα.......
α ναι μη ξεχάσω.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!