Τώρα που μετακομισα στην επαρχία έχω και γκαράζ. Μου έδωσε ο ιδιοκτήτης το τηλεκοντρόλ να φτιάξω αντίγραφο.
Δυστυχώς δεν αντιγράφεται οπότε αγόρασα από τον κατασκευαστή κατόπιν επικοινωνίας μαζί του. Το θέμα είναι ότι δε δουλεύει, οπότε του έστειλα πίσω και τα 2 ώστε να τα σεταρει ο ίδιος. Πάλι δε δουλεύει όμως οπότε, σε επικοινωνία μαζί του μου είπε πως να το κάνω εγώ.
Δοκίμασα μερικές φορές αλλά δε δουλεύει. Κατόπιν επικοινωνίας με τον κατασκευαστή του είπα πως θέλω επιστροφή των χρημάτων. Φυσικά αρνήθηκε λέγοντας μου πως το κοντρολ δουλεύει και ότι κάνω κάτι λάθος. Πολύ πιθανό να κάνω αλλά δεν είναι και δική μου δουλειά αυτό στη τελική.
Με συμβουλευσε να ξεβιδωσω τον μηχανισμό της γκαραζόπορτας και να πατήσω εκεί ένα κουμπί και Νά κάνω μου διαδικασία την οποία δε με κόβω να τη πολυκαταλαβα ώστε να πάρει ρύθμιση. Αφού του εξήγησα πως δεν είμαι καταρτισμένος στο να βάλω χέρι στον μηχανισμό ούτε ο ιδιοκτήτης του μηχανισμού, μου είπε πως είναι πρόβλημα μου.
Όντως είναι πρόβλημα μου αλλά λεφτά δε δίνει πίσω. Θέλει λέει τη συσκευασία (ένα χάρτινο κουτάκι), δεν το κράτησα και γιατί να το κρατούσα το μέγεθος σπιρτόκουτου και θα μου στείλει πίσω το ποσό εκτός του ΦΠΑ λόγω του ότι έκοψε απόδειξη. Ισχύει αυτό η να τσαντιστω; Εφόσον δε μπορεί ο κατασκευαστής να υποστηρίξει το προϊόν του, τι υποτίθεται πως πρέπει να κάνω εγώ τώρα; Το ποσό δεν είναι μεγάλο αλλά δε γουστάρω να το χαρίσω.
Υγ μπαταρία έχει το κοντρολ.