Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 54

Θέμα: Τηλεκοντρόλ γκαραζόπορτας

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis

Τηλεκοντρόλ γκαραζόπορτας

Τώρα που μετακομισα στην επαρχία έχω και γκαράζ. Μου έδωσε ο ιδιοκτήτης το τηλεκοντρόλ να φτιάξω αντίγραφο.

Δυστυχώς δεν αντιγράφεται οπότε αγόρασα από τον κατασκευαστή κατόπιν επικοινωνίας μαζί του. Το θέμα είναι ότι δε δουλεύει, οπότε του έστειλα πίσω και τα 2 ώστε να τα σεταρει ο ίδιος. Πάλι δε δουλεύει όμως οπότε, σε επικοινωνία μαζί του μου είπε πως να το κάνω εγώ.

Δοκίμασα μερικές φορές αλλά δε δουλεύει. Κατόπιν επικοινωνίας με τον κατασκευαστή του είπα πως θέλω επιστροφή των χρημάτων. Φυσικά αρνήθηκε λέγοντας μου πως το κοντρολ δουλεύει και ότι κάνω κάτι λάθος. Πολύ πιθανό να κάνω αλλά δεν είναι και δική μου δουλειά αυτό στη τελική.

Με συμβουλευσε να ξεβιδωσω τον μηχανισμό της γκαραζόπορτας και να πατήσω εκεί ένα κουμπί και Νά κάνω μου διαδικασία την οποία δε με κόβω να τη πολυκαταλαβα ώστε να πάρει ρύθμιση. Αφού του εξήγησα πως δεν είμαι καταρτισμένος στο να βάλω χέρι στον μηχανισμό ούτε ο ιδιοκτήτης του μηχανισμού, μου είπε πως είναι πρόβλημα μου.

Όντως είναι πρόβλημα μου αλλά λεφτά δε δίνει πίσω. Θέλει λέει τη συσκευασία (ένα χάρτινο κουτάκι), δεν το κράτησα και γιατί να το κρατούσα το μέγεθος σπιρτόκουτου και θα μου στείλει πίσω το ποσό εκτός του ΦΠΑ λόγω του ότι έκοψε απόδειξη. Ισχύει αυτό η να τσαντιστω; Εφόσον δε μπορεί ο κατασκευαστής να υποστηρίξει το προϊόν του, τι υποτίθεται πως πρέπει να κάνω εγώ τώρα; Το ποσό δεν είναι μεγάλο αλλά δε γουστάρω να το χαρίσω.

Υγ μπαταρία έχει το κοντρολ.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    American doors?

Όχι μια εγχώρια εταιρεία είναι. Ονόματα δε λέμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sv1000s
    επαρχεια που?αν εισαι προς κορινθια σε φτιαχνω.

θα σου δωσω ενα τηλ. να πας να κανεις τι δουλεια σου!

ολα τα κοντρολ σεταροντε.

εχω φτιαξει αρκετα!(η δουλεια μου ειναι) οχι τα κοντρολ η πορτες γενικα!

οσο για το μαστορα που στα ειπε σαν διαδικασια εχει δικιο για τα υπολοιπα ουδεν σχολιο.

Η διαδικασία όπως την είπε ναι ίσως να είσαι σωστή μιας και δεν είμαι καταρτισμένος οπότε δε μπορώ νέα έχω γνώμη για αυτό. Δεν είναι όμως δική μου δουλειά να σκαλιζω μηχανισμούς τους οποίους δεν ξέρω πως δουλεύουν και κυρίως, δεν είναι δικός μου ο μηχανισμός. Πάνω από το αυλάκι ειμαι αλλά δεν έχει σημασία αυτό τώρα. Σημασία έχει πως πλήρωσα τον κατασκευαστή γιά προϊόν του το οποίο δεν δουλεύει αλλά δεν είναι δικό του πρόβλημα όπως είπε. Κάτι σαν το γνωστό 'το κρατάτε λάθος' της απλ.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Το τηλεκοντρόλ δουλεύει αλλά θέλει ρύθμιση για την συχνότητά σου.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Συμφωνώ. Γιαυτό του το έστειλα για να το σεταρει με αυτό που δούλευε. Τελικά δε δουλεύει άρα το έκανε λάθος. Κατόπιν επικοινωνίας, μου είπε τι να κάνω με τα 2 κοντρολ μαζί ώστε το ένα να πάρει τις ρυθμίσεις του άλλου. Ούτε αυτό δούλεψε οπότε και ζήτησα refund.

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Αυτό που σου είπε με το μηχανισμό στη γκαραζόπορτα ισχύει. Δύσκολο δεν είναι, googlaρε το, είμαι σίγουρος ότι θα το βρεις. Όχι τπτ άλλο, αλλά να δώσεις 20€ για να φωνάξεις κάποιον που ξέρει για 3 λεπτά δουλειά το θεωρώ κοροϊδία (επειδή τα δωσα, γι αυτό στο λέω).

Δεν γίνεται να βάλω χέρι σε ξένη ιδιοκτησία. Αν το κάνω χειρότερα, ο κατασκευαστής που δεν ξέρει να σεταρει ο ίδιος το προϊόν του, δε θα έρθει από Αθήνα να το φτιάξει αφιλοκερδως. Είναι καθαρά σχέση πελάτη και εργοστασίου. Φίλε εσύ το πουλάς αλλά δε δουλεύει άρα;

Μηπως εχει μεγιστο αριθμο χειριστηριων και τον εχει φτασει?
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Μηπως εχει μεγιστο αριθμο χειριστηριων και τον εχει φτασει?
    Μπαρδον;

Απ' ότι κατάλαβα, το θέμα δεν είναι ότι δεν είναι λειτουργικό το καινούριο κοντρόλ που πήρες, αλλά ο τρόπος που πήγε να γίνει η όλη διαδικασία "ενεργοποίησης" του. Δεν υπάρχει κάποιος τεχνικός εκεί στην περιοχή να το αναλάβει?

Θεωρώ πως δεν είναι λειτουργικό το κοντρολ μιας και ο ίδιος ο κατασκευαστής δεν μπόρεσε να το σεταρει. Να το πουλήσει όμως ήξερε.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Θεωρώ πως δεν είναι λειτουργικό το κοντρολ μιας και ο ίδιος ο κατασκευαστής δεν μπόρεσε να το σεταρει.
    Αυτό ήθελα να σου γράψω, αλλά το είπες μόνος σου.

Αφού δεν κατάφερε αυτός να προγραμματίσει το τηλεχειριστήριο, πως περιμένει να το κάνει μόνος του ο πελάτης;

Εκεί νομίζω πως πρέπει να "πατήσεις".

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Θεωρώ πως δεν είναι λειτουργικό το κοντρολ μιας και ο ίδιος ο κατασκευαστής δεν μπόρεσε να το σεταρει. Να το πουλήσει όμως ήξερε.
    Ο κατασκευαστής( ή ο πωλητής ή ο οποιοσδήποτε τεχνικός ) πρέπει να είναι φυσικά παρών μπροστά στο μηχανισμό της γκαραζόπορτας και να κάνει εκεί τη διαδικασία. Δεν νομίζω ότι γίνεται με αντιγραφή του ενός κοντρόλ στο άλλο. Στο μηχανισμό της πολυκατοικίας μας, μάρκας BFT έτσι ήθελε. Θεωρητικά το ίδιο πρέπει να ισχύει και στη δικιά σου περίπτωση.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πως περνουν το τηλεκοντρολ
    από EVI στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2007, 21:07
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία