Hello every1!,
χρειάζομαι τη βοήθειά σας για αγορά τρίτροχου. Εχω ένα xenter 150αρι και λεω να το διώξω επειδή κάνω πολλά χιλιόμετρα και θα νιώθω πιο μεγάλη ασφάλεια με το τρίτροχο. Αναζητώντας μοντέλα βρήκα τα εξής
1) tricity > το απέρριψα γιατί είναι πολύ λίγα κυβικά
2) mp3
εδώ χάθηκα. Υπάρχει το μοντέλο your urban απλή έκδοση και έκδοση LT. Βρήκα οτι η μόνη διαφορά είναι μεγαλύτερο μεταξόνιο στην LT και ότι οδηγείται με δίπλωμα αυτοκινήτου (δε με ενδιαφέρει, εχω δίπλωμα μηχανής). Καθότι είναι καμιά 800 ευρώ ακριβότερο από την βασική έκδοση ποιά είναι η ουσιαστική διαφορά στα δυο μοντέλα? Αξίζουν τα παραπάνω λεφτά? Θα κερδίσω κάτι στην καθημερινότητά μου? Η εκδοση sport είναι θέμα χρώματος και ζάντας. Παρεπιμπτόντως όταν πήγα σε γνωστή αλυσίδα να δω το mp3 δεν μου είπε ότι υπάρχει η βασική έκδοση και μου έδειξε απευθείας την LT (!). Επίσης μου είπανε για καμια 400 ευρώ για το βαλιτσάκι !!!!!!!!!!
3) quadro s.
Δεν την ξέρω την "ιταλική" εταιρεία, βλέπω πάντως να κυκλοφορούν αρκετά στην Αθήνα, είναι περισσότερα κυβικά, κάτι άλλο δε ξέρω.
Δεν είδα να κυκλοφορεί άλλο μοντέλο.
Κοιτάω για τρίτροχο αφενός γιατί έχω κοντέψει να σαβουριαστώ με το xenter ακόμα και με καινούργια λάστιχα σε γυαλιστερή άσφαλτο, αφετέρου γιατί με βολεύει πάρα πολύ ένα σκούτερ αντί μιας μηχανής.
Χρήση κυρίως μέσα στη πόλη και κάποιες φορές παίρνω Αττική ή εθνική οδό για να πάω στη δουλειά μου.
Ευχαριστώ πολύ για όποια γνώμη και βοήθεια!