Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 62

Θέμα: Windows 8 προβλημα δεν μπουτάρουν

Banned

Windows 8 προβλημα δεν μπουτάρουν

Χθες ξαφνικά τα Windows 8 που είχα σταμάτησαν να μπουτάρουν, τα έχω εγκαταστήσει στον SSD δίσκο που έχω, το θέμα είναι ότι έχω κάποια αρχεία μέσα που θέλω να τα πάρω και δεν μπορώ, πως γίνεται να φτιάξω τώρα ή να πάρω τα αρχεία μου; Οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Σταθερό ή λάπτοπ? 2ος υπολογιστής υπάρχει?
    Σου γράφει σε μαύρη οθόνη κάποιο μήνυμα? Ή απλά μαύρη οθόνη ενώ το λαμπάκι του σκληρού δείχνει οτι δουλεύει και δεν ακούγεται ήχος έναρξης windows?

έχεις ξεχάσει κάνα usb στικάκι ή άλλο εξωτερικό δίσκο κουμπωμένο επάνω και μπέρδεψε το boot order?

bios μπαίνεις να ορίσεις σωστά σαν 1ο boot item τον SSD?

ποιο μοντέλο SSD?

Banned
    Να τος να τος !!!

Λοιπόν είναι σταθερός, είχε 2 δίσκους τον έναν τον έβγαλα και άφησα τον SSD .

Το πρόβλημα είναι ότι εκεί που είναι το εικονίδιο του Windows που μπουταρει για αν μπεις τα λαμπάκια στο πληκτρολόγιο σβήνουν και βγάζει μια οθόνη

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	maxresdefault.jpg 
Προβολές:	144 
Μέγεθος:	22,0 KB 
ID:	343748

Samsung SSD 850 EVO 120GB

Έχει βγει firmware upgrade για τη συγκεκριμένη σειρά Samsung SSD's που παρουσίασαν σοβαρό πρόβλημα και νέκρωναν. Μάλλον δεν είχες ενημερωθεί και δεν τον πρόλαβες.
    Δυστυχώς δεδομένα γιοκ. To μοναδικό μειονέκτημα των SSD's προς το παρόν λόγω flash memory blocks είναι οτι σε περίπτωση προβλήματος η ανάκτηση είναι αδύνατη.

Τα βήματα για να δεις αν νέκρωσε τελείως ή αν το πρόβλημα είναι στην αρχή του είναι να τον κουμπώσεις σε 2ο υπολογιστή με εξωτερική θήκη usb και να τρέξεις το διαγνωστικό της Samsung.

http://www.samsung.com/global/busine...downloads.html

Σε περίπτωση που δεν αναγνωρίζεται καν.....δίσκος τέλος και τον στέλνεις για επιστροφή μιας και η εγγύηση είναι 3ετής και είσαι σίγουρα μέσα.
    Σε περίπτωση που αναγνωρίζεται δεδομένα γιοκ αλλά με φλασάρισμα το τελευταίο firmware θα δουλέψει ξανά.

Νέο μέλος
    Αυτός που έβγαλες είναι αυτός που είχε τα windows πριν; Ίσως πρέπει να αλλάξεις την σειρά του boot στο bios.
    Για να πάρεις τα αρχεία, μια λύση είναι να πάεις μια θήκη για να μετατρέψεις τον σκληρό σου σε εξωτερικό και έτσι να πάρεις τα αρχεία σου
    http://www.skroutz.gr/c/667/external...B7%CE%BA%CE%B7

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nnikkos Προβολή μηνύματος
    Αυτός που έβγαλες είναι αυτός που είχε τα windows πριν; Ίσως πρέπει να αλλάξεις την σειρά του boot στο bios.
    Για να πάρεις τα αρχεία, μια λύση είναι να πάεις μια θήκη για να μετατρέψεις τον σκληρό σου σε εξωτερικό και έτσι να πάρεις τα αρχεία σου
    http://www.skroutz.gr/c/667/external...B7%CE%BA%CE%B7
    Αυτός που έβγαλα είχε άλλα αρχεία, το boot δείχνει σωστά. Η μόνη λύση είναι η θήκη πλεόν αρα ρε γαμώτο

Νέο μέλος
    Επίσης μπορεί οι σκληροί σου δίσκοι να ήταν ρυθμισμένοι ως RAID, οπότε πρέπει να αλλάξεις την ρύθμιση από το BIOS

Επίσης μπορεί οι σκληροί σου δίσκοι να ήταν ρυθμισμένοι ως RAID, οπότε πρέπει να αλλάξεις την ρύθμιση από το BIOS

Το παλικάρι γράφει οτι έχει εγκαταστήσει το λειτουργικό στον SSD. Ας μην ξεφεύγουμε με συστοιχίες και λοιπά

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Το παλικάρι γράφει οτι έχει εγκαταστήσει το λειτουργικό στον SSD. Ας μην ξεφεύγουμε με συστοιχίες και λοιπά
    Eννοούσα οτι μπορεί να ήταν ρυθμισμένο πριν βάλει τον SSD ως RAID, και να έμεινε η ρυθμιση και μετά τον SSD.Οπότε δεν μπορεί να βρεί δυο ίδιους σκληρούς... Μου έχει τύχει

Eννοούσα οτι μπορεί να ήταν ρυθμισμένο πριν βάλει τον SSD ως RAID, και να έμεινε η ρυθμιση και μετά τον SSD.Οπότε δεν μπορεί να βρεί δυο ίδιους σκληρούς... Μου έχει τύχει
    Μα αφού έμπαινε κανονικά και ξαφνικά παρουσιάστηκε δε γίνεται αυτό που λες. Αν είχε μπει στο bios και είχε αλλάξει ρυθμίσεις δίσκων θα το είχε αναφέρει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BoSS_Man* Προβολή μηνύματος
    Χθες ξαφνικά τα Windows 8 που είχα σταμάτησαν να μπουτάρουν, τα έχω εγκαταστήσει στον SSD δίσκο που έχω,

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Μα αφού έμπαινε κανονικά και ξαφνικά παρουσιάστηκε δε γίνεται αυτό που λες. Αν είχε μπει στο bios και είχε αλλάξει ρυθμίσεις δίσκων θα το είχε αναφέρει.
    Ναι έχεις δίκαιο , νομιζα ότι από την αρχή έγινε ...

Banned
    Είχα μια θήκη που λέει

MOBILE STORAGE SOLUTION
    2.5" EXTERNAL ENCLOSURE

Έβαλα τον δίσκο μέσα τίποτα, δεν αναγνωρίζει τίποτα.

RIP

Banned
    Μήπως η θήκη δεν είναι για SSD την είχα πάρει πριν αρκετά χρόνια; Πάντως το λαμπάκι ανάβει κανονικά αλλά τίποτα άλλο.

Τώρα ο σκληρός τι γίνεται κάνω reformat ή πάει για αλλαγή;

Ο ssd δεν έχει διάφορες στην τοποθέτηση. Είναι νεκρός. Rip και αλλαγή σε εγγύηση

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2007, 17:59
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2006, 19:26
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2006, 23:33
  5. Πρόβλημα! Δεν παίρνει μπρος!! (CBF-250)
    από SnakeMJK στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2005, 17:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF